Работала в 4 компаниях   16 лет

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Торговля розничная / Retail, Промышленность и Производство, Государственный сектор

Менеджер ЗЕД

Компанія ( в ТОП-3 компаній-імпортерів металу в Україні)

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

2 года 1 месяц

08.2022 - по настоящее время

Імпорт - Експорт: Погодження, написання та підписання контрактів ( Китай, Корея, Вьетнам, Індія, Туреччина, Польща, Словакія, Македонія, Тайвань). Врахування всіх умов для закриття валютного контролю. Супровід всього циклу , від заключення контракту до вивантаження продукції на склад. Проходження фінмоніторингу, для проведення та оплати авансів та балансу через банківські установи. Організація логістичних перевезень ( фрахт, земля: умови FOB, CIF та інші). Перевірка всіх документів та вантаж із постачальниками для правильного ввезення та митного оформлення та видача правильних оригіналів документів. Робота з брокером ( підготовка всього пакету для успішного та вчасного розмитнення). Прорахунок ПДВ, платіжний календар, моніторинг цін. А також:
  • Ведення переговорів з іноземними партнерами
  • Моніторинг законодавчих змін у сфері ЗЕД
  • Оптимізація логістичних та митних процедур
  • Все "під ключ"
  • Вирішення питань різного напрямку ( порти, залізниця, митниця)

Заст. керівника, менеджер ЗЕД

Укрвесторг, ТОВ

Торговля розничная / Retail

1 год 10 месяцев

06.2020 - 04.2022

Робота з готівкою(форма 2). Укладання договорів на поставки обладнання та сировини Словаччина, Туреччина, Великобританія (імпорт), погодження контрактів з банківськими установами, закупівля валюти та оплата , логістика повний цикл, розмитнення вантажу (повна співпраця з брокером, підготовка всіх необхідних документів), робота з нотаріусом, юристами, охоронними структурами. Прорахунок собівартості об'єктів.

Управитель виробництва ПВХ, менеджер ЗЕД

"Мека тулс ", ТОВ

Промышленность и Производство

3 года 5 месяцев

10.2016 - 03.2020

Участь у переговорах, ділових зустрічах. Контроль ( організація) роботи виробництва та підприємства в цілому. Підбір персоналу. Прорахунок з/п. Пошук та закупівля сировини ( Україна) для виробництва (полівінхлорид, кальцій, ДОФ, барвники, титан, ультрамарин, упаковочний матеріал) та організація доставки ( повний цикл). Укладання договорів на поставки обладнання для виробництва(Туреччина, Китай- імпорт), погодження контрактів з банківськими установами, закупівля валюти та оплата контрактів, логістика повний цикл ( робота з експедиторами), розмитнення вантажу (повна співпраця з брокером, підготовка всіх необхідних документів). Робота з клієнтами компанії, щодо планування графіків постачання продукції. Планування виробництва. Робота з клієнт банком.

Керівник відділу

Управління соціального захисту населення

Государственный сектор

8 лет 3 месяца

01.2008 - 04.2016

Керівництво діяльністю відділу, розподіл обов'язків між працівниками відділу та контроль їхньої роботи. Виконання та контроль за виконанням документів органів влади вищого рівня та власних рішень в управлінні. Організація нарад, зустрічей. Підготовка фінансових документів та звітів з питань державного фінансування. Прийом фінансових документів від підприємств та організацій регіону на оплату компенсаційних виплат згідно з чинним законодавством та подальша оплата за розрахунками. Своєчасна перевірка нових справ щодо оплати компенсаційних виплат громадян. Протокольне оформлення засідань робочої групи з питань, що належать до компетенції відділу. Зустрічні перевірки спільно з контрольно-ревізійним управлінням підприємств та організацій із питань держфінансування. Надання консультацій щодо чинного законодавства на сторінках місцевих засобів масової інформації та проведення безкоштовних виступів на місцевому радіо. Подання інтересів управління у судових органах у разі судових спорів з питань, що належать до компетенції відділу. Співпраця з банківськими установами та органами державного казначейства. Особистий прийом громадян, роз'яснення чинного законодавства. Виконання інших обов'язків, покладених начальником управління. Постійне підвищення професійного рівня. Дотримання правил внутрішнього порядку.

Ключевая информация

Уважність, легко навчаюсь новому, відповідальність, здатність до прийняття рішень, уміння працювати в команді. Надійність керівника. Вирішення позитивно питань різного характеру. Все під ключ

Училась в 3 заведениях

Черкаський державний технологічний університет

Напрям підготовки "Экономіка і підприємництво", кваліфікація бакалавра з економіки і підприємництва

Черкаси, 2005

Черкаський державний технологічний університет

спеціальність "Экономіст-фінансист",Факультет "Фінанси"

Черкаси, 2005

Тальнівський будівельно-економічний коледж

Спеціальність "Бухгалтерский облік", кваліфікація бухгалтер

Тальне, 2000

Владеет языками

Английский

средний

Курсы, тренинги, сертификаты

Навчальний центр "ДАНКО"

Київ, 2024

Митний брокер+ MD OFFICE

Навчальний центр "ДАНКО"

Київ, 2023

Логістика та менеджмент ЗЕД

Навчальний центр "ДАНКО"

Київ, 2020

Бухгалтерський облік+1С: Бухгалтерія 8+М.Е.DOC

Дополнительная информация

Особисті якості

Ділові якості: уважність, відповідальність, здатність до прийняття рішень, вимогливість до себе та оточуючих, уміння працювати в команді.
Особисті якості: активна життєва позиція, комунікабельність, стресостійкість, високий рівень відповідальності та самоорганізації, хороші організаторські здібності, цілеспрямованість, робота на результат.

Оксана

Менеджер ЗЕД

Киев

42 года

Работает, но открыт для предложений

неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 6 дней назад