Працював в 2 компаніях 8 років 5 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Шоу-бізнес
Су шеф
Дитяча Планета
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
09.2024 - 12.2024
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Підтримка чистоти та порядку на кухні
• Організація та проведення навчання для персоналу кухні
• Розробка нових страв та вдосконалення меню
• Ведення облікової документації
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Підтримка високого рівня обслуговування клієнтів
• Участь у навчальних заходах та підвищенні кваліфікації
Шеф кондитер
Дитячі свята
Шоу-бізнес
8 років
09.2015 - 09.2023
- Організація та контроль кондитерського виробництва;
- Контроль якості та вигляду готових продуктів;
- Розробка та виготовлення сучасних десертів, тортів, печива та інших кондитерських виробів згідно зі стандартами якості;
- Забезпечення дотримання встановлених рецептур та технологій приготування (робота з ТК);
- Організація робочого часу та розподіл виробничих завдань між персоналом (щоденний план роботи та складання графіка робочих змін на тиждень/місяць);
- Аналіз результатів роботи за звітний період, виявлення та усунення причин відхилення;
- Проведення інвентаризації, ведення звітності (проведення щомісячних переобліків, акти списання);
- Співпраця з постачальниками, замовлення кондитерської сировини, витратних матеріалів та інвентаря;
- Контроль раціонального завантаження і роботи обладнання, оптимізація процесів;
- Підбір персоналу та його навчання;
- Декорування індивідуальних тортів на замовлення;
- Ліпка фігур з мастики, розпис пряників та інше.
Ключова інформація
Курси, тренінги, сертифікати
Lemon Cookery School; Макарон “Магія смаку»
Приготування макарон на альбуміні. Різновиди нових смаків, текстур, ганашів, начинок.
Lemon Cookery School; Еклери
Приготування класичного та шоколадного заварного тіста для еклерів, Шу, Парі-Брест. Відсадка виробів. Заварний крем, начинки, гелі, ганаші, нові поєднання смаків. Сучасний декор.
Курс «Твоя ідеальна вітрина». Шеф-кондитер Сіма Фоміна
Приготування кондитерських виробів для кав?ярень та кейтерингів, які не потребуюсь зберігання в холодильній вітрині.
Курс «Нарізні тістечка». Шеф-кондитер: Сіма Фоміна
Приготування кондитерських виробів в рамках різних розмірів (прорахунок на інші розміри форм). Поєднання нових смаків. Бісквіти: медові, шоколадні, Женуаз, Пан Де Жен, Дакуаз. Крема, кулі, ганаші, збірка тортів, глазурування, нарізання на порційні тістечка, декор з пластичного шоколаду.
CG School ArtCraft; 3D for games course
3Д художник. Моделювання та текстуринг 3D-моделей. Навичка, що знадобилась і успішно перенеслась у кондитерське мистецтво.
Кулінарна школа Євгена Чернухи; Мусові десерти
Мусові торти. Шоколадний, ванільний, ягідний мус. Начинки. Бісквіти та дакуази. Шоколадна глазур та велюр.
Таша
Таша
Шеф кондитер
Київ
повна зайнятість
Оновлено 5 днів тому