Працював в 8 компаніях 9 років 2 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Інше, Промисловість та Виробництво
Шеф-кухар
Тратторія "Marios"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
09.2022 - 12.2022
Оновлення меню по всіх позиціях, з опрацюванням, калькуляцією та технологій. Робота з документацією, постачальниками, проведення переобліків. Поліпшення умов праці персоналу ресторану.
Кухар у сім'ї
VIP сімья
Інше
4 роки 1 місяць
06.2017 - 07.2021
Пошук постачальників із прийнятними цінами, моніторинг ринку. Вибір продуктів найкращої якості з урахуванням розумних цін. Приготування різних страв та десертів - (різні печива, торти, кастарди, Макарун в асортименті, сорбет, домашнє морозиво за італійською технологією, шоколадні цукерки Valrhona з різним смаком та ароматом). Українська, італійська, французька, кавказька, азійська кухня. Виїзні відрядження до резиденції сім'ї.
Кухар у сім'ї
VIP сімья
Інше
3 місяці
01.2015 - 04.2015
Складання основного меню на тиждень з ухилом на низькокалорійну кухню, дотримуючись смаків світової гастрономії. Взаємодія з нянями, створення меню з побажаннями, дотримуючись віку дітей.
Складання меню-пропозиція з коментарями для бенкету. Постійне дотримання ідеальної чистоти протягом усього робочого дня.
Щоденний аналіз продуктів - терміни зберігання. Знання санітарних норм та особистої гігієни. Вміння бути дисциплінованим, акуратним, дотримуватися ділового етикету.
Сервіс, приготування, контроль та безпека страви, складання списку на продукти. Середземноморська, італійська, японська, слов'янська, низькокалорійна кухня.
Виїзні заходи.
Кухар у сім'ї
VIP сімья
Інше
1 рік 10 місяців
11.2011 - 09.2013
Додаткова укомплектованість кухні - необхідне обладнання, інвентар, посуд. Складання основного меню з коментарями з огляду на смаки, звички та побажання. Проведення банкетів, барбекю-вечір, гриль, дитячі свята. Регулярна взаємодія із нянями, обговорення харчування дітей. Складання дитячого меню з огляду на смаки дітей. Високий рівень відповідальності в обслуговуванні та сервіруванні столу. Уміння підлаштовується під смаки та характер сім'ї. Дотримуватися правильного зберігання продуктів з огляду на їх терміни. Вміння вибрати найкращі продукти та доцільно використовувати їх. Приготування різних страв та десертів. Італійська, французька, кавказька, слов'янська, японська кухня.
Від сім'ї та гостей неодноразово отримував численні подяки за смак кожної страви, а також за рівень високого обслуговування.
Шеф-кухар
Піцерія-спагеттерія "Да Вінчі" м. Львів
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 місяці
04.2011 - 06.2011
Італійська кухня.
Запуск нового закладу. Підбір виробничого обладнання з ергономічним розташуванням по робочих цехах. Розробка та впровадження меню з урахуванням цінової політики. Складання документації (калькуляція, тех/картки, правила поведінки на виробництві).
Підбір персоналу, навчання, розподіл у робочих секторах. Щоденний контроль страв, що випускаються.
За короткі терміни заклад придбав велику кількість постійних клієнтів, тому виникли передумови запустити другий заклад в іншому регіоні України.
Технолог харчового виробництва
ТОВ "Тіфані" м. Мінськ
Промисловість та Виробництво
9 місяців
08.2009 - 05.2010
Слов'янська, італійська, німецька, французька, азіатська кухня. Розробка та впровадження нового меню по піцах на всю мережеву галузь. Завдання - домогтися нових смаків та ароматів, з урахуванням розумної собівартості. Розробка нових рибних страв, перших страв всю мережну галузь. Складання та ведення технологічної документації про виконану роботу з підсумками.
Зниження собівартості з допомогою вмілого впровадження нових інгредієнтів. Навчання персоналу, проведення майстер-класів. Проведення контрольної служби у мережах компанії. Пошук нових постачальників із постійною наявністю товару.
Договір.
Шеф-кухар
Апарт-готель "Арарат" м.Клайпеда. Литва
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
05.2008 - 11.2008
Вірменська, європейська, авторська кухня. Було запрошено власником готелю для відкриття нового ресторану. Підбір та придбання необхідного інвентарю, посуду. Модернізація чинного меню під ресторан. Запуск та робота на шведській лінії, щоденне складання меню на шведський стіл. Вихід до зали, робота з гостем. Безпосереднє приготування та видача страв меню з урахуванням контролю. Проведення різноманітних заходів (банкети, фуршети).
За короткий термін ресторан увійшов до п'ятірки найбільш відвідуваних ресторанів у місті.
Шеф-кухар
Готель "Ялта-Інтурист", ресторан "А-Tavola"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
08.2007 - 04.2008
Італійська кухня.
Впровадження та опрацювання меню.
Приготування страв згідно з тех/картки.
Підбір, організація та навчання персоналу всьому технологічному процесу. Контроль та безпека страв. Підготовка та проведення заходів різного рівня та масштабу: банкетів, фуршетів.
Один із найкращих ресторанів італійської кухні на території Криму.
Ключова інформація
Маю досвід роботи у сфері готельного та ресторанного бізнесу. Запуск закладу із "0".
Підібрати та ергономічно розподілити обладнання по робочих зонах.
Підбір та навчання персоналу всім процесам роботи до самостійності. Налагодження процесу виробництва.
Розробити та впровадити меню в процес роботи.
Вміння розробляти ТТК та КК.
Вміння зустріти та поспілкуватися з гостем.
Контроль та безпека страви.
Вміння дотримуватись стандартів якості сировини, а також правильне зберігання їх.
Вміння дотримуватись субординації, акуратності, чесності, дисципліни, суворості в роботі.
За час роботи від гостей ресторану неодноразово отримував численні подяки за якість кожної страви та рівень високого обслуговування.
Знання італійської, слов'янської, азіатської та світової гастрономічної кухні.
Навчався в 2 закладах
Національний університет харчових технологій
Економіка та менеджмент; Економіка та підприємство
Київ, 2012
Київське Профтех Училище Громадського Харчування
Кулінарія
Киев, 1986
Володіє мовами
Англійська
нижче середнього
Курси, тренінги, сертифікати
"FRONTEND DEVELOPER (ФРОНТЕНД РОЗРОБНИК)"
Створювати сайти з нуля.
Гра з шоколадом
CULINARY ACADEMY Kiev Iпtегпаtiопаl
Додаткова інформація
Досвід роботи
Кухар.Готель "Габія" м. Паланга. Литва. Італійська, литовська, європейська кухня. Су-шеф.
Готель «Воздвиженський». м. Київ. Авторська кухня. Су-шеф.
Ресторан "Алібі" м. Київ. Європейська кухня. Шеф-кухар.
Ресторан клуб "Оранжерея". м. Київ. Тайська кухня. Су-шеф. Безпосередня робота з тайською кухнею. Шеф-кухар Chahhamon Mr. Thongsuk. Бангкок.
UAB "CILI PICA" м. Паланга. Литва. Італійська, європейська, мексиканська кухня. Старший кухар. За період роботи товарообіг кухні виріс на 20% завдяки правильно обраному технологічному процесу приготування страв.
Компьютерные навыки
MacOS; Microsoft Word; Microsoft Excel;
Adobe Photoshop CS5, Adobe FineReader, Automator MacOS.
Впевнений користувач.
Олександр Миколайович
Олександр Миколайович
Шеф-кухар
Київ
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому