Працювала в 4 компаніях   10 років 1 місяць

Торгівля роздрібна / Retail, Нерухомість та Девелопмент

Менеджер відділу розвитку

ТОВ "Сміливість 2022"

Торгівля роздрібна / Retail

5 місяців

12.2023 - 05.2024

Заключення та супровід договорів оренди, суборенди. Складання звітів.

Керуючий торговельним комплексом

Joint Industrial Park

Нерухомість та Девелопмент

5 років 3 місяці

08.2018 - 11.2023

Реконструкція торгового комплексу. Контроль за виконанням ремонтно-будівельних робіт. Пошук потенційних Орендарів. Заключення договорів оренди та їх супровід. Погодження дизайн-проектів. Відкриття торгового комплексу для відвідувачів. Експлуатація об'єкту. Контроль роботи клінінгової служби, служби охорони та інженерного складу. Контроль оплат оренди та ком.послуг. Контроль ввозу/вивозу ТМЦ. Погодження розміщення рекламних конструкцій. Ведення документообігу, звітів. Організація рекламних акцій та ярмарок.

Адміністратор ТРК. В.о. Керуючого.

ТК "Плаза 3", ТК "Плаза 4".

Нерухомість та Девелопмент

1 рік 2 місяці

06.2017 - 08.2018

Супровід і контроль реконструкції об'єкту нерухомості. Заключення і супровід договорів оренди. Пошук потенційних Орендарів. Погодження дизайн-проектів, заявок Орендарів. Контроль своєчасності оплат оренди, ком.послуг, експлуатаційних платежів. Контроль роботи торговельного комплексу та дотримання орендарями правил та положень торговельного комплексу. Контроль роботи клінінгової служби, служби охорони та інженерного складу.

Адміністратор торговельно розважального комплексу

ТПК «Алеф» «Alef Estate Development Company» (ЧАО «Акта») ТК «Терра» ТРК «Мост Сити»

Нерухомість та Девелопмент

3 роки

09.2013 - 09.2016

Заключення та супровід договорів оренди. Ведення переговорів. Щоденна взаємодія з існуючими Орендарями та потенційними Орендарями. Контроль оплат всіх видів платежів по нарахуванню згідно умов договору, вирішення конфліктних ситуацій, контроль товарообігу Орендарів, вирішення питаннь щодо погашення заборгованостей. Контроль чистоти всіх об'єктів оренди та їх вітринних зон, контроль дотримання правил та положень ТРК Орендарями. Контроль за проведенням ремонтних та оздоблювальних робіт. Контроль ввозу/вивозу ТМЦ, підписання погоджень. Організація виставок (від зоо до хенд-мейд). Взаємодія з відділами Компанії.

Ключова інформація

Управління Торговельно-розважальним комплексом. Досвід роботи більше 10 років: від реконструкцій до злагодженої роботи ТРК.

Навчалась в 1 закладі

Вищий навчальний заклад Інститут Ділового Адміністрування

Фінанси і кредит

Кривий Ріг, 2011

Ірина Олександрівна

Менеджер з управління торгівельним комплексом

Київ

35 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 3 тижні тому