Працював в 3 компаніях   10 років 4 місяці

Енергетика та Енергоносії

CEO, Виконавчий Директор

Carbon-East s.r.o.(Чехия)

Енергетика та Енергоносії

4 роки 2 місяці

10.2017 - 12.2021

Фінансовий, технічний, документальний супровід поставок iмпортного енергетичного вугілля для ТЕС («Есхар», Харків). Постачання всередині групи. (2017-2020р.)-моніторинг індексів сировинних цін на міжнародних торгових майданчиках. Розробка технологічної сировинної картки, плану та бюджету закупівель виробничого підрозділу групи. Переговори/укладання Контрактів із постачальниками/виробниками. Вибір та контроль оптимального логістичного ланцюжка поставки (залізничні перевезення). Оптимізація оподаткування по ЗЕД (офшорні юрисдикції). Вхідний контроль якості. Претензійна робота. Контроль дебіторської та кредиторської заборгованості. Досвід роботи з банківською системою ЄС понад 3 роки (5 банків).

Досягнення: Розширення бази постачальників/виробників. Вилучення дефіциту запасів основного палива за рахунок вибудовування ефективної системи планування закупівлі та логістики. Зменшення собівартості основної сировини на 5%-7% за рахунок оптимізації логістики, оподаткування та прямих Контрактів із виробниками. Забезпечення кращих умов угоди з постачальниками: 80% контрактів переведено на відстрочку платежу.

Фiнансовий директор(+Комерцiйний)

ТОВ «Євро-Тест»

Енергетика та Енергоносії

6 років

11.2014 - 11.2020

Організація та постачання iмпортного енергетичного сортового вугілля на адресу побутових споживачів України. (2014-2015р., 2017-2020р.).- Організація та постачання українського енергетичного вугілля для ТЕС та сортового антрациту для побутових споживачів.(2015-2017р.).-Досягнення: Створення з «0» та розвиток ЗЕД підприємства. Створення мережі дистриб'юторських складів у 6 областях України.

Регiональний представник (Трейдер)

Stacom(Болгария)

Енергетика та Енергоносії

3 роки 1 місяць

12.2010 - 01.2014

Організація та постачання на експорт кам'яного вугілля(антрациту) через морські порти України (Бердянськ, Ізмаїл, Маріуполь).-Моніторинг та вибір асортименту продукції постачальників/виробників, згідно Заявки головного офісу. Висновок та супровід Контрактів, контроль їх виконання (Постачальники, Експедитори залізничного та порту, Незалежні лабораторії, сюрвеєри, митні брокери, агенти та судновласники). Контроль якості (претензійна робота) та розрахунків з постачальниками. Планування всіх логістичних етапів.Досягнення: створення з «0» представництва, великої основи постачальників/виробників.

Ключова інформація

Трейдинг; Аналіз ринку; Стратегія, планування та управління закупівлями/постачанням (імпорт) та поставками (експорт); Бюджетування; ЗЕД; Комерційні переговори; Велика база постачальників/виробників та споживачів. (Досвід 20 років)

Навчався в 2 закладах

Донецька Державна Академія Управління

Менеджмент у невиробничій сфері, менеджер

Донецьк, 1998

Державний вищий навчальний заклад "Донецький національний технічний університет"

Гірничо-Геологічний; Техніка та Технологія розвідки родовищ корисних копалин; Гірський інженер,

Донецьк, 1993

Володіє мовами

Англійська

середній

Українська

вище середнього

Додаткова інформація

Особисті якості

відповідальність, стресостійкість, вміння працювати в команді, організаторські здібності, цілеспрямованість, високий рівень самоконтролю.

Захоплення: спорт, читання.

Комп'ютерні навички

Користувач ПК ( Microsoft Word, Microsoft Excel, Internet Explorer).

Сергiй Юрiйович

Керівник відділу ЗЕД

Київ

30 000 грн.

52 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 4 дні тому