Працювала в 8 компаніях   23 роки 4 місяці

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Торгівля роздрібна / Retail, Промисловість та Виробництво, Державний сектор, АПК (Агропромисловий комплекс)

Менеджер ЗЕД

Назву компанії приховано

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 11 місяців

08.2022 - до теперішнього часу

Асистент(помічник) керівника, менеджер ЗЕД

Назву компанії приховано

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 10 місяців

06.2020 - 04.2022

Робота з готівкою(форма 2). Укладання договорів на поставки обладнання та сировини Словаччина, Туреччина, Великобританія (імпорт), погодження контрактів з банківськими установами, закупівля валюти та оплата pro-forma (finish invoice), логістика повний цикл, розмитнення вантажу (повна співпраця з брокером, підготовка всіх необхідних документів), робота з нотаріусом, юристами, охоронними структурами. Прорахунок собівартості об'єктів.

Асистент(заступник) керівника, управитель виробництвом ПВХ, менеджер ЗЕД

Назву компанії приховано

Промисловість та Виробництво

3 роки 5 місяців

10.2016 - 03.2020

Участь у переговорах, ділових зустрічах. Контроль ( організація) роботи виробництва та підприємства в цілому. Підбір персоналу. Прорахунок з/п. Пошук та закупівля сировини ( Україна) для виробництва (полівінхлорид, кальцій, ДОФ, барвники, титан, ультрамарин, упаковочний матеріал) та організація доставки ( повний цикл). Укладання договорів на поставки обладнання для виробництва(Туреччина, Китай- імпорт), погодження контрактів з банківськими установами, закупівля валюти та оплата pro-forma (finish invoice), логістика повний цикл ( робота з експедиторами), розмитнення вантажу (повна співпраця з брокером, підготовка всіх необхідних документів). Робота з клієнтами компанії, щодо планування графіків постачання продукції. Планування виробництва. Робота з клієнт банком.

Керівник відділу

Назву компанії приховано

Державний сектор

8 років 3 місяці

01.2008 - 04.2016

Керівництво діяльністю відділу, розподіл обов'язків між працівниками відділу та контроль їхньої роботи. Виконання та контроль за виконанням документів органів влади вищого рівня та власних рішень в управлінні. Організація нарад, зустрічей. Підготовка фінансових документів та звітів з питань державного фінансування. Прийом фінансових документів від підприємств та організацій регіону на оплату компенсаційних виплат згідно з чинним законодавством та подальша оплата за розрахунками. Своєчасна перевірка нових справ щодо оплати компенсаційних виплат громадян. Протокольне оформлення засідань робочої групи з питань, що належать до компетенції відділу. Зустрічні перевірки спільно з контрольно-ревізійним управлінням підприємств та організацій із питань держфінансування. Надання консультацій щодо чинного законодавства на сторінках місцевих засобів масової інформації та проведення безкоштовних виступів на місцевому радіо. Подання інтересів управління у судових органах у разі судових спорів з питань, що належать до компетенції відділу. Співпраця з банківськими установами та органами державного казначейства. Особистий прийом громадян, роз'яснення чинного законодавства. Виконання інших обов'язків, покладених начальником управління. Постійне підвищення професійного рівня. Дотримання правил внутрішнього порядку.

Спеціаліст з фінансів

Назву компанії приховано

Державний сектор

3 роки 11 місяців

02.2004 - 01.2008

Прийом документів від громадян на оплату компенсаційних виплат та призначення і оплата виплат населенню та підприємствам відповідних компенсацій, згідно держфінансування.

Спеціаліст по роботі з клієнтами

Назву компанії приховано

АПК (Агропромисловий комплекс)

3 роки

01.2001 - 01.2004

Звітність та аналіз реформування аграрного сектору в регіоні.

Секретар-діловод

Назву компанії приховано

АПК (Агропромисловий комплекс)

1 місяць

12.2000 - 01.2001

Прийом телефонних дзвінків, робота з вхідною/вихідною кореспонденцією, робота з документацією. прийом гостей. Контроль стану офісу. Контроль роботи кур'єра.

Бухгалтер

Назву компанії приховано

АПК (Агропромисловий комплекс)

4 місяці

07.2000 - 11.2000

Контроль та проведення розрахунків з підприємствами та організаціями.

Ключова інформація

Уважність, легко навчаюсь новому, відповідальність, здатність до прийняття рішень, уміння працювати в команді. Надійна права рука керівника.

Навчалась в 3 закладах

Черкаський державний технологічний університет

Напрям підготовки "Экономіка і підприємництво", кваліфікація бакалавра з економіки і підприємництва

Черкаси, 2005

Черкаський державний технологічний університет

спеціальність "Экономіст-фінансист",Факультет "Фінанси"

Черкаси, 2005

Тальнівський будівельно-економічний коледж

Спеціальність "Бухгалтерский облік", кваліфікація бухгалтер

Тальне, 2000

Володіє мовами

Англійська

середній

Курси, тренінги, сертифікати

Навчальний центр "ДАНКО"

Київ, 2020

Бухгалтерський облік+1С: Бухгалтерія 8+М.Е.DOC

Додаткова інформація

Особисті якості

Ділові якості: уважність, відповідальність, здатність до прийняття рішень, вимогливість до себе та оточуючих, уміння працювати в команді.

Особисті якості: активна життєва позиція, комунікабельність, стресостійкість, високий рівень відповідальності та самоорганізації, хороші організаторські здібності, цілеспрямованість, Без шкідливих звичок.

Анонімний пошукач

Менеджер ЗЕД

Київ

50 000 грн.

41 рік

Працює, але відкритий для пропозицій

неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 3 дні тому