Работал в 1 компании   1 год 5 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Менеджер ресторану

Gold bar

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 4 месяца

02.2023 - 06.2024

• Керівництво роботою ресторану
• Розробка та впровадження бізнес-стратегій
• Організація та проведення заходів
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів
• Підготовка звітності та аналітики
• Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
• Підбір та навчання персоналу
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах

Ключевая информация

Управління персоналом
Клієнтоорієнтованість
Організаційні здібності
Комунікативні навички

Марія

Адміністратор ресторану

Киев

30 000 грн.

23 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 недели назад