Працювала в 2 компаніях   18 років 2 місяці

Промисловість та Виробництво

Інженер-технолог змінний х/булочних виробів 2 кат.

ПРАТ Київхліб

Промисловість та Виробництво

5 років 9 місяців

08.2018 - до теперішнього часу

Контроль виробництва хб виробів на всіх стадіях :контроль сировини, фіз-хім параметрів нф, контроль ваги нф і готових виробів,оцінка якості нф і готової продукції, ведення технологічної документації, надання рекомендацій робочому персоналу для отримання необхідних параметрів нф чи готової продукції , коригування існуючих рецептур, проведення навчання персоналу при введені нових виробів у виробництво, робота на лабораторному обладнанні. Знання ISSO, HACCP .

Інженер-технолог кондитерських виробів. Змінний

ПРАТ ROSHEN

Промисловість та Виробництво

12 років 3 місяці

11.2003 - 02.2016

Контроль виробництва нф і готової продукції на всіх етапах виробництва. Ведення технологічної документації, робота на лабораторному обладнанні, контроль санітарного стану виробничих ліній, редагування рецептур для забезпечення якості продукції, зняття залишків нф, робота на ПК, прийняття участі при введені нових кондитерських виробів, навчання робочого персоналу. Знання ISSO, HACCP.

Навчалась в 1 закладі

НУХТ

технологія хліба, кондитерських виробів, макаронних виробів та харчоконцентратів

Київ, 2003

Додаткова інформація

Про себе

Відповідальна, не конфліктна, швидко навчають. Маю знання ПК: Excel, Word, SAP

Марина Михайлівна

Технолог харчового виробництва

Київ

30 000 грн.

43 роки

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому