Працював в 3 компаніях 10 років 11 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Адміністратор ресторану
THIS IS ПИВБАР
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 роки 4 місяці
05.2020 - 09.2024
Обов'язки:
- Відкриття та закриття закладу.
- Планування та координування робочих змін.
- Управління роботою ресторану та контроль дотримання стандартів.
- Контролювання рівеня задоволенності Гостей, та вирішення нестандартних питань.
- Введення бухгалтерського обліку.
- Забеспечення ресторану хоз. товарами та інвентарем для відділу доставки.
- Введення переобліків.
- Прийом та формування банкетних пропозицій, спілкування з гостями.
- Координація роботи кур'єрів та водіїв.
- Ведення обліку замовлень та доставок.
- Підбір, проведення співбесід, навчання та інструктаж персоналу.
- Мотивація та підтриска команди, здорової атмосфери в колективі.
- Відкриття нового закладу, формування та замовлення інвентарю та тех. обладнання.
Бармен
Пивоварня Andersen Brand Pub
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 4 місяці
01.2018 - 05.2019
Обов'язки:
- Підготовка бару до відкриття.
- Заготовки, оформлення вітрини та барної стійки.
- Обслуговування гостей, приготування напоїв за технологічною картою.
- Дотримання порядку на робочому місці.
- Контроль та обслуговування барного інвентарю.
- Проведення переобліків.
- Контроль якості та термінів придатності.
- Доставка продукції на ресторани-партнерів.
- Обслуговування гостей, розрахунок, робота на контактній барній стійці.
Старший адміністратор ресторана
Tennessee Steak House
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 років
12.2012 - 12.2018
Обов'язки:
- Забезпечення безперебійної роботи ресторану.
- Організація та контроль роботи залу (сервісу).
- Контроль якості обслуговування.
- Відкриття та закриття ресторану.
- Організація, контроль та взаємодії всіх служб ресторану.
- Підбір та навчання персоналу.
- Аналіз та закупівля всього необхідного обладнання та інвентарю для роботи.
- Аналіз та відбір постачальників, укладання договорів.
- Контроль за дотриманням санітарних норм.
- Упорядкування штатного розкладу, графіків виходу на роботу персоналу, табелів обліку відпрацьованого часу.
- Ведення внутрішньої документації та звітності ресторану.
Ключова інформація
Загальний досвід роботи у ресторанному бізнесі понад 10 років. Пройшовши шлях кар'єрними сходами від офіціанта до старшого адміністратора, є розуміння всіх внутрішніх процесів функіонування закладів, розподілу обов'язків.
Маю навички формування та навчання команди персоналу, складання барного та опрацювання основного меню, підписання вигідних договорів з постачальниками та багато іншого.
Успішні навички роботи з великою кількістю інформації. (графіки, заявки, закупівлі, навчання персоналу, робота з касовим апаратом, складання звітності тощо)
Максим
Максим
Адміністратор ресторану
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 7 годин тому