Работала в 1 компании 18 лет 4 месяца
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Су-шеф
ТОВ "Кафе-кондитерська Волконського"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
18 лет 3 месяца
08.2006 - по настоящее время
- Приготування гарячих та холодних страв
- Введення переобліків, закриття робочих змін (в 1С)
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
Ключевая информация
- Вміння працювати під тиском
- Універсальність
- Вміння поєднувати виконавчі та організаційно-адміністартивні функції
Училась в 1 заведении
Шосткінське вище професійне училище №19
Повар-Кондитер
Шостка, 1996
Тетяна
Тетяна
Су-шеф, старший кухар
Киев
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 2 недели назад