Работал в 2 компаниях 1 год 9 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Шеф-кухар
ресторан "Простір", ресторан "Burger Pizza Loft"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 2 месяца
06.2023 - 08.2024
- Керівництво та організація роботи кухні ресторану або готелю
- Планування та контроль виробництва та реалізації кулінарної продукції
- Розробка рецептур та технологій приготування страв
- Розробка концепцій нових страв та меню
- Організація та навчання кулінарного персоналу
- Вивчення та впровадження нових кулінарних тенденцій та методів приготування
- Контроль якості та відповідність стандартам готельно-ресторанного господарства
- Постійне вдосконалення та підвищення професійних навичок кулінарного персоналу
- Співпраця з іншими відділами ресторану або готелю для створення комплексних страв та меню
- Розробка технологічних карт
шеф повар
"Мисливський курінь"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 месяцев
08.2021 - 01.2022
Ключевая информация
Петро Миколайович
Петро Миколайович
Технолог харчового виробництва, шеф-кухар
Хмельницкий
полная занятость, проектная работа
Характер работы: гибридная, в офисе/на месте
Обновлено 2 месяца назад