Ключова інформація

  • Планирование и организация своей работы
  • Соблюдение установленных процедур и стандартов качества
  • Постоянное обучение и развитие профессиональных навыков
  • Адаптация к новым условиям работы
  • Управление временем и умение работать с высокой нагрузкой
  • Осуществление контроля за качеством выполняемых работ и процессов
  • Соблюдение корпоративной культуры и ценностей
  • Установление приоритетов для эффективного выполнения задач
  • Внедрение нововведений для улучшения процессов и результативности работы
  • Анализ конкурентной среды для выявления возможностей для развития
  • Навчалась в 5 закладах

    одеський національний технологічний університет

    менеджмент та логистика, менеджер

    Одесса, 2024

    ДЕРЖАВНИЙ БІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

    технології хліба, кондитерських виробів, макаронних виробів та харчоконцентратів; технолог

    Харьков, 2024

    Морехідне училище ім. О.І. Маринеска Національного університету "Одеська морська академія"

    транспортні технології (морський та річковий транспорт); молодший спеціаліст

    Одесса, 2020

    Державний навчальний заклад "Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу"

    кухар судновий 5го розряду

    Одесса, 2016

    Одеський національний політехнічний університет

    ІПТДМ, інженер

    Одесса, 2010

    Володіє мовами

    Англійська

    вільно

    Може проходити співбесіду на цій мові

    Може проходити співбесіду на цій мові

    Російська

    вільно

    Може проходити співбесіду на цій мові

    Може проходити співбесіду на цій мові

    Українська

    рідна

    Може проходити співбесіду на цій мові

    Може проходити співбесіду на цій мові

    Курси, тренінги, сертифікати

    Chocolate 3.0 snacking, bonbons and panning by Christophe Morel

    Chocolate Academy, Dubai, 2023

    Event manager

    Campster, Ukraine, 2022

    Time management

    Campster, Ukraine, 2022

    Assertive Communication

    Campster, Ukraine, 2022

    Course on making marshmallows, marmalades

    Torteria school, Kyiv, Ukraine, 2020

    The art of eclairs by Joakim Prat

    the academy of culinary and pastry arts, Kiev, Ukraine, 2016

    Ксенія

    Технолог кондитерского производства

    Одеса

    Готовий переїхати: Київ, Ужгород

    35 000 грн.

    36 років

    Працює, але відкритий для пропозицій

    повна зайнятість, проектна робота

    Характер роботи: гібридна

    Оновлено 11 годин тому