Працювала в 3 компаніях   7 років 3 місяці

FMCG, Промисловість та Виробництво

Начальник сектору

Назву компанії приховано

FMCG

1 рік 4 місяці

06.2023 - 10.2024

• Розробка нових видів продукції
• Вдосконалення рецептур та технологічних процесів виробництва діючого асортименту
• Проведення навчання виробничих технологів по впровадженню нових видів продукції
• Здійснення документального та технологічного супроводу впровадження у виробництво нових видів
продукції згідно затвердженої процедури
• Відслідковування світових тенденцій розвитку кондитерської галузі та надання пропозицій щодо їх
впровадження на виробництво
• Планування та організація своєї роботи
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок

інженер-технолог

Назву компанії приховано

Промисловість та Виробництво

3 роки 6 місяців

12.2019 - 06.2023

• Контроль технологічного процесу, технологічних параметрів виробництва та дотримання рецептур. Проведення коригування у разі необхідності.
• Оптимізація технологічних процесів виготовлення продукції.
• Перевірка наявних та розробка нових рецептур.
• Ведення технологічної документації.
• Розрахунок норм витрат сировини та напівфабрикатів.
• Підбір та тестування взаємозамінних видів сировини.
• Участь у впровадженні нового обладнання на виробництві.

Майстер контрольний

Назву компанії приховано

Промисловість та Виробництво

2 роки 1 місяць

10.2017 - 11.2019

• Організація та координація роботи працівників лінії на протязі зміни, контроль виконання функціональних обов'язків підлеглих працівників.
• Забезпечення випуску продукції згідно чинних вимог щодо якості та безпеки продукції. 
• Забезпечення безперебійної роботи на лініях виробництва згідно планових завдань.
• Забезпечення дотримання технологічних процесів виготовлення продукції, згідно діючиюх рецептур та технологічних інструкцій. 

Ключова інформація

  • Microsoft Excel, Word;
  • Робота в 1С.

Навчалась в 1 закладі

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького

технологія виробництва та переробки продукції тваринництва

Львів, 2019

Курси, тренінги, сертифікати

Standard IFS FOOD (Version 7)

Львів, 2021

Вимоги стандарту IFS FOOD 6.1

Львів, 2019

Анонімний пошукач

R&D технолог кондитерського напрямку

Львів

Готовий переїхати: Київ

29 років

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість

Оновлено 4 години тому