Працювала в 3 компаніях   28 років 7 місяців

Державний сектор

начальник управління

Районне фінансове управління

Державний сектор

8 років 5 місяців

10.2012 - 03.2021

Реалізація державної політики в галузі "Фінанси" на території Козятинського району, ведення перемов,презентацій та організація нарад, круглих столів щодо бюджетного процесу. Бюджетування. Моніторинг та контролінг. Кадрова робота та штатна дисціпліна. Взаємодія з фінансовими структурами різних рівнів. Договірна робота.

заступник начальника, начальник бюджетного відділу

Районне фінансове управління

Державний сектор

16 років 1 місяць

08.1996 - 09.2012

Розробка та подання бюджету Козятинського району, кошторисів установ, організацій та економічних звітів. Моніторинг та аудит фінансових показників району, підприємств, організацій, установ. Підготовка та надання, бухгалтерських та аналітичних звітів. Штатна дисципліна, розробка штатних розписів. Координація та контроль роботи учасників фінансового процесу району.

Бухгалтер, заступник головного бухгалтера

Районний фінансовий відділ

Державний сектор

3 роки 11 місяців

10.1992 - 09.1996

Ведення бухгалтерського та податкового обліку, ведення бухгалтерської документації, проведення банківських операцій, підготовка та здавання звітності, нарахування з/п, ведення первинної документації, списання матеріалів, акти звіряння.

Ключова інформація

Робота з великим обсягом інформації, Фінансове планування, Формування стратегії розвитку, План-факторний аналіз, Контроль дебіторської та кредиторської заборгованості, Економічний аналіз показників, Аудит фінансової звітності, Управління та керівництво, Кадрування, Формування кадрового резерву, Розробка штатних розписів, Оформлення архівної документації, Ведення договірної роботи, Ведення діловодства, Високий рівень концентрації, Неконфліктність, Грамотна усна та письмова мова, Досвід роботи з банківськими структурами, органами державної влади, місцевого самоврядування,правоохоронними органами, з підприємствами та установами району та області. Вміння проведення презентацій та організації нарад, ведення перемов. Досвід захисту інтересів у судових процесах. Вміння чути і бути.

Навчалась в 1 закладі

Київський інститут народного господарства ім. Д.С. Коротченко (сучасна назва Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана)

Обліково-економічний, статистика

Київ, 1990

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Російська

вільно

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Національна комісія зі стандартів державної мови УМД № 00098490 від 28.01.2022р

Курси, тренінги, сертифікати

Національна комісія зі стандартів державної мови

Київ, 2022

Державний сертифікат про рівень володіння державною мовою,

(ІБСЕD) Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень

Київ, 2016

Курс "Підготовка та впровадження програмно-цільового мнтоду у бюджетному процесі на рівні місцевих бюджетів, які мають відносини з державним бюджетом"

Центр оцінювання та сертифікації компетентності працівників Міністерства фінансів України

Київ, 2011

Курс "Дистанційне навчання та тестування з організації бюджетного процесу за новим Бюджетним кодексом України"

Науково-навчальний комп'ютерний центр перспективних інформційних технологій Вінницького державного технічного університету

Вінниця, 2001

Навчальна програма "Microsoft Office 97 в середовищі Windows 98"

Додаткова інформація

Особисті якості

Відповідальне ставлення до роботи. Пунктуальність. Ретельність.Охайність.Вміння працювати в команді та самостійно. Легко адаптуюсь до змін.

Комп'ютерні навички

Володію стандартними пакетами MS Office, Google Sheets, MS Outlook, MS Excel, IAC «LOGICA», ІАС "Мережа", IAC "Місцеві бюджети".

Військова служба

На військовому обліку знаходилась з 1990р.по 2013р.

Світлана

Економіст, аналітик, фінансист

Київ

Готовий переїхати: Вінниця

30 000 грн.

56 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому