Працював в 6 компаніях   29 років 6 місяців

Промисловість та Виробництво, Електроніка та електротехніка

Головний технолог-інженер

ТОВ "МДМ" (ТОВ "ВІК-А")

Промисловість та Виробництво

13 років 11 місяців

06.2010 - до теперішнього часу

Діяльність компанії: Хімічне виробництво. Виробництво дезінфекційних, миючих засобів для медицини та загального призначення. Посадові обов'язки та досягнення: Організація та управління діючими інженерними та технологічними процесами на підприємстві. Створення та управління інженерно-технологічною службою заводу. Організація та контроль будівництва нових складів, цехів та кап. ремонтів дільниць. Розробка планувань обладнання, інженерних комунікацій. Розробка будівельної документації: креслення, силові розрахунки, специфікації. Організація впровадження нового інженерного обладнання і комунікацій та нового виробничого- технологічного обладнання: - Дизель-генератори та електро-комунікації з-ду, газові і електро- котли та система опалення, компресори та мережа стисненого повітря по з-ду, системи вентиляції заводу, блискавкозахист; - Реактори та автоматизованої лінії з виготовлення продукції, станків пакувальних, ліній розливу, ліній фасування; - Лабораторії та лабораторного обладнання. Інженерний супровід комунікацій з-да (Газ: ГРП, котельні. Електро-комунікації, КТП, ДЕГ. Водопровід, водо-підготовка, каналізація. Будівлі). Управління електроремонтною службою. Розробка та контроль виконання графіків ППР. Розробка креслень до виготовлення нестандартної оснастки та ремонту обладнання. Впровадження нових технологій та обладнання: розробка технічного завдання; пошук та закупівля; розрахунок та розподіл виробничих та енергетичних потужностей заводу. Технологічний супровід виробничих процесів: автоматизованої лінії виготовлення рідких дез. засобів; фасувально-пакувальних ліній для рідких та сухих засобів. Технологічний супровід виробництва: розробка технічної документації, методичної; нормування праці та норм витрат матеріалів; технологічний контроль виробництва; розробка схем, графіків та планувань; розробка технологічних інструкцій, регламентів. Ведення служби з охорони праці, пож. безпеки та електробезпеки: розробка інструкцій та схем, графіків повірки обладнання, ведення журналів. Проведення інструктажів, організація процесів з навчання в учбових комбінатах. Підготовка та розробка комплекту документів для підприємства і участь в впровадженні системи ІСО 9001; 13485; 22000 (НАSР). Економічний розрахунок будівництва. Економічний супровід виробництва: розрахунок калькуляцій та собівартості продукції. Складання бюджетів на місяць, рік з інженерно-технологічної підготовки та бюджету заводу і супровід їх виконання. Створення повноцінної діючої інженерної інфраструктури підприємства та високотехнологічного конкурентного підприємства.

Заступник директора

ПП

Промисловість та Виробництво

5 місяців

12.2009 - 05.2010

Діяльність компанії: Виробництво. Шафи комутаційні, металообробка. Посадові обов'язки та досягнення: Проведення робіт з організації та запуску металообробного підприємства-цеху. Проведення економічних та технічних розрахунків. Підготовка пакету документації: тех. процеси, постачальники матеріалів, кооперація. Пошук та вибір металообробного ЧПУ обладнання. Підбір приміщень, цехів, інфраструктури. Підбір персоналу. Економічний розрахунок продукції, нормування, калькуляція. Складання економічних тест. таблиць. Розробка інженерних документів, планування, інструкцій ОП і пож. безпеки, посадових інструкцій. Підготовка комплекту документів для відкриття та організації виробництва.

Начальник виробництва

ВАТ "Укрліфтсервіс"

Промисловість та Виробництво

6 місяців

06.2009 - 12.2009

Діяльність компанії: Виробництво і монтаж ліфтів та технічне обслуговування ліфтів. Посадові обов'язки та досягнення: Організація та управління виробничими та допоміжними службами підприємства: 3-и цехи, технологічна, диспетчерська служби, відділ якості, кооперація, група постачання (всього 65 чол.). Організація та планування виробничими та технологічними процесами. Виконання термінів, планів монтажу, планів погашення заборгованостей з постачання. Виведення з кризи виробництва. Встановлення нових комерційних та технічних зв'язків. Введення в виробництво зразків нової техніки (нових розробок ліфтів).

Головний технолог підприємства-начальник технологічного відділу

АТ "ЕТЗ" ("Електротехнічний завод", тм. "РЕЛСіС"),

Електроніка та електротехніка

4 роки

06.2005 - 06.2009

Діяльність компанії: Радіоелектронне виробництво, виробництво релейної техніки для енергетичної промисловості. Посадові обов'язки та досягнення: Організація та управління технологічним відділом (10 чол.), технологічною службою заводу по цехам: Радіоелектронне виробництво та виробництво релейної техніки; Лиття пластмас; Мех. обробки та інструментальний (Літ. форми, технологічна оснастка, штампи). За Спеціалістами: Нормування праці; Технологічні карти та процеси, технологічні норми; Архів; Нормо-контроль документації; Виготовлення оснастки; Виготовлення друкованих плат, гальваніка, малярка. Управління дільницею з розробки випробувальних стендів для електроприладів. Підготовка та технологічний супровід виробництва. Впровадження нових технологічних процесів обладнання, проектів. Супровід економічної групи підприємства. Контроль за виробничо- технологічною діяльністю підприємства. Робота в програмній системі "IT-Підприємство", участь у впровадження "1С Підприємство 8.0", "APPIUS". Участь в впровадженні системи менеджменту якості, впровадження та отримання сертифікації підприємства ІSO-9000.

Начальник виробництва

ВАТ з-д «Промзв'язок»,

Промисловість та Виробництво

1 рік 6 місяців

10.2003 - 04.2005

Діяльність компанії: Виробництво Ліфтового обладнання; Газове обладнання (газові котли). Посадові обов'язки та досягнення: Організація, планування та управління виробництвом підприємства у машинобудуванні (всього 85 чол.). Організація та управління технічними та виробничими службами підприємства: постачання, конструкторський та технологічний відділи, інженерний, планово-диспетчерський відділ, економічною групою. Управління виробничими цехами, дільницями: Заготівельно штампувальним; Слюсарно-зварювальним; Механічним; Автоматики; Складальним. Облік, планування робіт та контроль за виробничою, технічною та економічною діяльністю підприємства. Розробка та впровадження нової техніки, лінійки нової продукції. Впровадження нових технологічних процесів та обладнання, проектів. Впровадження звязків з кооперації. Збільшення в рази об’ємів випуску продукції.

Начальник цеху

ВАТ з-д «Київпродмаш»,

Промисловість та Виробництво

8 років 9 місяців

09.1994 - 06.2003

Діяльність компанії: Виготовлення ліній та обладнання для кондитерської та харчової галузі. Посадові обов'язки та досягнення: Фрезерувальник. Майстер цеху. Начальник цеху Нової техніки (35 чол.)

Ключова інформація

Ключові навички та досягнення: В організації планування та управління процесами та колективом в: виробничому підприємстві, будівельно-підрядних організаціях, інженерних службах, технологічних та виробничих службах, підрозділах. У стратегії розвитку, підприємства в машинобудуванні, приладобудуванні, медичному і хімічному виробництві. Розробці та впровадження: нової техніки, нової технології, нових технологічних процесів та обладнання, нових проектів. Підготовці і технологічному та інженерному супроводі виробництва. Впровадження інженерного обладнання. Розробці т.з. та супровід будівництва виробничих цехів, ділянок, складів, ангарів. Економічні розрахунки продукції , проектів. Планування робіт , контроль за виробничою, технічною та економічною діяльністю підприємства. Підготовка розробки та впровадження системи менеджменту якості, впровадження та отримання сертифікації підприємства ІSO-9001; 13485; 22000 (Українські та Європейські сертифікати: TUV та Quality Austria).

Навчався в 3 закладах

Державний вищий навчальний заклад "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"

Центр магістерської підготовки. Менеджмент підприємницької діяльності. / Спеціальність: Економіка підприємства.

Київ, 2008

Українська інженерно-педагогічна академія

Машинобудування. кваліф.: Інженер./Спеціальність: Технологія та обладнання автоматизованого виробництва в машинобудуванні та приладобудуванні

Харків, 1998

КІПК (Київський індустріально-педагогічний коледж)

Факультет: Технологічний. Диплом Молодшого спеціаліста Спеціальність: Професійне навчання «Обробка матеріалів на верстатах та автоматичних лініях» кваліф.

Київ, 1994

Курси, тренінги, сертифікати

Назва курсу:Тренінг: "Бережливе виробництво та система 5 С". та "Робота в команді".

Київ; Черкаси, 2017

Курсы и тренинги

Назва курсу:           

Тренінг: "Бережливе виробництво та система 5 С".    2017 рік

Назва курсу:           

Тренінг: "Робота в команді". 2016 рік

Додаткова інформація

Свій розділ

Додаткова інформація: Володію знанням та досвідом роботи з:- конструкторською та технологічною документацією, знання ведення ЄСКД, ЄСТД, ISO;- нормативами з техніки безпеки, охорони праці, виробничої санітарії та електробезпеки групи допусків;- обробки матеріалів-металів на станках та автоматичних лініях;Досвід роботи в хімічному виробництві, приладобудівному виробництві та машинобудуванні. Володіння ПК: Word; Excel; Project. Робота, базове в програмних системах «1С» та AutoCAD. Категорія допуску електр. 4 до 1000В.

Особисті якості

Особисті якості: Організаторські здібності, відповідальність, цілеспрямованість, оперативність, комунікабельність, демократичність, вимогливість, прагнення набути нових знань, навичок, винахідливість.

Водійське посвідчення

Наявність прав водія: Категорія B

Андрій Віталійович

Менеджер, Керівник, Інженер-технолог

Київ

50 000 грн.

49 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 5 днів тому