Працював в 2 компаніях   1 рік

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Сушист

сушія

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 місяці

06.2024 - 10.2024

  • Приготування суші та інших страв японської кухні
  • Забезпечення високих стандартів якості приготування
  • Контроль за наявністю та якістю продуктів
  • Дотримання санітарних норм та правил гігієни
  • Підтримання чистоти та порядку на робочому місці
  • Оформлення страв та подача їх клієнтам
  • Розробка нових страв та оновлення меню
  • Участь у проведенні інвентаризацій
  • Консультування клієнтів щодо меню
  • Вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами

Піцайоло

babyin

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 місяців

11.2023 - 05.2024

Ключова інформація

Уміння працювати на кухні на різних проуесах також швитко навчаюся і працював у сфері лісу

Навчався в 1 закладі

полісько національний університет

лісове господарство

Житомир, 2024

Володіє мовами

Українська

поглиблений

Олексій

Су шеф

Житомир

25 000 грн.

19 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 4 дні тому