Працювала в 10 компаніях   16 років 8 місяців

Енергетика та Енергоносії, Послуги для населення - інше

Старший науковий співробітник відділу Вітроенергетика та Гідроенергетика

Інститут відновлюваної енергетики НАН України

Енергетика та Енергоносії

7 років 11 місяців

10.2016 - до теперішнього часу

Підготовка звітів, проведення науково-дослідних робіт, реєстрація документів, виконання розпоряджень та завдань. Підготовка документів для участі у грантах та введення перемовин з міжнародними партнерами.

Керівник компанії

SRL Karolina

Послуги для населення - інше

6 місяців

01.2023 - 07.2023

Ведення адміністративної діяльності фірми у Румунії, організація роботи штатного персоналу та суборендаторів. Перемовини з державними структурами, отримання дозволів. Перемовини з власниками приміщень та оформлення договорів оренди. Виконання планів щодо продажів. Оформлення персоналу на роботу. Оплата рахунків та податків з банківського рахунку, слідкування за заборгованістю, отримання актів звірки. Придбання необхідних витратних матеріалів та обладнання. Налагодження діяльності фірми та надання звітності засновникам.

Заступник директора

ТОВ "РОДИНА О ЕНД М."

Енергетика та Енергоносії

2 роки

03.2021 - 03.2023

Підготовка та надсилання щомісячних технічних звітів Замовникам, введення перемовин з Замовниками та контрагентами, підготовка та надсилання відповідей на запити від Замовників, перевірка та підготовка актів, звітів, додаткових угод та інших документів пов’язаних з діяльністю підприємства, керування технічним та адміністративним персоналом, введення реєстрів, слідкування за фінансовими потоками підприємства, табелювання штатного персоналу, підготовка звітів для Засновників, складання та супровід підписання Договорів з Замовниками та контрагентами, слідкування за виконанням умов договорів, слідкування за виконанням умов договорів, виконання та впровадження внутрішньої політики підприємства (у тому числі відповідність стандарту ISO), аудит документації, розроблення нормативної документації для штатного персоналу, керування енергетичним персоналом по всій території країни, направлення у відрядження, пошук дебіторської заборгованості, збір первинної документації, підготовлення відповідних відомостей та пропозицій щодо штатного персоналу та роботи підприємства, написання листів до державних та приватних структур.

Заступник директора з наукової роботи

Інститут відновлюваної енергетики НАН України

Енергетика та Енергоносії

1 рік 7 місяців

03.2020 - 10.2021

Керівництво та контроль за виконанням завдань молодими вченими Інституту, пошук та підготовка документів до міжнародних конкурсів та тендерних закупівель, введення ділових перемовин, виконання розпоряджень президії, контроль персоналу.

Інженер-енергетик

ТОВ "РОДИНА О ЕНД М."

Енергетика та Енергоносії

1 рік 8 місяців

07.2019 - 03.2021

Підготовка та надсилання щоденних та щомісячних технічних звітів Замовникам, розроблення форми звітів, розроблення нормативної документації для штатного персоналу, керування енергетичним персоналом по всій території країни, складання та супровід підписання Договорів з Замовниками та контрагентами, слідкування за виконанням умов договорів, інвентаризація об’єктів, замовлень необхідних товарів та організація постачання, аудит документів, пошук дебіторської заборгованості, збір первинної документації, отримання документації від нового персоналу для оформлення на роботу, контроль прийняття на роботу та супровід їх роботи, підготовлення відповідних відомостей щодо штатного персоналу та роботи підприємства, введення перемовин з Замовниками та контрагентами, написання листів до державних та приватних структур.

Асистент на 0,25 ставки Кафедра відновлювальних джерел енергії Факультет електроенерготехніки та авт

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут ім. І. Сікорського»

Енергетика та Енергоносії

7 місяців

10.2016 - 05.2017

Викладач дисципліни Гідроенергетика для 4 курсу.

Керівник проектів малої гідроенергетики та помічник керівника компанії

ТОВ «Група енергетичних компаній»

Енергетика та Енергоносії

1 рік 2 місяці

07.2015 - 09.2016

Пошук місць розташування малих гідроелектростанцій на території України. Виконання всіх функцій та обов'язків помічника керівника компанії. Супровід міжнародних компаній у тендерних закупівлях. Супровід та виконання технічних перекладів, введення ділових перемовин.

Інженер першої категорії

Інститут відновлюваної енергетики НАН України

Енергетика та Енергоносії

4 роки 3 місяці

05.2012 - 08.2016

Підготовка нормативної та технічної документації відділу Гідроенергетики інституту. Виконання договорів на розроблення науково-дослідних робіт. Виконання наукових задач.

Технік першої категорії на 0,5 ставки

Інститут відновлюваної енергетики НАН України

Енергетика та Енергоносії

3 роки 11 місяців

05.2008 - 04.2012

Підготовка нормативної та технічної документації відділу Гідроенергетики інституту. Виконання договорів на розроблення науково-дослідних робіт. Виконання наукових задач.

Секретар технічного набору

Державне підприємство «Південне»

Енергетика та Енергоносії

2 місяці

06.2006 - 08.2006

Ключова інформація

Організація та формування роботи персоналу компанії, налагодження процесів взаємодії працівників, формування та виконання тайм-менеджменту. Здійснюю контроль всіх процесів згідно діяльності компанії. Маю навички у виконанні наукових робіт та організації роботи експлуатаційної компанії у галузі відновлюваної енергетики. Приймала участь у створенні нормативних документів та є консультантом Асоціації міжнародних стандартів малої гідроенергетики. Маю практичні знання законодавства для участі у проектуванні. Супровід проектів енергетичної сфери, досягнення домовленості з представниками державних органів влади та комунальними підприємствами. Супровід процедури тендерних закупівель.

Зацікавлена в участі на всіх етапах реалізації проектів.

Цікаві напрямки роботи: відновлена енергетика, адміністрування та керування відділом або підприємством, IT (project manager)

Досвідчений користувач: MS Office (Word, Exсel, Access, Power Point, Outlook), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera), E-mail (у тому числі і Outlook Express), AutoCad, MathCad та інші.

Водійські права категорії В.

Навчалась в 3 закладах

Інститут відновлюваної енергетики НАН України

Кандидат технічних наук

Київ, 2016

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут»

Факультет електроенерготехники та автоматики, освіта за спеціальністю «Нетрадиційні джерела енергії», кваліфікація інженер-дослідник

Київ, 2012

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут»

Факультет електроенерготехники та автоматики, освіта за напрямком підготовки «Енергетика», кваліфікація бакалавра енергетики

Київ, 2010

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Російська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Румунська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

поглиблений

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Курс «Бухгалтер + 1С Бухгалтерія 8.2 + Головний бухгалтер»

Київ, 2013

Підготовка за спеціальністю бухгалтер.

Додаткова інформація

Наукова діяльність

Здобула ступень Кандидата технічних наук за спеціальністю «Перетворення відновлюваних видів енергії», сфера малої гідроенергетики. (2016)

Участь у проектах

2023 – Відкриття підприємств та організація їх діяльності у Румунії (пошук офісу та приміщень, супровід заключення договорів на оренду приміщень та постачання послуг, ведення ділових перемовин, організація постачання послуг охорони праці та пожежобезпеки, формування та супровід взаємовідносин з державними органами).

2016 - Один з головних організаторів Фінського Дня Енергетики у Києві.

2012 - Розробник та один з головних виконувачів Національного стандарту України «Гідроелектростанції малі. Терміни та визначення понять». Рік видання - 2015.

2011 - Технічний супровід конкурсу «ТОП-100 Енергоефективність - 2011» Національного Агентства України з питань забезпечення ефективного використання енергетичних ресурсів "Державна інспекція з енергозбереження".

Особисті якості

Висока організація та відповідальність, виконання завдань у заданому обсязі та таймінгу, відсутність страху прийняття рішень та відповідальності, пунктуальність, дисциплінована, стійкість до стресів, уміння керування персоналом, енергійна, висока здатність до навчання.

Анастасія

Помічник трейдера (електроенергія, криптовалюта), Керівник проектів

Київ

60 000 грн.

34 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: стажування / практика, віддалена робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 1 день тому