Працював в 5 компаніях   16 років 5 місяців

Енергетика та Енергоносії

Менеджер по технології і трубної обв'язки, Інтерфейс Координатор по роботі з іноземними Підрядниками

LUKOIL Uzbekistan Operating Company

Енергетика та Енергоносії

7 років 2 місяці

10.2012 - 12.2019

Основні обов'язки технічних спеціальностей: Підготовка Технічного завдання на розробку проектів - технологія, трубна обв'язка та Механиічна частина. Підготовка документів для попередньої кваліфікації вимог і тендерних умов щодо вибору підрядника на проектно-вишукувальні роботи. Підготовка складу проектно-кошторисної документації і Завдання на проектування. Забезпечення укладення договорів на розробку ПВР, обробка вихідних даних проектів досліджень. Контроль проектних робіт на стадії проектування та авторського нагляду за виконанням будівельно-монтажних робіт і пуско-налагоджувальних робіт виробничих об'єктів. Проведення вхідного контролю ПКД на відповідність Технічним завданням, Технічним вимогам, Технічних умов Оператора, і сторонніх організацій, ГОСТам, СНіП і міжнародним нормативним документам. Моніторинг змін, що вводяться в нормативи і законодавство з проектування. Організація виробничого контролю в області промислової безпеки, охорони праці та охорони навколишнього середовища в ході проведення робіт на всіх стадіях проектування

Основні функції всередині Компанії-Замовника: Підбір вихідних даних, технічних умов і дозвільних документів для розробки ПВР, участь в підготовці та погодженні Технічних завдань на ПВР в профільних службах, узгодження Технічних завдань в державних органах. Участь в розробці документів для попередньої кваліфікації вимог і тендерних умов щодо вибору підрядника на ПВР на проектування. Підготовка проектів Контрактів, участь в роботі експертної комісії з оцінки кваліфікації і пропозицій учасників конкурсу. Участь в технічних нарадах з проектними організаціями за результатами проміжних етапів проектування, контроль впровадження в проекти сучасних технологічних і будівельних рішень і обладнання, програмних комплексів. Розгляд проектних рішень і специфікацій, розроблених проектувальником. Технічна оцінка постачальників обладнання, контроль технічного боку закупівель у відповідності зі специфікаціями, розробленими проектувальниками та відповідності вимогам Компанії.

Загальні обов'язки з ведення проектної діяльності: Контроль за загальними проектними рішеннями відповідно до технічним завданням Замовника, огляд 3D моделей, плот-планів, підготовка раннішніх робіт з планування і проектної роботі в зв'язці з потребами проведених робіт на будівельному майданчику, інженерна підтримка етапів будівництва, корекція РД відповідно до прийнятих рішень в ході будівництва, підготовка виконавчої документації (в тому числі іноземних підрядників в імплементації на місцеві вимоги щодо складу та обсягу). Оцінка впливу та менеджмент змін в залежності від реально обладнання, що постачається, контроль за виконанням блочно-модульних блоків відповідно до потреб провідних спеціальностей. Внесення змін до координації із суміжними департаментами Докконтроля, вимог Функцій: сервісу Експлуатації і загальної підтримки Проекту (Контроль проекту, Поставки, Будівництво, вимоги безпеки HSE).

Участь у формуванні корпоративних стандартів компанії ЛУКОЙЛ, написання процедур і нормативних вимог до розробки ПКД, етапам проектування і формування пакету документів (перелік мінімально необхідних розроблюваних проектних документів за основними спеціальностями). Адаптація ПСД для прийняття Об'єкту в експлуатацію, участь в Робочих комісіях прийняття Об'єкту в експлуатацію, здача об'єкта органам місцевого контролю. Розробка тендерних вимог з боку Замовника, обробка ТКП і Економічних пропозицій від основних Постачальників. Участь у Тендерній Комісії з оцінки пропозицій, робота з основними учасниками Тендеру.

Приймання Робочої стадії РД відповідно до Технічних Вимог Замовника, нормативними вимогами, загальними Практиками. Проходження експертних комісій з безпеки Об'єкту. Участь в роботі з Підрядниками з приводу обсягів виконанних робіт і Контрактних зобов'язань, закриття основних віх Проектування і Будівельних робіт.

Заняття молодих фахівців компан

Менеджер Департаменту «Виробництво енергії», відділ нафти і газу

SIEMENS

Енергетика та Енергоносії

5 місяців

05.2012 - 10.2012

Основні обов'язки: Підбір нафтогазового обладнання (Газові турбіни для ПГУ, ГПА, Парові турбіни, Компресорне устаткування, мобільні дожимні компресорні установки, рішення для нафтогазового сектора. Представлення продукції компанії основним нафтогазовим компаніям України, підготовка та участь в тендерах, співпраця з заводами-виробниками Сіменс, EPC підрядниками. Надання Технічних та Комерційних пропозицій, проведення переговорів про постачання великого нафтогазового обладнання.

Участь в наступних проектах:

  • ДП «Укртрансгаз» (НАК «Нафтогаз»): КС Бар, КС Ананьїв, КС Тальне - підбір ГПА, надання Технічного і Комерційного пропозицій, переговори щодо фінансування проекту німецькою компанією за підтримки ДойчеБанк (фінансування КС Бар схвалено Мін. Палива та енергетики) в рамках програми реконструкції ГТС України
  • ВАТ «Укрнафта», ВАТ «Укргазвидобування»: розробка програми впровадження мобільних компресорних установок для підняття гирлового тиску свердловин на родовищах даних Операторів
  • ВАТ «Київський картонно-паперовий комбінат» (ККПК) - організація пуско-налагоджувальних робіт ПГУ

ВАТ «Кримський Содовий» завод (структура OstChem Holding AG) - організація доставки та митного очищення газових турбін для ПГУ

Провідний інженер-технолог, пайпінг

"KGNT-Ukraine" (branch of "KGNT" Kazakhstan)

Енергетика та Енергоносії

1 рік 11 місяців

06.2010 - 05.2012

Основні обов'язки: Проектування за міжнародними нормами в 3D в програмі Plant 3D, міцності і технологічні розрахунки, підготовка тендерної документації, вирішення технічних питань у процесі проектування з іноземними замовниками (Китай і Казахстан), пошук необхідного обладнання, перевірка розрахунків і комплектності технічної документації, узгодження рішень і креслень із суміжними частинами проекту, що знаходяться в різних країнах, робота з зауваженнями експертизи, авторський нагляд і т.д. Управління процесом розробки документації та координація частин проекту, складання пояснювальних записок, виконання частин проектів англійською мовою. Контроль виконання та якості робіт, координація роботи підрядників і проектних організацій, робота з Замовником (казахстансько-китайський ТОО "Asian Gas Pipeline (AGP) ".

Розробка проектної документації, здійснення авторського нагляду, робота з Замовниками на наступних об'єктах:

  • Робочий проект компресорної станції КС-2 і КС-7 (Казахстан);
  • Концепція будівництва надземних об'єктів Свірідівского і Мехедівсько-Голотовщинського газоконденсатного родовища (Полтавська область, Україна);
  • Робочий проект теплової ізоляції обладнання і трубопроводів газопереробного заводу Кеймір і заводу Акпатлавук (Туркменістан);
  • Робочий проект насосних блоків, розроблених для компресорних станцій Багтиярлик і Довлетабад (Туркменістан);
  • Реконструкція систем вимірювання газу на газорозподільних станціях УМГ «Черкаситрансгаз» (загальною чисельністю 22 ГРС)
  • Тендерна документація проекту КС «Макат» (Казахстан)
  • Тендерна документація проекту третьої нитки газопроводу Казахстан-Китай
  • Тендерна документація проекту МГ ??Захід-Північ-Центр (Казахстан)

Провідний інженер-технолог, пайпінг

JSC "Ukrenergogazproekt" (branch of "Sarovenergogaz-project", Russia)

Енергетика та Енергоносії

2 роки 1 місяць

05.2008 - 06.2010

Основні обов'язки: Підготовка тендерної документації, вирішення технічних питань у процесі проектування, пошук необхідного обладнання, перевірка розрахунків і комплектності технічної документації, узгодження рішень і креслень із суміжними частинами проекту. Організація роботи фахівців, складання пояснювальних записок. Робота з зауваженнями експертизи, контроль виконання і якості робіт, координація роботи підрядників і проектних організацій, робота з Замовником (ВАТ «Газпром»).

Розробка проектної документації, здійснення авторського нагляду, робота з Замовниками на наступних об'єктах:

  • Реконструкція КС Агризская і КС Ординська (Пермьтрансгаз, Росія)
  • Реконструкція КС Гремячінск і КС Кунгурская (Газпромтрансгаз-Чайковський, Росія)
  • Реконструкція КС Надим (Надимгазпром, Росія)

Реконструкція ДКС Олексіївська (Краснодарський край, Росія)

Технологічний департамент Провідний інженер-технолог

JSC "VNIPITRANSGAZ"

Енергетика та Енергоносії

4 роки 9 місяців

08.2003 - 05.2008

Основні обов'язки: Проектування об'єктів нафтогазового сектора, робота з зауваженнями експертизи, Розробка і складання технологічних схем, проведення технологічних розрахунків (GasCondOil, Hysys), листування з заводами-ізготвітелямі і замовниками (Україна, Росія), контроль виконання і якості робіт, підготовка тендерної документації, пошук необхідного обладнання, розробка графіків виконання робіт (SpiderProject).

Основні обов'язки: Розробка та виконання проектної документації об'єктів нафтогазового сектора (Підземні сховища газу, Компресорні станції,, креслень, інженерних розрахунків, робота з нормативами нафтогазової промисловості, узгодження із суміжниками, робота з Замовником і Підрядником, робота з базою даних обладнання.

Розробка проектної документації, здійснення авторського нагляду, робота з Замовниками на наступних об'єктах:

  • Касимівське підземне сховище газу (4-а черга розширення) (замовник ТОВ «Мострансгаз»)
  • Реконструкція III черги (ГСП-4,5,6,7) Касимовского ПСГ (замовник ТОВ «Мострансгаз»)
  • Реконструкція Калузького ПСГ (замовник ТОВ «Мострансгаз»)
  • Реконструкція Совхозного ПСГ (Росія)
  • Реконструкція Пролетарського ПСГ (Україна)
  • Реконструкція Угерського ПСГ (Україна)
  • Реконструкція Більче-Волицьке-Угерського ПСГ (Україна)
  • Реконструкція КС Опорна цех №4 (Казахстан)
  • Тендер на проектування КС в Малайзії
  • Тендер на проектування ГПЗ в Омані
  • АГНКС

Ключова інформація

Високомотивований, мультидисциплінарний Менеджер та Інженер, орієнтований на досягнення кінцевих результатів. Досвід виконання 2, 3 та 4 фаз життевих фаз проектів (Вибір, Визначення та Впровадження) починаючи зі сбору вихідних данних та об'єму робіт для проектування/інжинірингу та закінчуючи участю у процесах виготовлення, постачання, будівництва та монтажу, пуско-налаштовувальніх робіт, пуску та обслуговування нафтогазових родовищ та заводів.

16 річний досвід робіт в сферах проектування / інжинірингу, будівництва, постачання, адміністрування проектів в структурах Замовника, проектних організацій та EPC підрядників. Закупівлі (технічна експертиза, підтвердження сортаменту, тести FAT & SAT); виготовленні блочно-модульного обладнання; інсталяційні роботи та забезпечення технічної складової; пуско-налагоджувальні роботи і адаптацією РД під них.

Координація всіх актуальних видів і обсягів робіт Підрядників і інженерних спеціальностей між собою зі сторони Замовника, адміністрування та контроль Проекту.

Знання та навички Інженерних Практик Лукойл (аналог SHELL, BP і тд), IPMT Lukoil Engineering Practices в області інжинірингу (за спеціальностями Технологія, Пайпінг, Механіка, Будівельні рішення), управління та адміністрування Проекту, а також практики організації пуско-налагоджувальних робіт (Comissioning) та Менеджменту змін (Management of Change).

Участь в розробці вищевказаних Інженерних Практик LPMP в Капітальних проектах структур ЛУКОЙЛ для Проектних команд (міжнародні проекти).

Участь в розробці ключових Інженерних етапів, таких як попередня розробка технологічних і монтажних рішень, початкові HAZID / HAZOP, конструктивна і монтажна оцінка основного технологічного устаткування, 3D моделі стадії 30% і Заморожування Основних технологічних рішення (Basis of Design Freezing) і закінчуючи розробкою Робочої документації із закриттям таких етапів як Звіти про завершення 60 і 90% 3D моделі і Робоча документація генерована з них (ревізії П і Р); Заморожування схем P&ID та HMB (Матеріально-тепловий Баланс), основних опитувальних листів, розгляд календарних поставок позицій тривалого виготовлення і поставок (Long Lead Items PO), визначення та заморожування обсягів робіт по фазах закриття проектних робіт,

Мультидисциплінарна роль в супроводі Капітальних проектів з боку Департаменту Проектування Замовника з дисциплін Технологія, Пайпінг, Механіка, Будівельна частина, а також участь на заводських і польових випробуваннях обладнання від вище зазначених дисциплін.

Контроль виконання проектних та закупівельних робіт Підрядниками і Субпідрядниками в мульти національних колективах (Малайзія, Південна Корея), координація проектних робіт між усіма учасниками. Контроль виконання обсягів проектних робіт по фазах закриття згідно контрактних зобов'язень (Контрактна діяльність і виконання технічних вимог) з прив'язкою до MDR (Master Documents Register).

Участь у Адмініструванні Проекту (Planning Management), в розгляді основних віх проектних робіт і зріз у часі, участь в координації і вивантаженні S-кривої із звіркою з початковою базою WBS. Підгонка обсягів виконання проектної документації відповідно до потреб будівельної Команди (Construction Team) і положенням Будівельного Контракту, а також етапам інсталяції і ПНР основного Технологічного обладнання відповідно до План-графіків.

Участь в Тендерах, знання тендерних процедур та контрактних складових, обсягах Техніко-комерційних Пропозицій, а також Контрактна діяльність супроводу Тендерного Процесу, підготовка технічної частини (Книга 4) Тендерної документації, консультування юридичного відділу щодо обсягів і графіків вказуються в Додатках до Договорів.

Претензійна діяльність згідно з контрактними умовами (Акти Претензій, Субконтракти підрядників на усунення дефектів і невідповідностей, організація третьої сторони / Технічного експерта в спірних моментах і тд).

Організація офісів польового проектування і налагодження роботи на будівельному майданчику, документообіг та виконавча документація. Розрахунок людино-годин, обсягів і План графіків виконуваних робіт, оцінка етапів, закриття оплат згідно з виконаними обсягами відповідно до контрактними вимогами (підгонка Робочої документації до мінімальних за необхідними обсягами).

Застосування різноманітних методик контролю прогресу виконання Проекту відповідно до проектних графіків - Waterfall та Agile (проектування, постачання і будівельні роботи), виявлення «пляшкових шийок» і блокування майбутніх відставань.

Формування щотижневих і щомісячних звітів про виконані обсягів робіт, актуалізація даних звітів і ведення даних в Microsoft Project, Primavera, а також вивантаження прогрессов з Navisworks Manage безпосередньо з 3D моделі.

Знання міжнародних нормативних вимог, документів і інженерних практик, таких як API / ASME / ASTM / NACE, NORSOK, Shell, Saudi Aramco, Petronas regulative, ГОСТ, ВРД, ПБ, РД, СТО Газпром, LUKOIL Technical Requirements and Procedures,

Навчався в 2 закладах

Івано-Франківський національний університет нафти і газу

факультет: Економічний; Спеціальність: Економіка підприємства (нафтогазова промисловість)

Ивано-Франковск, 2005

Івано-Франківський національний університет нафти і газу

факультет: Механічний; Спеціальність: Нафтогазове обладнання

Ивано-Франковск, 2003

Володіє мовами

Англійська

поглиблений

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Advance 6, Queens College, NY, USA

Курси, тренінги, сертифікати

Project Manager Professional - SMART Buiseness, Microsoft representative company

Киев, 2019

PMP / PMI Exam Prep (SBPM26), PDU's 35 hours - Project Management Professional study

English Language and Literature, General

Другие страны, 2018

Intensive Course of English Language Study.

Queens College, New York, USA.

Level - Advance, 6 lvl.

Додаткова інформація

Компьютерные навыки

3D проектування: Plant 3D (P & ID and 3D моделювання), CADWorx, GasCAD, Smatr Plant (PDS) - курирування проектування, базові знання Inventor і AVEVA PDMS - курирування, Navisworks Manage (з вивантаженням специфікацій і графіків в Primavera);

технологічні розрахунки: GasCondOil, HYSYS, Flarenet, Flaresim, Гідросистема;

Стрес-аналіз: СТАРТ, Caesar, PV Elite, Nozzle PRO

кошториси: АС-4 ПИР, Grand Smeta

Control: MS Project, basic knowledge of Primavera.

Владислав

Менеджер Проекта, Інженер Проекта, Технолог, Пайпинг

Київ

43 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому