Працювала в 10 компаніях   10 років 6 місяців

Послуги для населення - інше, IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування, Торгівля роздрібна / Retail, Телекомунікації / Зв'язок, Краса / Фітнес / Спорт

Практичний психолог

Працюю на себе

Послуги для населення - інше

1 рік

05.2023 - до теперішнього часу

Індивідуальні консультації, сімейні консультації, побудова плану виходу із кризової ситуації клієнта, супровід у цих поетапних процесах. Коучінг. Закриття запитів та кейсів різної складності.

HR-менеджер / Recruiter

AptLife Media LLC

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

1 рік 5 місяців

12.2021 - 05.2023

Створення та ведення бази існуючих співробітників, вітання з успіхами та дням народження,річницею у компанії. Регестрація компанії на всіх робочих платформах. Створення стабільного вхідного потоку кандидатів на відкриті посади,скриптів для підбору, обробка резюме, веденя співбесід з потенційними кандидатами, первинний відбір, ван ту ван зустрічі з існуючими співробітниками. Психолочічна підтримка співробітників. Прийом та звільнення з роботи. Закриття пошуку кандидатів за посадами по дедлайну. Створення з нуля продакшен відділу для компанії, вдале закриття постійної поточної вакансії так і закриття супутніх вакансій.

Продавець-консультант, менеджер з обрабки інтернет замовлень,касир

Unisport.ua

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 2 місяці

10.2020 - 12.2021

Сезонний прокат екіпірування та спорядження. Опробуткування товару, обслуговування покупця на касовій зоні, продаж в магазині, обробка інтернет замовлень, консультування по телефону за наявністю та характеристиками товару. Створила новий креативний концепт упаковки товару, здійснювала контроль та відправлення замовлень. Розміщення товару у торговому залі. Життезабеспечення магазину.

Продавець-консультант одягу

"Мир Дубленок и Кожи"

Торгівля роздрібна / Retail

5 місяців

04.2020 - 09.2020

Вивчення інструментів продажу, особливостей кожного виробу у магазині, супровід залучення та зацікавлення клієнтів наявним асортіментом товару, підбір аксесуарів, доставка товарів з інших магазинів за потребою для клієнта, робота з заперечаннями, реалізація товару.

Продавець-консультант

Vodafone Ритейл

Телекомунікації / Зв'язок

7 місяців

08.2019 - 03.2020

Консультація з тарифів та послуг компанії Vodafone, продаж послуг компанії мобільних пристроїв та аксесуарів.

Менеджер з обробки інтернет замвлення та роботи з клієнтами

Ювелирный дом "Оринго"

Торгівля роздрібна / Retail

8 місяців

01.2019 - 09.2019

Робота з вхідними зверненнями, оформлення замовлень разом з клієнтом, індивідуальний підбір дизайну, косультація що до конструктивних особливостей та наявного товару. Робота у фізичному магазині. Обробка вже створенних замовлень, ведення статистики, ведення проглами лояльності для клієнтів.

Менеджер з прийому та оформлення замовлень послуг компанії

Кратос

Послуги для населення - інше

3 місяці

10.2018 - 01.2019

Відповіди за дзвінів, оформлення замовлення клієнтів, первинна консультація, що до охоронного обладнення та вартості щомісячних та,пошук виконовчого менеджера, оформлення контрактів на підключення, веденя графіків, ведення клієнтів по всім етапам через CRM Bitrix. Нагадування про необхідність оплати та погашення заборговонностей клієнтам.

Адміністратор магазина, старший продавець-консультат

ФОП "Клименко А.Г." Дилерский магазин Vodafone

Телекомунікації / Зв'язок

2 роки 5 місяців

05.2016 - 10.2018

Робота у фізичному магазині у якості експерта, адміністратору магазину, продавця-кнсультанта. Консультація що до тарифів, послуг та продуктів компанії. Консультація, що до наявного технічного асортименту та продаж гаджетів. Життєзабезпечення магазину: прибирання, замовлення товару, закупівля канцелярії, оплата рахунків. Інвентаризація. Щоденна щотижнева та щомісячна звітність з продажу.Планування графіка роботи працівників. Навчання та адаптація нового персоналу.
Робота з офісними програмами, продаж через 1С.

Оператор Call-centre , Старший оператор

Adelina Call Center Outsourcing

Телекомунікації / Зв'язок

1 рік 5 місяців

12.2014 - 05.2016

Консультація з тарифів та послуг компанії Vodafone, продаж послуг компанії, дистанційне підключення/відключення послуг, робота з запереченнями, робота з продуктами компанії (Форіс Марті, CAPS JRM, CRM). Адаптація та навчання нових співробітників на практиці власного спілкування.

Администатор, офис- менеджер

Клуб практической психологии "Синтон Харьков"

Краса / Фітнес / Спорт

9 місяців

03.2014 - 12.2014

Зустіч клієнтів. Организація тренінгів та семінарів. Створення та підтримка теплої бази клієнтів, дзвінки з пропозиціямі та акціями, нагадування що до запланованих заходів.

Ключова інформація


Маю ефективні навички пошуку, навчання, адаптації персоналу, проводення співбесід. Також маю великий досвід роботи у сфері обслуговування, продажах непродовольчих товарів та послуг компаній, консультування.Є навички ефективного запуску проету з нуля, побудови системи. Дуже добре розвинені комунікативні навички. Є вища психологічна освіта, досвід практичного психолога, більше 100 вдало закритих кейсів. Також є знання про технічні характеристики та особливості різної техніки. Навички портретної зйомки ( маю всю необхідну фототекніку). Вміння працювати з офісними програмами і так само 1С, Торгсофт, CRM, Bitrix.
Стресостійка. Пунктуальна. Відповідальна. Легко навчаюсь.

Навчалась в 1 закладі

НТУ "ХПИ" Харьковский Политехнический Институт"

Факультет : Информатики и управления социальными системами. Специальность : Психолог.

Харьков, 2015

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

МАК професіонал

Хмельницький, 2022

Оволоділа професійними навичками у використанні метафоричних асоціативних карт у практичній роботі психолога, та новим методом психологічної метафори від Европейської школи консультування

Кризова допомога

Хмельницький, 2022

Авторський курс психологині Шейко Наталі. Дізналась про нові методи допомоги у кризових, шокових станах людини

Особистий зріст

Харків, 2015

Здобула навички систематизації та саморегуляції, засвоїла навички коучінгу від Інституту сімейної психології та консультування

Сімейний психолог

Харків, 2014

Закінчила дев'ятимісячний курс сімейного психолога в 147 годин. Здобула різноманітні навички саме для практичної роботи  з клієнтами від Інституту сімейної психології та консультування

Батьківсько - дитячі відносини

Харків, 2013

Тренінг по основі транзактного аналізу, его станам  людини та їх проявам у психологічних сценаріях, травмах людини

Карина Андреевна

HR, рекрутер. Менеджер по обробці замовлень/ по роботі з клієнтами.

Харків

600 $

31 рік

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 місяць тому