Працював в 4 компаніях   27 років 2 місяці

Фінансові послуги, Банки, Консалтинг / Аудит

директор

ТОВ Інвент-Фінанс

Фінансові послуги

6 років 11 місяців

08.2017 - до теперішнього часу

Організація та поточне управління фінансовою компанією на ринку факторингу. Врегулювання питань боргових зобов"язань, допомога клієнтам в вирішенні фінансових питань, надання допомоги в підготовці та незалежний аналіз документів клієнтів до розгляду їх банками з питань обслуговування та кредитування.

Радник Голови Правління з питань взаємодії з ВІП-клієнтами

ПАТ "Укрінбанк"

Банки

13 років 4 місяці

11.2002 - 03.2016

Був запрошений для створення та очолення Бізнес?центру департаменту по роботі з клієнтами, розвинув данний підрозділ та, згодом, очолив спочатку Оболонську філію банку, а потім об"єднав під своїм керівницьтвом три філії Киева та області, створивши потужну Київську філію, яка по прибутковості та оборотам стабільно займала перші місця в структурі банку. Після централізаці банку та реорганізації в безфілійну систему відповідав за блок відносин банку з ВІП?клієнтами та інтеграції послуг банку в клієнтській бізнес. За беспосереднім дорученням Наглядової Ради вирішував питання з клієнтами, які за своїми показниками мали великий влив на діяльність банку.

Начальник сектору по складанню звітності банку за міжнародними стандартами

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України"

Банки

4 роки

11.1998 - 11.2002

Був прийнятий на роботу в якості аудитора Управління внутрішнього аудиту, приймав безпосередню участь в внутрішніх аудиторських перевірках підрозділів банку, визначення та запобігання притаманних їх діяльності ризиків, співпраці з зовнішніми аудиторами Великої Сімки, забезпечував діяльність груп міжнародних спостерігачів групи TASIS. Отримавши відповідні освіту та досвід, здійснював керівництво групою фахівців по розробці та методологічному і технічному впровадженню транформації звітності банку за міжнародними стандартами.

Бухгалтер-експерт

Аудиторська фірма " Украудит ХХІ"

Консалтинг / Аудит

2 роки 8 місяців

03.1996 - 11.1998

Працював у складі аудиторських груп по перевірці бухгалтерської та фінансової звітності підприємств різної форми власності (підприємтва Укрзалізниці, ЧАЄС, Кремінчугського нафтопереробного заводу)

Навчався в 1 закладі

Київський національний економічний університет

Фінанси

Київ, 1998

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Сергій Григорович

Регіональний директор, керівник напряму

Київ

47 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому