Працював в 3 компаніях 17 років 2 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Кухар
Готель Макентош
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 років 8 місяців
05.2017 - до теперішнього часу
Приготування сніданків шведська лінія.
Шеф-кухар
Заміський комплекс відпочинку Боровик
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 5 місяців
12.2015 - 04.2017
Кухар холодного процесу, су-шеф
Ресторан Дольче Вита
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
7 років 2 місяці
11.2008 - 12.2015
Приготування холодних закусок та страв.
Су-шеф:організація роботи холодного , гарячого, кондитерського цеху, піцци, суші.
Замовлення продукції і перевірка якості, а також контроль видачі готових страв. Банкетне меню, дитяче, пістне, сезонне.
Навчався в 2 закладах
Чернігівський Державний Інститут Економіки та управління.
Менеджмент та управління персоналом
Чернігів, 2011
Чернігівський комерційний технікум
Кухар-технолог
Чернігів, 2001
Володимир
Володимир
Кухар в сім'ю

Київ
неповна зайнятість
Характер роботи: віддалена робота
Оновлено 1 місяць тому