Работал в 1 компании 1 год 5 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Менеджер ресторану
Gold bar
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 4 месяца
02.2023 - 06.2024
• Керівництво роботою ресторану
• Розробка та впровадження бізнес-стратегій
• Організація та проведення заходів
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів
• Підготовка звітності та аналітики
• Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
• Підбір та навчання персоналу
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
• Розробка та впровадження бізнес-стратегій
• Організація та проведення заходів
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів
• Підготовка звітності та аналітики
• Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
• Підбір та навчання персоналу
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
Ключевая информация
Управління персоналом
Клієнтоорієнтованість
Організаційні здібності
Комунікативні навички
Клієнтоорієнтованість
Організаційні здібності
Комунікативні навички
Марія
Марія
Адміністратор ресторану
Киев
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 2 недели назад