Працювала в 5 компаніях   17 років 7 місяців

Державний сектор, IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування, IT

Менеджер відділу трансформації бізнес-процесів та впровадження ERP

ДП "Ліси України"

Державний сектор

9 місяців

12.2023 - до теперішнього часу

1. Аналіз бізнес-процесів підприємства в частині процесів Планування, Виробництва, Контроля відповідності та Ремонтів, формування документації AS IS.

2. Проведення аудиту існуючих ІТ-рішень в рамках підприємства, аналіз існуючої та потрібної для ведення бізнеса інформації з ціллю подальшого формування цільової архитектури.

3. Активна участь у формуванні та узгодженні технічних вимог до ERP-системи у ролі бізнес-аналітика.

4. Аналіз існуючих на ринку систем рівня ERP та відповідності їх до існуючих потреб бізнеса з урахуванням інтеграції з існуючими системами на підприємстві.

5. Підготовка технічного завдання до ERP-системи до проведення тендерної процедури.

Менеджер по розвитку сервісів "Виробництво" та "Якість"

Метінвест Діджитал

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

4 роки 3 місяці

09.2019 - 12.2023

1. Стратегічне управління рентабельністю ІТ-послуг та сервісу, аналіз фінансових показників сервісу за допомогою P&L, розробка та реалізація заходів щодо оптимізації витрат на сервіси.

2. Формування стратегічної довгострокової стратегії розвитку ІТ-сервісів на період п'яти років з урахуванням глобальних практик та інноваційних технологій, включаючи інтеграцію з нижніми рівнями системи (L0-L2).

3. Проактивна взаємодія з бізнес-партнерами, виявлення проблематики, формалізація вимог та дослідження можливостей для оптимізації бізнес-процесів з використанням різних ІТ-рішень. Виявлення технічного боргу, аналіз можливостей з його погашення власними силами або силами команди, що виконує розвиток даного функціонала.

4. Виявлення та оцінка функціональних проблем на стадії розробки та інновацій, керівництво командою з аналізу вимог та розробки технічних завдань.

5. Розробка та моніторинг стратегічних планів розвитку сервісу на різні часові горизонти з метою забезпечення виконання поставлених завдань.

6. Активна участь у проектах щодо впровадження ІТ-рішень у ролі бізнес-аналітика, керівника міграції даних та відповідального за сервіс, включаючи контроль за коректністю аналізу бізнес-процесів по сервісам та акцептом документації AS IS та TO BE.

7. Вивчення та дотримання архітектурних стандартів та норм під час впровадження змін або нових рішень.

Досягнення 100% Ключових Показників Ефективності (КПЕ) у команді протягом усього періоду роботи на поточній посаді наголошує на моїй успішній здатності в управлінні.

Керівник відділу управління виробництвом та якістю продукції центру компетенцій SAP

МЕТІНВЕСТ БІЗНЕС СЕРВІС

IT

3 роки 3 місяці

06.2016 - 09.2019

1. Взаємодія з бізнес-замовниками з різних секторів виробництва, проведення діалогів для виявлення проблем, технічного боргу, можливості використання ІТ-рішень та спільного пошуку оптимальних рішень, включаючи можливості автоматизації бізнес-процесів, допомогу у розрахунку економічних вигод після впровадження необхідної автоматизації, пріоритезація загального пулу завдань.

2. Оптимальне планування та виконання проектних завдань з урахуванням оптимізації розподілу ресурсів та завантаження персоналу при роботі з різними замовниками.

3. Ідентифікація ключових точок інтеграції під час впровадження нового функціоналу та координація спільних дій між різними підрозділами та напрямками проекту.

4. Активна участь у масштабуванні ERP-рішень для різних промислових галузей, виявлення та аналіз функціональних недоліків в ІТ-рішеннях для підприємств, а також розробка специфікацій для їх усунення в галузях виробництва, контролю якості та внутрішньої логістики.

5. Ведення проектної документації, що охоплює різні аспекти, включаючи виробничі, якісні та логістичні аспекти, а також точки інтеграції з іншими функціональними областями (контролінг, ремонти, планування, закупівлі, продаж та нормативно-довідкова інформація).

6.Зміцнення співробітництва з командами на всіх етапах проекту: починаючи з виявлення потреб замовника та закінчуючи формуванням бізнес-вимог до функціоналу та контролем за виконанням термінів проектних робіт.

7. Організація роботи служби SAP-консультантів у галузях Production Planning (PP), Internal Logistics Execution (ILE) та Quality (QLT).

8. Виконання комплексу робіт із підготовки, впровадження та підтримки системи з акцентом на дотримання високих стандартів якості.

Провідний фахівець центру компетенцій SAP, модуль PP

METINVEST HOLDING

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

3 роки 8 місяців

10.2012 - 06.2016

1. Розробка проектних рішень для оптимізації виробничих ланцюжків підприємств гірничодобувної, коксохімічної та металургійної промисловості.

2. Конфігурація системи SAP (модуль РР) відповідно до проектних рішень щодо кожної галузі промисловості окремо. Підготовка технічних вимог до двосторонньої інтеграції даних між системою SAP та локальними ІТ-рішеннями цехів.

3. Вирішення бізнес-завдань з використанням стандартних функціональних можливостей SAP, створення прототипів рішень у тестовому середовищі та демонстрація їх бізнес-замовникам.

4. Підготовка шаблонів міграції для завантаження транзакційних даних, виконання комунікації з бізнесом навчання правил заповнення шаблонів, перевірка та коригування помилок при заповненні шаблонів користувачами. Контроль та управління процесом міграції залишків на виробничих складах (завантаження шаблонів у продуктивну систему, обробка помилок, комунікація з бізнесом при підтвердженні коректності виконаних робіт).

5. Розробка сценаріїв та проведення первинного, функціонального та інтеграційного тестування системи.

6. Ведення проектної документації у Solution Manager.

7. Систематизація беклога завдань, створення технічних завдань для програмістів, і навіть тестування програмного забезпечення.

8. Конфігурація та тестування ролей користувачів.

9. Навчання користувачів, розробка інструкцій та підтримка впровадження завдань.

10. Обробка та вирішення інцидентів та звернень користувачів у графіку 24/7.

Ведущий специалист по внедрению информационных систем

ПАО "МК "АЗОВСТАЛЬ""

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

5 років 7 місяців

03.2007 - 10.2012

1. Розробка концептуальних рішень для оптимізації процесів виробництва металургійної продукції на комбінаті з урахуванням системи SAP R/3 з інтеграцією з локальними АСУП системами.

2. Розробка концептуальних рішень щодо ведення оперативного відвантаження готової продукції комбінату на базі системи SAP R/3 з формуванням товарно-транспортних документів.

3. Оптимізація виробничих та економічних процесів з використанням програмного забезпечення SAP ERP, модулі PP (Production Planning) і CO (Controlling).

4. Створення та реалізація документів та форм для звітності та друку на базі вибраних ІТ-рішень. Формулювання завдань, пов'язаних із розробкою звітних форм у сфері виробництва.

6. Проведення перевірок для оцінки працездатності розроблених систем чи додатків.

7. Забезпечення асистенції та допомоги користувачам системи. Створення посібників та проведення навчання для користувачів.

9. Взаємодія з бізнес-замовниками та виконавцями процесів.

Ключова інформація

1. Впровадження ІТ-рішень для наступних галузей промисловості: металургійній, коксохімічній та гірничодобувній.

2. Маю більше 16 років досвіду впровадження рішень SAP ERP, успішне завершення 11 проектів, спрямованих на впровадження функціональності для виробництва та контроля якості продукції.

3. Практичний досвід налаштування системи SAP ERP PP.

4. Розробка концептуальних дизайнів та проектних рішень. Участь в розробці архітектури ІТ-рішень, які використовуються в рамках автоматизації бізнес-процесів.

5. Проведення аудиту реалізації проектних рішень, реінжиніринг бізнес-процесів, пошук функціональних дефіцитів та технічного боргу впровадженних ІТ-рішень.

6. Підготовка та погодження функціональних специфікацій, проведення тестування розробок, навчання користувачів.

7. Розробка планів модернізації та вдосконалення програмного забезпечення з урахуванням нових процесів. Розробка планів та підготовка сценаріїв для інтеграційних тестувань, тестових і продуктивних міграцій даних.

8. Ефективне формування докладних планів щодо виконання проектних завдань та оптимізації навантаження співробітників.

9. Взаємодія з користувачами та проведення опитування для оцінки та підвищення рівня зрілості системи.

10. Високий рівень професійної комунікації з бізнес-партнерами на всіх рівнях управління підприємством.

Навчалась в 1 закладі

Межрегиональная академия управления персоналом

Экономика, Бухгалтерский учет, анализ и аудит

Мариуполь, 2007

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Олена

IT бізнес-аналітик, solution arhitect SAP, керівник відділу

Київ

48 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, гібридна

Оновлено 2 тижні тому