Працював в 10 компаніях   6 років 4 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Освіта

Технолог

Bakerstreet bakery

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 місяці

04.2024 - до теперішнього часу

Проектная работа: создание десертов для заведений

.

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

10 місяців

08.2022 - 06.2023

Шеф-кондитер

Verde cafe

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік

06.2022 - 06.2023

Контроль за дотриманням видачі десертів за технологічними картками;
- Закупка та прийом товару;
- Складання особистого графіку підлеглих;
- Допомога у освоєнні та вдосконаленні підлеглими своїх функціональних обов’язків;
- Контроль за підлеглими у дотриманні санітарних умов на робочих місцях;
- Складання переобліку та інвентаризації;
- Облік постачання та списань продуктив;
- Розробка, тестування та оцінювання нових десертів;
- Підтримка поточного бюджету кондитерського відділу;

Повар-кондитер: старший смены

Cafe 19•57

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 місяців

01.2022 - 06.2022

- розробка та виготовлення десертів та страв;
- дотримання санітарних умов на робочому місці;
- закупка та прийом товару;
- видача страв за технологічними картками.

Кондитер: старший смены

Bulldozer Group Ukraine

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

9 місяців

08.2021 - 05.2022

- розробка та виготовлення мусових десертів;
- виготовлення декору;
- контроль постачання десертів на ресторан;
- складання переобліку;
- закупка та прийом товару;
- допомога у освоєнні та вдосконаленні підлеглими своїх функціональних обов’язків.

Кондитер: старший смены

OCTO tower

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 місяців

02.2021 - 07.2021

- розробка та виготовлення десертів, хлібобулочних виробів;
- контроль та виготовлення десертів на 25 закладів ( HoReCa )
- приготування бранчів сніданків за технологічними картками;
- контроль за підлеглими у дотриманні санітарних умов на робочих місцях;
- складання переобліку та інвентаризації.

Кондитер

Holiday Inn Kiev

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 місяців

10.2019 - 04.2020

- розробка та виготовлення десертів, хлібобулочних виробів;
- вироби декору для мусових десертів;
- масове виробництво десертів для продажу;
- видача кофе-брейків та банкетів;
- складання переобліку.

Су-шеф

Panna Pasticceria

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 місяців

03.2019 - 09.2019

- контроль за дотриманням видачі страв за технологічними картками підлеглими кухарами;
- закупка та прийом товару;
- складання особистого графіку підлеглих;
- допомога у освоєнні та вдосконаленні підлеглими своїх функціональних обов’язків;
- контроль за підлеглими у дотриманні санітарних умов на робочих місцях;
- складання переобліку та інвентаризації.

Профельное обучение: повар-кондитер

КВПУШПМ УЧИЛИЩЕ

Освіта

2 роки 10 місяців

09.2016 - 07.2019

- відвідування сименарів профільних передметів здачі заліків та екзаменів;
- проходження практику на підприємстві;
- практичні навчання з керівником групи.

Кондитер

Holiday Inn Kiev

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

07.2018 - 03.2019

- розробка та виготовлення десертів, хлібобулочних виробів.

Ключова інформація

• Акуратність
• Робота з шоколадом
• Робота з дзеркальною глазур'ю
• Витривалість
• Креативність
• Контроль якості продукції
• Розробка меню
• Складання технологічних карт
• Контроль залишків
• Робота в команді
• Здатність до навчання
• Знання правил зберігання продуктів
• Оформлення вітрини
• Poster
• Ведення документації
• Випікання

Навчався в 1 закладі

КВПУШПМ

Повар-Кондитер

Киев, 2019

Додаткова інформація

Мета

Підвищувати загальний рівень вмінь та навичок, отримати новий та передати свій вже існуючий досвід роботи, втілити креативні та нестандартні ідеї, бути корисним для майбутнього роботодавця.

Вміння та навики:

Знання певної специфіки: кухар V розряду, кондитер IV розряду Участь у міжнародних конкурсах: ? HORECALVIVSHOW – 2017 ? BESTCOOKFEST- 2018 Комп'ютерні навички- базові програми word, excel.

Освіта

Навчальний заклад: КВПУШПМ (Київське вище професійне училище швейного та перукарського мистецтва) м.Київ. Ступінь: І-го рівня акредитації. Назва спеціальності: кухар V розряду, кондитер IV розряду. Період навчання: 01.09.2016 — 30.06.2019. Навчальний заклад: (Університет Україна), м. Київ. Ступінь: IV рівня акридитації. Назва спеціальності: технолог ( заочна форма). Період навчання: 01.09.2019.

Дьяченко Павло

Шеф кондитер

Київ

Готовий переїхати: Львів, Одеса, Дніпро, Тернопіль, Харків

22 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Оновлено 1 тиждень тому