Работала в 3 компаниях 7 лет 3 месяца
FMCG, Промышленность и Производство
Начальник сектору
Название компании скрыто
FMCG
1 год 4 месяца
06.2023 - 10.2024
• Розробка нових видів продукції
• Вдосконалення рецептур та технологічних процесів виробництва діючого асортименту
• Проведення навчання виробничих технологів по впровадженню нових видів продукції
• Здійснення документального та технологічного супроводу впровадження у виробництво нових видів
продукції згідно затвердженої процедури
• Відслідковування світових тенденцій розвитку кондитерської галузі та надання пропозицій щодо їх
впровадження на виробництво
• Планування та організація своєї роботи
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Вдосконалення рецептур та технологічних процесів виробництва діючого асортименту
• Проведення навчання виробничих технологів по впровадженню нових видів продукції
• Здійснення документального та технологічного супроводу впровадження у виробництво нових видів
продукції згідно затвердженої процедури
• Відслідковування світових тенденцій розвитку кондитерської галузі та надання пропозицій щодо їх
впровадження на виробництво
• Планування та організація своєї роботи
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
інженер-технолог
Название компании скрыто
Промышленность и Производство
3 года 6 месяцев
12.2019 - 06.2023
• Контроль технологічного процесу, технологічних параметрів виробництва та дотримання рецептур. Проведення коригування у разі необхідності.
• Оптимізація технологічних процесів виготовлення продукції.
• Перевірка наявних та розробка нових рецептур.
• Ведення технологічної документації.
• Розрахунок норм витрат сировини та напівфабрикатів.
• Підбір та тестування взаємозамінних видів сировини.
• Участь у впровадженні нового обладнання на виробництві.
• Оптимізація технологічних процесів виготовлення продукції.
• Перевірка наявних та розробка нових рецептур.
• Ведення технологічної документації.
• Розрахунок норм витрат сировини та напівфабрикатів.
• Підбір та тестування взаємозамінних видів сировини.
• Участь у впровадженні нового обладнання на виробництві.
Майстер контрольний
Название компании скрыто
Промышленность и Производство
2 года 1 месяц
10.2017 - 11.2019
• Організація та координація роботи працівників лінії на протязі зміни, контроль виконання функціональних обов'язків підлеглих працівників.
• Забезпечення випуску продукції згідно чинних вимог щодо якості та безпеки продукції.
• Забезпечення безперебійної роботи на лініях виробництва згідно планових завдань.
• Забезпечення дотримання технологічних процесів виготовлення продукції, згідно діючиюх рецептур та технологічних інструкцій.
• Забезпечення випуску продукції згідно чинних вимог щодо якості та безпеки продукції.
• Забезпечення безперебійної роботи на лініях виробництва згідно планових завдань.
• Забезпечення дотримання технологічних процесів виготовлення продукції, згідно діючиюх рецептур та технологічних інструкцій.
Ключевая информация
- Microsoft Excel, Word;
- Робота в 1С.
Училась в 1 заведении
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Львів, 2019
Курсы, тренинги, сертификаты
Standard IFS FOOD (Version 7)
Львів, 2021
Вимоги стандарту IFS FOOD 6.1
Львів, 2019
Анонимный соискатель
R&D технолог кондитерського напрямку
Львов
Готов переехать: Киев
Работает, но открыт для предложений
полная занятость
Обновлено 3 часа назад