Працювала в 3 компаніях   2 роки 3 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

Кризис менеджер

MULTICOOK Польща

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 місяці

07.2024 - 10.2024

Налагодження процесів виробництва.

Аналіз, опрацювання технологічних, калькуляційних карт, виправлення помилок.

Оптимізація процесів виробництва, створення плану виробництва по системі моно.

Автоматизація де яких процесів, оптимізація трудоресурсів.

Введення нових позицій, пропрацювання страв, складання технологічних та калькуляційних карт.

Зниження собівартості продукції шляхом пропрацювань страв з іншими продуктами, заміна складників, зміни в ТК., зміна технології виробництва.

Робота була проектна.

Завдання: Налагодження всіх існуючих процесів, автоматизація, збереження смаку та якості продукції на високому рівні.

Оптимізація витрат, збільшення прибутку.

Керівник виробництва

ММК Ттрейд, ТОВ

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

9 місяців

09.2023 - 06.2024

Керівник кулінарного цеху

Миргородський м`ясокомбіат, Мережа ресторанів М`ясторія.

!Організація та контроль виготовлення продукції на всіх єтапах згідно замовлень.

!Контроль складських залишків.

!Формування та планування виробничого процесу.

!Графіки виходу персоналу, розстановка по процесам, планування.

!Контроль якості виготовленої продукції згідно плану.

!Інвертарізація та облік ТМЦ.

!Оптимізація робочих процесів, автоматизація.

Участь в розширенні асортименту, пропрацювання новинок.

  • Управління виробничим процесом та організація виробництва
  • Координація діяльності виробничих підрозділів
  • Оптимізація виробничих процесів для підвищення продуктивності
  • Контроль якості продукції
  • Встановлення та виконання виробничих планів
  • Ведення документації та звітності по виробництву
  • Організація технічного обслуговування та ремонту обладнання
  • Управління персоналом та розвиток команди
  • Забезпечення дотримання стандартів безпеки праці
  • Розв'язання технічних та економічних питань.

Завідувач виробництвом

Грін шеф

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 1 місяць

08.2022 - 09.2023

Загальне керівництво виробництвом здорового харчування.

  • Керівництво та координація роботи виробничого підрозділу
  • Моніторинг стану обладнання та технологічних процесів
  • Організація та контроль за проведенням виробничих процесів
  • Підготовка звітності та аналітики
  • Ведення облікової документації
  • Взаємодія з іншими відділами компанії
  • Розв'язання конфліктних ситуацій
  • Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
  • Організація та проведення нарад
  • Моніторинг ефективності роботи виробничого підрозділу
  • Додаткова інформація

    Додатково

    Маю досить великий практичний досвід для запуску, організації харчового виробництва з нуля.

    ! Прорахунок кв.метрів для всіх підрозділів, оптимізація робочого місця, коректне розташування комунікацій, обладнання.

    ! Співпраця з держ.органами: ДСНС, Держспоживслужба та інші;

    ! Досвід роботи з орендою, охоронними фірмами та ін. За потреби переглядаю договір самостійно, відповідно до чинного законодавства України та інтересів засновника ресторану, підприємсвтва.

    ! Організація та контроль виробництва продукції на всіх єтапах:

    ! Графіки, постачальники сировини, упакування та витратних матеріалів, бюджетування, санітарні норми, технічні питання, таймінги виконання робіт, оптимізація витрат, автоматизація процесів та інше.

    В резюме вказано останні місця роботи.

    Загальний стаж понад 15 років.

    Маю великий досвід роботи керівником у ресторанах сегмент середній +, преміум та кафе-ресторани формату фуд- корт лінією роздачі.

    Працюю з франшизою.

    Систематизація процесів та робіт на всіх ланках.

    Аналітичний склад розуму; Відповідальність;

    Орієнтовність на результат.

    Інна

    Директор харчового виробництва

    Київ

    44 роки

    Активно шукає роботу

    повна зайнятість

    Оновлено 2 години тому