Працював в 10 компаніях 6 років 4 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Освіта
Технолог
Bakerstreet bakery
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 місяці
04.2024 - до теперішнього часу
Проектная работа: создание десертов для заведений
.
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
10 місяців
08.2022 - 06.2023
Шеф-кондитер
Verde cafe
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік
06.2022 - 06.2023
- Закупка та прийом товару;
- Складання особистого графіку підлеглих;
- Допомога у освоєнні та вдосконаленні підлеглими своїх функціональних обов’язків;
- Контроль за підлеглими у дотриманні санітарних умов на робочих місцях;
- Складання переобліку та інвентаризації;
- Облік постачання та списань продуктив;
- Розробка, тестування та оцінювання нових десертів;
- Підтримка поточного бюджету кондитерського відділу;
Повар-кондитер: старший смены
Cafe 19•57
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
01.2022 - 06.2022
- дотримання санітарних умов на робочому місці;
- закупка та прийом товару;
- видача страв за технологічними картками.
Кондитер: старший смены
Bulldozer Group Ukraine
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
9 місяців
08.2021 - 05.2022
- виготовлення декору;
- контроль постачання десертів на ресторан;
- складання переобліку;
- закупка та прийом товару;
- допомога у освоєнні та вдосконаленні підлеглими своїх функціональних обов’язків.
Кондитер: старший смены
OCTO tower
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
02.2021 - 07.2021
- контроль та виготовлення десертів на 25 закладів ( HoReCa )
- приготування бранчів сніданків за технологічними картками;
- контроль за підлеглими у дотриманні санітарних умов на робочих місцях;
- складання переобліку та інвентаризації.
Кондитер
Holiday Inn Kiev
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
10.2019 - 04.2020
- вироби декору для мусових десертів;
- масове виробництво десертів для продажу;
- видача кофе-брейків та банкетів;
- складання переобліку.
Су-шеф
Panna Pasticceria
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
03.2019 - 09.2019
- закупка та прийом товару;
- складання особистого графіку підлеглих;
- допомога у освоєнні та вдосконаленні підлеглими своїх функціональних обов’язків;
- контроль за підлеглими у дотриманні санітарних умов на робочих місцях;
- складання переобліку та інвентаризації.
Профельное обучение: повар-кондитер
КВПУШПМ УЧИЛИЩЕ
Освіта
2 роки 10 місяців
09.2016 - 07.2019
- проходження практику на підприємстві;
- практичні навчання з керівником групи.
Кондитер
Holiday Inn Kiev
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
07.2018 - 03.2019
Ключова інформація
• Робота з шоколадом
• Робота з дзеркальною глазур'ю
• Витривалість
• Креативність
• Контроль якості продукції
• Розробка меню
• Складання технологічних карт
• Контроль залишків
• Робота в команді
• Здатність до навчання
• Знання правил зберігання продуктів
• Оформлення вітрини
• Poster
• Ведення документації
• Випікання
Навчався в 1 закладі
КВПУШПМ
Повар-Кондитер
Киев, 2019
Додаткова інформація
Мета
Вміння та навики:
Освіта
Дьяченко Павло
Дьяченко Павло
Шеф кондитер
![](https://cv-photos-original.rabota.ua/cdn-cgi/image/w=110/d531ed93-7b1d-446c-9284-33810d82cb2f.jpg)
Київ
Готовий переїхати: Львів, Одеса, Дніпро, Тернопіль, Харків
Активно шукає роботу
повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота
Оновлено 1 тиждень тому