Работала в 2 компаниях 1 год 11 месяцев
Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт
Керівник виробництва
ММК Ттрейд, ТОВ
Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт
9 месяцев
09.2023 - 06.2024
Керівник кулінарного цеху
Миргородський м`ясокомбіат, Мережа ресторанів М`ясторія.
!Організація та контроль виготовлення продукції на всіх єтапах згідно замовлень.
!Контроль складських залишків.
!Формування та планування виробничого процесу.
!Графіки виходу персоналу, розстановка по процесам, планування.
!Контроль якості виготовленої продукції згідно плану.
!Інвертарізація та облік ТМЦ.
!Оптимізація робочих процесів, автоматизація.
Участь в розширенні асортименту, пропрацювання новинок.
- Управління виробничим процесом та організація виробництва
- Координація діяльності виробничих підрозділів
- Оптимізація виробничих процесів для підвищення продуктивності
- Контроль якості продукції
- Встановлення та виконання виробничих планів
- Ведення документації та звітності по виробництву
- Організація технічного обслуговування та ремонту обладнання
- Управління персоналом та розвиток команди
- Забезпечення дотримання стандартів безпеки праці
- Розв'язання технічних та економічних питань.
Завідувач виробництвом
Грін шеф
Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт
1 год 1 месяц
08.2022 - 09.2023
Загальне керівництво виробництвом здорового харчування.
Дополнительная информация
Додатково
Маю досить великий практичний досвід для запуску, організації харчового виробництва з нуля.
! Прорахунок кв.метрів для всіх підрозділів, оптимізація робочого місця, коректне розташування комунікацій, обладнання.
! Співпраця з держ.органами: ДСНС, Держспоживслужба та інші;
! Досвід роботи з орендою, охоронними фірмами та ін. За потреби переглядаю договір самостійно, відповідно до чинного законодавства України та інтересів засновника ресторану, підприємсвтва.
! Організація та контроль виробництва продукції на всіх єтапах:
! Графіки, постачальники сировини, упакування та витратних матеріалів, бюджетування, санітарні норми, технічні питання, таймінги виконання робіт, оптимізація витрат, автоматизація процесів та інше.
В резюме вказано останні місця роботи.
Загальний стаж понад 15 років.
Маю великий досвід роботи керівником у ресторанах сегмент середній +, преміум та кафе-ресторани формату фуд- корт лінією роздачі.
Працюю з франшизою.
Систематизація процесів та робіт на всіх ланках.
Аналітичний склад розуму; Відповідальність;
Орієнтовність на результат.
Інна
Інна
Директор харчового виробництва
Киев
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 23 часа назад