Работал в 3 компаниях   10 лет 11 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Адміністратор ресторану

THIS IS ПИВБАР

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 года 4 месяца

05.2020 - 09.2024

Обов'язки:

  • Відкриття та закриття закладу.
  • Планування та координування робочих змін.
  • Управління роботою ресторану та контроль дотримання стандартів.
  • Контролювання рівеня задоволенності Гостей, та вирішення нестандартних питань.
  • Введення бухгалтерського обліку.
  • Забеспечення ресторану хоз. товарами та інвентарем для відділу доставки.
  • Введення переобліків.
  • Прийом та формування банкетних пропозицій, спілкування з гостями.
  • Координація роботи кур'єрів та водіїв.
  • Ведення обліку замовлень та доставок.
  • Підбір, проведення співбесід, навчання та інструктаж персоналу.
  • Мотивація та підтриска команди, здорової атмосфери в колективі.
  • Відкриття нового закладу, формування та замовлення інвентарю та тех. обладнання.

Бармен

Пивоварня Andersen Brand Pub

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 4 месяца

01.2018 - 05.2019

Обов'язки:

  • Підготовка бару до відкриття.
  • Заготовки, оформлення вітрини та барної стійки.
  • Обслуговування гостей, приготування напоїв за технологічною картою.
  • Дотримання порядку на робочому місці.
  • Контроль та обслуговування барного інвентарю.
  • Проведення переобліків.
  • Контроль якості та термінів придатності.
  • Доставка продукції на ресторани-партнерів.
  • Обслуговування гостей, розрахунок, робота на контактній барній стійці.

Старший адміністратор ресторана

Tennessee Steak House

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 лет

12.2012 - 12.2018

Обов'язки:

  • Забезпечення безперебійної роботи ресторану.
  • Організація та контроль роботи залу (сервісу).
  • Контроль якості обслуговування.
  • Відкриття та закриття ресторану.
  • Організація, контроль та взаємодії всіх служб ресторану.
  • Підбір та навчання персоналу.
  • Аналіз та закупівля всього необхідного обладнання та інвентарю для роботи.
  • Аналіз та відбір постачальників, укладання договорів.
  • Контроль за дотриманням санітарних норм.
  • Упорядкування штатного розкладу, графіків виходу на роботу персоналу, табелів обліку відпрацьованого часу.
  • Ведення внутрішньої документації та звітності ресторану.

Ключевая информация

Загальний досвід роботи у ресторанному бізнесі понад 10 років. Пройшовши шлях кар'єрними сходами від офіціанта до старшого адміністратора, є розуміння всіх внутрішніх процесів функіонування закладів, розподілу обов'язків.

Маю навички формування та навчання команди персоналу, складання барного та опрацювання основного меню, підписання вигідних договорів з постачальниками та багато іншого.

Успішні навички роботи з великою кількістю інформації. (графіки, заявки, закупівлі, навчання персоналу, робота з касовим апаратом, складання звітності тощо)

Максим

Адміністратор ресторану

Киев

34 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 4 часа назад