Працювала в 1 компанії   3 роки 3 місяці

Послуги для бізнесу - інше

HR-менеджер

Monitin

Послуги для бізнесу - інше

3 роки 2 місяці

03.2021 - до теперішнього часу

1. Оформлення опису вакансій на різні проекти компанії, їх розміщення на сайтах з працевлаштування. 2. Пошук резюме відповідно до вимог посади та відбір на актуальні проекти. 3. Призначення та проведення співбесід - телефонні/особисті в офісі/онлайн в Skype та Zoom. 4. Відбір кандидатів та формування групи на навчання. 5. Адаптація та підтримка кандидатів під час навчання і стажування, вирішення виникаючих проблем. 6. Часткове виконання функцій офіс-менеджера - закупівля необхідного в офіс. 7. Ознайомлення та підписання договорів з новими співробітниками компанії. 8. Організація корпоративних заходів, привітань співробітників. 9. Робота з Excel/Word, ведення звітності. 10. Моніторинг ринку праці.

Ключова інформація

1. Ведення переговорів як особисто, так і по телефону. 2. Вміння працювати в команді. 3. Сильні комунікативні навички. 4. Досвід підбору персоналу від 2 років. 5. Досвід у сфері продажу.

Навчалась в 2 закладах

Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова

Менеджмент туристистичного, курортного і готельного сервісу

Харків, 2023

Державний вищий навчальний заклад "Харківський коледж транспортних технологій"

Організація перевезень та управління на залізничному транспорті

Харків, 2019

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Російська

вільно

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

SMM з нуля

Харків, 2021

1. Основи з SMM. 2. Створення контенту. 3. Способи просування. 4. Пошук клієнтів. 5. Instagram-маркетинг. 6. Ком'юніті-менеджмент. 7. Таргетинг. 8. Креатив. 9. Робота з особистим брендом.

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Мене звати Діана, і я шукаю роботу на 2-4 години/день. Є досвід HR-менеджером в аутсорсинговій компанії, також працювала у сфері продажу. Зараз відкрита до пропозицій, готова навчатись новому, якщо направлення буде цікавим. Розглядаю різні напрямки. Трішки про себе: швидко навчаюсь, відповідальна, доброзичлива та комунікабельна. Telegram - @yaaa_diana

Діана

Recruiter, HR-manager (2-4 години/день)

Харків

10 000 грн.

23 роки

Активно шукає роботу

неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 23 години тому