Працювала в 4 компаніях 3 роки 8 місяців
Інтернет, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, FMCG
спеціаліст з обслуговування клієнтів
Pethouse
Інтернет
1 рік 4 місяці
03.2023 - до теперішнього часу
• прийняття та оформлення замовлення та дзвінків
• консультувати клієнтів стосовно продукції компанії
• узгоджувати деталі замовлень з кур'єром при необхідності
• обробка запитів та скарг клієнтів з сайту
• допомагати клієнту на всіх етапах від оформлення до прийняття замовлень
Менеджер ресторану
КФС
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 місяці
08.2022 - 12.2022
- Організація командної роботи. Взаємодія та допомога персоналу на всіх процесах.
- Досвід з ведення касових і прибутково-видаткових документів;
- Організація командної роботи. Взаємодія та допомога персоналу на всіх процесах.
- Дотримання політики і стандартів компанії, контроль обслуговування гостей;
- Складання графіка роботи персоналу, ведення табеля обліку робочого часу;
- Взаємодія з гостями, обробка заперечень, вирішення конфліктів у стресових
ситуаціях;
- Організація та безпосередня участь в інвентаризації;
- Контроль роботи технічного стану закладу;
- Дотримання та контроль планів бюджету;
- Проведення зборів, навчання та мотивація персоналу;
- Робота з постачальниками та контроль закупівель;
- Робота в програмі 1С8.3. (ЗУП), RKeeper, Poster
Менеджер ресторану
Тоторолл
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік
08.2021 - 08.2022
-Складання щоденної, щотижневої та щомісячної звітності; -Організація та безпосередня участь в інвентаризації; -Проведення зборів, навчання і мотивація персоналу; -Складання бюджетів і контроль витратної частини; -Побудова роботи всіх операційних процесів; -Робота з постачальниками і контроль закупівель;
керуюча
Sushi Master
FMCG
9 місяців
10.2020 - 07.2021
- Організація безперебійної роботи локацій; - Складання графіків роботи і контроль виходу співробітників на роботу; - Контроль дотримання стандартів компанії; - Побудова роботи всіх операційних процесів; - Проведення співбесід і допомога в адаптації новим співробітникам компанії; - Складання бюджетів і контроль витратної частини; - Ведення щоденної та щомісячної звітності; - Відкриття нових локацій і побудова всіх процесів на них
Навчалась в 1 закладі
Державний навчальний заклад "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва"
Кухар
Київ, 2019
Анна
Анна
Менеджер керуюча ресторану
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 6 днів тому