Працювала в 4 компаніях   3 роки 8 місяців

Інтернет, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, FMCG

спеціаліст з обслуговування клієнтів

Pethouse

Інтернет

1 рік 4 місяці

03.2023 - до теперішнього часу

• прийняття та оформлення замовлення та дзвінків • консультувати клієнтів стосовно продукції компанії • узгоджувати деталі замовлень з кур'єром при необхідності • обробка запитів та скарг клієнтів з сайту • допомагати клієнту на всіх етапах від оформлення до прийняття замовлень

Менеджер ресторану

КФС

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 місяці

08.2022 - 12.2022

- Організація командної роботи. Взаємодія та допомога персоналу на всіх процесах. - Досвід з ведення касових і прибутково-видаткових документів; - Організація командної роботи. Взаємодія та допомога персоналу на всіх процесах. - Дотримання політики і стандартів компанії, контроль обслуговування гостей; - Складання графіка роботи персоналу, ведення табеля обліку робочого часу; - Взаємодія з гостями, обробка заперечень, вирішення конфліктів у стресових ситуаціях; - Організація та безпосередня участь в інвентаризації; - Контроль роботи технічного стану закладу; - Дотримання та контроль планів бюджету; - Проведення зборів, навчання та мотивація персоналу; - Робота з постачальниками та контроль закупівель; - Робота в програмі 1С8.3. (ЗУП), RKeeper, Poster

Менеджер ресторану

Тоторолл

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік

08.2021 - 08.2022

-Складання щоденної, щотижневої та щомісячної звітності; -Організація та безпосередня участь в інвентаризації; -Проведення зборів, навчання і мотивація персоналу; -Складання бюджетів і контроль витратної частини; -Побудова роботи всіх операційних процесів; -Робота з постачальниками і контроль закупівель;

керуюча

Sushi Master

FMCG

9 місяців

10.2020 - 07.2021

- Організація безперебійної роботи локацій; - Складання графіків роботи і контроль виходу співробітників на роботу; - Контроль дотримання стандартів компанії; - Побудова роботи всіх операційних процесів; - Проведення співбесід і допомога в адаптації новим співробітникам компанії; - Складання бюджетів і контроль витратної частини; - Ведення щоденної та щомісячної звітності; - Відкриття нових локацій і побудова всіх процесів на них

Навчалась в 1 закладі

Державний навчальний заклад "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва"

Кухар

Київ, 2019

Анна

Менеджер керуюча ресторану

Київ

25 000 грн.

23 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 6 днів тому