Працював в 5 компаніях   13 років

Торгівля роздрібна / Retail

Директор з продажу

FISHKI.UA

Торгівля роздрібна / Retail

10 місяців

11.2023 - до теперішнього часу

На посаді директора з продажів я забезпечував безперебійну роботу мережі магазинів, зосереджуючись на виконанні планових показників та ефективному управлінні оперативною діяльністю.
Основні досягнення та обов'язки включали:

  • Оперативне керування діяльністю магазинів, що забезпечило стабільне виконання планів продажів та підвищення ефективності роботи мережі.
  • Управління персоналом, включаючи формування сильних команд, розробку та впровадження систем мотивації, а також навчання та контроль роботи територіальних менеджерів та адміністраторів магазинів.
  • Активна участь у розробці бізнес-плану, що включало планування, контроль і аналіз продажів, забезпечення дотримання стандартів компанії та цільове використання коштів згідно з бюджетом витрат.
  • Проведення регулярного аналізу оперативних результатів діяльності мережі для формування пріоритетних задач розвитку та контроль за їх виконанням.
  • Розробка і впровадження заходів, спрямованих на підвищення рівня продажів та покращення клієнтського сервісу.
  • Участь в аналізі цінової політики та формуванні замовлень, що сприяло оптимізації товарних залишків та забезпеченню актуальності асортименту.
  • Розробка та впровадження ефективної системи мотивації персоналу, що дозволило підвищити продуктивність та залученість команди.
  • Участь в автоматизації бізнес-процесів через розробку технічних завдань для 1С-розробників, що дозволило оптимізувати процеси контролю взаєморозрахунків та нарахування мотивації співробітників.

Заступник директора з продажу

FISHKI.UA

Торгівля роздрібна / Retail

4 роки 10 місяців

12.2018 - 10.2023

  • Переміг у внутрішньому конкурсі на посаду заступника директора з продажів, демонструючи лідерські якості та ефективність у ролі територіального менеджера.
  • Оптимізував процеси управління роздрібною мережею магазинів, автоматизувавши виконання завдань через систему Бітрікс 24, що призвело до підвищення ефективності роботи.
  • Розробив і впровадив стратегії для оптимізації бізнес-процесів, зокрема, розробив регламентовані процеси для роздрібних салонів, які дозволили зменшити витрати часу та ресурсів.
  • Координував роботу внутрішніх підрозділів, організував ефективну взаємодію територіальних менеджерів з іншими підрозділами шляхом впровадження автоматизованих бізнес-процесів.
  • Впровадив автоматизований контроль за веденням чек-листів, відвідуванням магазинів керівниками регіонів, забезпечив ефективний зворотний зв'язок та надання завдань для покращення роботи.
  • Запустив проєкт автоматичного збору та аналізу даних клієнтів, що сприяло підвищенню рівня обслуговування та ефективному використанню скриптів продажів.
  • Розробляв нові продукти відповідно до актуального попиту, що призвело до збільшення продажів послуг у роздрібних салонах.
  • Впровадив нові системи мотивації для продавців і територіальних менеджерів, що забезпечило ефективне управління продажами та зміцнення фокусної концентрації з місяця в місяць.
  • Організував відкриття понад 15 нових салонів мобільного зв'язку з нуля.
  • Провів ребрендинг більш ніж 10 існуючих магазинів.
  • Під час початку повномасштабного вторгнення залишався в Києві та активно організовував роботу діючих магазинів, що дозволило нашому бізнесу продовжити роботу в складних умовах. Забезпечив доступність товарів і високий рівень обслуговування для клієнтів, що зміцнило наші позиції на ринку навіть під час кризи.

Територіальний менеджер

FISHKI.UA

Торгівля роздрібна / Retail

11 місяців

12.2017 - 11.2018

У FISHKI.UA я відповідав за:
Забезпечення досягнення продуктивних показників через стратегічне планування та керування командою.
Збільшення продажів.
Ефективне управління та контроль за територією.
Моніторинг та корекція роботи з показниками.
Забезпечення високих стандартів обслуговування і навчання персоналу.
Я досяг:
Позиції лідера серед територіальних менеджерів за рахунок стратегічного планування і роботи з командою.
Значного зростання обсягів продажів і підтримки високих стандартів обслуговування.

Директор магазину

PROTORIA

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 9 місяців

02.2016 - 11.2017

Відкривав перший магазин під брендом "Київстар" в компанії.
З нуля, підбирав команду співробітників і навчав їх обслуговувати клієнтів як по продажу товару так і по операторському продукту.
Приймав активну участь у розробці матриці товару по салону, плани роботи для магазину та проведення різноманітних маркетингових акцій.
За час моєї роботи магазин став одним із найуспішніших у мережі "Київстар", завдяки високим продажам і ефективній роботі команди.

Директор магазину

Фокстрот

Торгівля роздрібна / Retail

4 роки 3 місяці

10.2011 - 01.2016

Я почав у компанії Foxtrot як продавець і вже за перший місяць потрапив у топ-100 продавців компанії. Протягом двох років я працював заступником директора, зосереджуючись на навчанні та координації роботи магазину. Після перемоги у внутрішньому конкурсі я став директором магазину. За рік ведення магазину я вивів його до лідерів за рівнем приросту продажів. Під моїм керівництвом було кілька магазинів, включаючи один з площею понад 1000 квадратних метрів і з персоналом понад 20 осіб.

Ключова інформація

Я маю високу експертизу в управлінні продажами, операціях роздрібної торгівлі, керівництві командою, стратегічному плануванні, маркетингових ініціативах, управлінні обслуговуванням клієнтів, навчанні і розвитку персоналу, а також в аналітиці.
Я маю великий досвід роботи з Excel, в цілому з пакетом Microsoft Office, Bitrix, 1C і можу швидко вивчити та адаптуватися до інших програмних продуктів.

Навчався в 1 закладі

Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"

Финанси

Миколаїв, 2011

Додаткова інформація

Захоплення та інтереси

Засновник інтернет-магазину USBshka.com.ua, який спеціалізується на продажі мобільних аксесуарів та гаджетів. Я вважаю себе комунікабельною і стресостійкою людиною з доброзичливим підходом до спілкування і високим рівнем організаційних здібностей. Маю водійське посвідчення категорії "B" і готовий до роботи у будь-яких умовах.

Юрій

Консультант з управління (Management Consultant)

Київ

33 роки

Активно шукає роботу

неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 4 дні тому