Працював в 1 компанії   1 рік 5 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Менеджер ресторану

Gold bar

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 4 місяці

02.2023 - 06.2024

• Керівництво роботою ресторану
• Розробка та впровадження бізнес-стратегій
• Організація та проведення заходів
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів
• Підготовка звітності та аналітики
• Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
• Підбір та навчання персоналу
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах

Ключова інформація

Управління персоналом
Клієнтоорієнтованість
Організаційні здібності
Комунікативні навички

Марія

Адміністратор ресторану

Київ

30 000 грн.

23 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 тижні тому