Ключова інформація

Мій функціоналУправлінський аудит:загальний аналіз ефективності роботи закладуаналіз управління операціямианаліз управління якістюаналіз поточного стану ресторану на основі отриманої інформаціїоцінка ефективності управління та виконання завданьаудиторські висновки та рекомендації Фінансовий аудит:аналіз фінансової звітності (звіт про прибутки та збитки, баланс, звіт про рух грошових коштів)оцінка фінансових показниківбюджетування та прогнозування (бюджетний контроль, планування, прогнозування)аналіз операційних витратаналіз касових операцій та управлінських звітіваналіз кредиторської та дебіторської заборгованостіаудиторські висновки та рекомендації Кадровий аудит:аналіз структури організаціїаналіз управління трудовими відносинамианаліз процесу набору персоналуаналіз навчання та розвитку персоналуоцінка продуктивності персоналуаналіз виплат та розрахунківспівбесіди з усіма працівникамиоптимізація витрат на заробітні платианаліз плинності кадріваудиторські висновки та рекомендації Аудит витрат:собівартість стравзакупівлівитрати на персоналмаркетинг, рекламагосподарчі витратикомунальніподаткисписанняаудиторські висновки та рекомендації Аудит документації:аналіз техніко-технологічних картаналіз документації процесів, написання нових (чек-листи, посадові інструкції, графіки … )оцінка відповідності рецептуріпроведення та аналіз інвентаризаційаудиторські висновки та рекомендації Маркетинговий аудит:оцінка ринкових тенденційповний аналіз маркетингової стратегії закладуаналіз цінової політики закладувизначення цільової аудиторії (сегментація аудиторії, аналіз лояльності)брендинг та позиціонування на ринкуаналіз каналів комунікації з гостем, створення новиханаліз рекламианаліз роботи SMM та контентуведення соціальних мереж з урахуванням нових трендіваналіз менюмоніторинг конкурентів (оцінка конкурентних переваг і недоліків основних конкурентів, їхніх маркетингових стратегій, цінової політики, меню та унікальних пропозицій)аналіз програми лояльності закладу та промоакційоцінка показників ефективності (конверсія, середній чек, повернення)відгуки гостейбюджетування відділу маркетингуаудиторські висновки та рекомендації Проводжу навчання персоналу:стандарти обслуговування та етикетметодики продажівстандартизація роботи закладуцифрові технології та системи управліннятренінг з безпеки та гігієниметодики підбору персоналуменеджмент та адмініструванняуправління рестораном Додаткова інформація:маю досвід відкриття закладів громадського харчування з нуля.займаюсь професійною розробкою менюмаю досвід проведення ребрендингу закладів громадського харчування (Ресторан, кафе, бар, закусочна, фастфуд, готель і т.п.)маю досвід проектування кухні та барумаю досвід розробки та запуску доставкизаймаюсь підбором та навчанням персоналу маю досвід складання технологічних та калькуляційних картвільно володію українською та російською мовами, англійська базовавпевнений користувач, володію ПК: Microsoft Office, Adobe, Word, Excel, Internetенергійність, комунікабельність, чесність, відповідальність, ініціативність та бажання навчатися, вміння бути учасником команди, націленість на результатпройшов курс навчання внутрішніх аудиторів співвідношення ISO 10011, та атестований консультативною фірмою «Socotec Industru»маю водійські права з відкритою категорією «В», «В1», «A», «A1». Власний автомобільмаю закордонний паспортодружений, маю двох дітей

Олександр

Керівник ресторану

Київ

42 роки

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому