Працювала в 2 компаніях 18 років 2 місяці
Промисловість та Виробництво
Інженер-технолог змінний х/булочних виробів 2 кат.
ПРАТ Київхліб
Промисловість та Виробництво
5 років 9 місяців
08.2018 - до теперішнього часу
Контроль виробництва хб виробів на всіх стадіях :контроль сировини, фіз-хім параметрів нф, контроль ваги нф і готових виробів,оцінка якості нф і готової продукції, ведення технологічної документації, надання рекомендацій робочому персоналу для отримання необхідних параметрів нф чи готової продукції , коригування існуючих рецептур, проведення навчання персоналу при введені нових виробів у виробництво, робота на лабораторному обладнанні. Знання ISSO, HACCP .
Інженер-технолог кондитерських виробів. Змінний
ПРАТ ROSHEN
Промисловість та Виробництво
12 років 3 місяці
11.2003 - 02.2016
Контроль виробництва нф і готової продукції на всіх етапах виробництва. Ведення технологічної документації, робота на лабораторному обладнанні, контроль санітарного стану виробничих ліній, редагування рецептур для забезпечення якості продукції, зняття залишків нф, робота на ПК, прийняття участі при введені нових кондитерських виробів, навчання робочого персоналу. Знання ISSO, HACCP.
Навчалась в 1 закладі
НУХТ
технологія хліба, кондитерських виробів, макаронних виробів та харчоконцентратів
Київ, 2003
Додаткова інформація
Про себе
Відповідальна, не конфліктна, швидко навчають. Маю знання ПК: Excel, Word, SAP
Марина Михайлівна
Марина Михайлівна
Технолог харчового виробництва
Київ
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому