Працював в 15 компаніях 17 років 6 місяців
Промисловість та Виробництво, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Шеф кухар
Origin
Промисловість та Виробництво
4 місяці
05.2024 - 09.2024
• Розробка та впровадження кулінарних рецептів
• Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
• Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
• Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
• Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
• Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
• Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
• Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
• Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
Шеф кухар
secret forest
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
10.2023 - 03.2024
• Розробка та впровадження кулінарних рецептів
• Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
• Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
• Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
• Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
• Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
• Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
• Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
• Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
• Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
Шеф кухар
ресторан garden
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки
10.2020 - 10.2023
• Розробка та впровадження кулінарних рецептів
• Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
• Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
• Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
• Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
• Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
• Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
• Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
• Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
сушеф
ресторан garden
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік
10.2019 - 10.2020
Кухар на хоспер
ресторан garden
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік
10.2018 - 10.2019
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Шеф кухар
johannsen grill restaurant
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
06.2018 - 09.2018
кухар гриля
BEEF meat&wine
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік
06.2017 - 06.2018
• Підтримання температурних режимів
• Моніторинг стану обладнання для грилю
• Використання різних технік грилювання
• Обробка м'ясних і рибних продуктів
• Контроль за якістю приготованих страв
• Забезпечення швидкої подачі блюд
• Дотримання стандартів приготування та подачі
• Чистка та обслуговування грилю після використання
• Підготовка маринадів та соусів для грилю
мясник + мангал
джой ленд
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
11 місяців
06.2016 - 05.2017
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Адаптація до нових умов роботи
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
су-шеф + Шеф кухар
казан диван
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
09.2015 - 05.2016
мясник + кухар хосперу
Культ
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
7 місяців
01.2015 - 08.2015
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Адаптація до нових умов роботи
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Су шеф
ямайка біч клаб с. Залізний порт
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 місяць
05.2014 - 06.2014
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Підтримка чистоти та порядку на кухні
• Організація та проведення навчання для персоналу кухні
• Розробка нових страв та вдосконалення меню
• Ведення облікової документації
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
Кухар гарячого цеху
vogue cafe
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
09.2013 - 05.2014
• Контроль за дотриманням рецептур і кулінарних технологій
• Обслуговування кухонного обладнання
• Підтримка чистоти на робочому місці
• Контроль за якістю і свіжістю інгредієнтів
• Взаємодія з іншими відділами кухні
• Підготовка спеціальних замовлень для гостей
Су шеф
суши 33
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 4 місяці
05.2011 - 09.2013
• Забезпечення високих стандартів якості приготування
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Підтримка чистоти та порядку на кухні
• Організація та проведення навчання для персоналу кухні
• Розробка нових страв та вдосконалення меню
• Ведення облікової документації
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Підтримка високого рівня обслуговування клієнтів
• Участь у навчальних заходах та підвищенні кваліфікації
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
Сушист
суши 33
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 3 місяці
02.2009 - 05.2011
• Забезпечення високих стандартів якості приготування
• Дотримання санітарних норм та правил гігієни
• Підтримання чистоти та порядку на робочому місці
• Оформлення страв та подача їх клієнтам
• Участь у проведенні інвентаризацій
сушист
ЯпонаХата
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 11 місяців
01.2007 - 12.2008
• Забезпечення високих стандартів якості приготування
• Дотримання санітарних норм та правил гігієни
• Підтримання чистоти та порядку на робочому місці
• Оформлення страв та подача їх клієнтам
• Участь у проведенні інвентаризацій
Микола
Микола
Шеф- кухар
Київ
Готовий переїхати: Софіївська Борщагівка, Петропавлівська Борщагівка
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 10 годин тому