Работала в 1 компании   18 лет 4 месяца

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Су-шеф

ТОВ "Кафе-кондитерська Волконського"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

18 лет 3 месяца

08.2006 - по настоящее время

  • Приготування гарячих та холодних страв
  • Введення переобліків, закриття робочих змін (в 1С)
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи

Ключевая информация

  • Вміння працювати під тиском
  • Універсальність
  • Вміння поєднувати виконавчі та організаційно-адміністартивні функції

Училась в 1 заведении

Шосткінське вище професійне училище №19

Повар-Кондитер

Шостка, 1996

Тетяна

Су-шеф, старший кухар

Киев

48 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 недели назад