Ключова інформація

Працюю на своєму обладнанні у власній майстерні. В наявності прямострочка(легкі,середні), побут оверлоки, універсалки,плоскошовка, пром парогенератори, манекени, прес для фурнітури, вишивальні машини, розкрійний стіл.

Спеціалізуюсь на корсетних виробах, святковому одязі, весільних, вечірніх, дитячіх сукнях, спортивно-бальних сукнях, для фігурного катання та купальниках для художньої гімнастики. Обговорюються виїздні примірки.

Навчалась в 1 закладі

КНЛУ

Іноземна філологія, іспанська та англійська мови

Київ, 2002

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Іспанська

поглиблений

Українська

рідна

Додаткова інформація

Лист

Вітаю!Цікавить дистанційна робота/підробіток/на повний день. Дистанційна робота зараз у пріорітеті через закриття дитячих освітніх закладів. Працюю на власному обладнанні(прямострочка, оверлок, вишивальна машина,плоскошовна машина, парогенератор, прес для фурнітури) або співпраця чи часткова зайнятість. Працюю з легкими і середньої легкості тканинами. Пошиття штор, домашнього текстилю,вишиванок(також машинна вишивка) , святкового одягу- фати, весільні, вечірні сукні, (пошиття,реставрація і підгонка), дитячі святкові сукні, корсети, виготовлення аксів-прикрас; шию танцювальний одяг колективам та індивідуально, ремонтую одяг. Із задоволенням опановую нові творчі напрямки. У мене немає вищої профільної "швейної" освіти, окрім курсів з пошиття легкого жіночого одягу, які закінчила ще25 років тому, та курсів "Унімекс", на яких вивчала конструювання за цією технологією й пройшла окремий курс "Корсет", є практичний досвід. За освітою я філолог. Є досвід роботи в абсолютно різних сферах діяльності, але весь час я займаюсь рукоділлям, зокрема шию стільки, скільки себе пам'ятаю. Найкраща робота-це хоббі, за яке гарно платять). Отже, розглядаю напрямки роботи, пов' язані з рукоділлям, творчістю, красою та можливістю самостійно керувати своїм часом.

Інеса

Кравчиня

Київ

44 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 дні тому