Працював в 1 компанії 1 рік 5 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Менеджер ресторану
Gold bar
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 4 місяці
02.2023 - 06.2024
• Керівництво роботою ресторану
• Розробка та впровадження бізнес-стратегій
• Організація та проведення заходів
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів
• Підготовка звітності та аналітики
• Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
• Підбір та навчання персоналу
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
• Розробка та впровадження бізнес-стратегій
• Організація та проведення заходів
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів
• Підготовка звітності та аналітики
• Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
• Підбір та навчання персоналу
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
Ключова інформація
Управління персоналом
Клієнтоорієнтованість
Організаційні здібності
Комунікативні навички
Клієнтоорієнтованість
Організаційні здібності
Комунікативні навички
Марія
Марія
Адміністратор ресторану
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 2 тижні тому