Працював в 1 компанії   9 років 1 місяць

Шоу-бізнес

Шеф кондитер

Дитячі свята

Шоу-бізнес

9 років

09.2015 - до теперішнього часу

Обов'язки:
- Організація та контроль кондитерського виробництва;
- Контроль якості та вигляду готових продуктів;
- Розробка та виготовлення сучасних десертів, тортів, печива та інших кондитерських виробів згідно зі стандартами якості;
- Забезпечення дотримання встановлених рецептур та технологій приготування (робота з ТК);
- Організація робочого часу та розподіл виробничих завдань між персоналом (щоденний план роботи та складання графіка робочих змін на тиждень/місяць);
- Аналіз результатів роботи за звітний період, виявлення та усунення причин відхилення;
- Проведення інвентаризації, ведення звітності (проведення щомісячних переобліків, акти списання);
- Співпраця з постачальниками, замовлення кондитерської сировини, витратних матеріалів та інвентаря;
- Контроль раціонального завантаження і роботи обладнання, оптимізація процесів;
- Підбір персоналу та його навчання;
- Декорування індивідуальних тортів на замовлення;
- Ліпка фігур з мастики, розпис пряників та інше.

Ключова інформація

Виготовлення тортів з нуля до оформлення. Ліпка цукрових фігурок, ручний розпис. Цукрові квіти. Розпис пряників. Бенто-торти. Макарон. Еклери. Фінансьє. Мадлен. Розробка і виготовлення сучасних мусових десертів, порційних десертів (трайфли, тарти). Робота з дзеркальною глазур’ю, велюром.

Курси, тренінги, сертифікати

Lemon Cookery School; Макарон “Магія смаку»

Київ, 2024

Приготування макарон на альбуміні. Різновиди нових смаків, текстур, ганашів, начинок.

Lemon Cookery School; Еклери

Київ, 2024

Приготування класичного та шоколадного заварного тіста для еклерів, Шу, Парі-Брест. Відсадка виробів. Заварний крем, начинки, гелі, ганаші, нові поєднання смаків. Сучасний декор.

Курс «Твоя ідеальна вітрина». Шеф-кондитер Сіма Фоміна

Київ, 2024

Приготування кондитерських виробів для кав?ярень та кейтерингів, які не потребуюсь зберігання в холодильній вітрині.

Курс «Нарізні тістечка». Шеф-кондитер: Сіма Фоміна

Київ, 2024

Приготування кондитерських виробів в рамках різних розмірів (прорахунок на інші розміри форм). Поєднання нових смаків. Бісквіти: медові, шоколадні, Женуаз, Пан Де Жен, Дакуаз. Крема, кулі, ганаші, збірка тортів, глазурування, нарізання на порційні тістечка, декор з пластичного шоколаду.

CG School ArtCraft; 3D for games course

Київ, 2020

3Д художник. Моделювання та текстуринг 3D-моделей. Навичка, що знадобилась і успішно перенеслась у кондитерське мистецтво.

Кулінарна школа Євгена Чернухи; Мусові десерти

Київ, 2016

Мусові торти. Шоколадний, ванільний, ягідний мус. Начинки. Бісквіти та дакуази. Шоколадна глазур та велюр.

Таша

Шеф кондитер

Київ

45 000 грн.

33 роки

повна зайнятість

Оновлено 4 місяці тому