Працював в 3 компаніях   17 років 2 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Кухар

Готель Макентош

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 років 8 місяців

05.2017 - до теперішнього часу

Приготування сніданків шведська лінія.

Шеф-кухар

Заміський комплекс відпочинку Боровик

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 5 місяців

12.2015 - 04.2017

Кухар холодного процесу, су-шеф

Ресторан Дольче Вита

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

7 років 2 місяці

11.2008 - 12.2015

Приготування холодних закусок та страв.

Су-шеф:організація роботи холодного , гарячого, кондитерського цеху, піцци, суші.

Замовлення продукції і перевірка якості, а також контроль видачі готових страв. Банкетне меню, дитяче, пістне, сезонне.

Навчався в 2 закладах

Чернігівський Державний Інститут Економіки та управління.

Менеджмент та управління персоналом

Чернігів, 2011

Чернігівський комерційний технікум

Кухар-технолог

Чернігів, 2001

Володимир

Кухар в сім'ю

Київ

44 роки

неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 місяць тому