Працював в 6 компаніях 13 років 4 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Шеф кухар
Capone Bar
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 1 місяць
02.2022 - 03.2024
• Планування та організація роботи кухні
• Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
• Розробка та впровадження кулінарних рецептів
• Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
• Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
• Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
• Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
• Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
• Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
• Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
• Розробка та впровадження кулінарних рецептів
• Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
• Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
• Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
• Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
• Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
• Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
Керуючий рестораном
Capone Bar
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 2 місяці
01.2021 - 03.2023
• Керівництво роботою ресторану
• Розробка та впровадження бізнес-стратегій
• Організація та проведення заходів
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів
• Підготовка звітності та аналітики
• Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
• Підбір та навчання персоналу
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
• Розробка та впровадження бізнес-стратегій
• Організація та проведення заходів
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів
• Підготовка звітності та аналітики
• Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
• Підбір та навчання персоналу
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
Керуючий рестораном
Берег
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 3 місяці
07.2018 - 10.2021
• Керівництво роботою ресторану
• Розробка та впровадження бізнес-стратегій
• Організація та проведення заходів
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів
• Підготовка звітності та аналітики
• Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
• Підбір та навчання персоналу
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
• Розробка та впровадження бізнес-стратегій
• Організація та проведення заходів
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів
• Підготовка звітності та аналітики
• Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
• Підбір та навчання персоналу
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
Су шеф
Korona
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки
06.2016 - 06.2018
• Допомога шеф-кухарю у керівництві кухнею
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Підтримка чистоти та порядку на кухні
• Організація та проведення навчання для персоналу кухні
• Розробка нових страв та вдосконалення меню
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Підтримка високого рівня обслуговування клієнтів
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Підтримка чистоти та порядку на кухні
• Організація та проведення навчання для персоналу кухні
• Розробка нових страв та вдосконалення меню
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Підтримка високого рівня обслуговування клієнтів
Кухар гарячого цеху
Горец, Ресторан
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
10.2015 - 03.2016
• Приготування страв на гарячій кухні
• Контроль за дотриманням рецептур і кулінарних технологій
• Підтримка чистоти на робочому місці
• Контроль за дотриманням рецептур і кулінарних технологій
• Підтримка чистоти на робочому місці
Кухар універсал
Берег
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 роки 11 місяців
10.2010 - 09.2015
• Приготування різноманітних страв згідно з меню
• Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
• Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
• Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
• Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
• Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
• Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
• Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями
• Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
• Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
• Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
• Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
• Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
• Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
• Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями
Навчався в 1 закладі
Дніпропетровський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів туристичного бізнесу
Кухар - кондитер
Дніпро, 2011
Володіє мовами
Російська
вільно
Українська
вільно
Виталий Генадьевич
Виталий Генадьевич
Шеф кухар
Дніпро
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 1 день тому