Працював в 5 компаніях   16 років 7 місяців

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Промисловість та Виробництво, FMCG

Керівник дистрибуційного відділу

ТДВ Запорізький Хлібокомбінат №1 - "Хлібодар"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

9 місяців

08.2021 - 05.2022

Пошук та підключення нових партнерів (дистриб'юторів) по території України, розробка та впровадження мотиваційних програм для команд дистриб'юторів, розвиток продажів, контроль виконання замовлень, контроль дебіторки.

Управління Рітейлом (власна роздрібна мережа – торгові точки «Хлібодар»).

Керівник відділу продажів

ТОВ «Югсталь», трейдер металопрокату та виробник металоконструкцій

Промисловість та Виробництво

7 місяців

09.2020 - 04.2021

Управління продажами відділу, особисті продажі, управління дебіторкою по відділу, адміністрування та звітність, моніторинг ринку, розробка нових продуктів, управління маркетингом, впровадження нових інструментів, участь у тендерах.

Керівник відділу роздрібного продажу та опт

ТОВ "Інтер-Запоріжжя"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 роки

04.2018 - 04.2020

Виконання планів продажу з фабрик: напрацювання нових клієнтів та розширення асортименту у існуючих, витіснення часток конкурентів. Переговори із клієнтами. Контроль дебіторки.

Створення відділу "Власна дистрибуція", розвиток відділу.

Робота із дистриб'юторами.

Директор з продажів

ТОВ "Бар-ком"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 7 місяців

09.2016 - 04.2018

Збільшення обсягу продажу філії, виконання бюджету торгового відділу. Маршрутизація та планування пересування ТП. Підвищення проф. рівня торгового відділу. Розробка мотивацій. Контроль дебіторки. Робота з постачальниками. Переговори із ключовими клієнтами.

Відкриття філій і запуск команд з нуля.

Менеджер з регіонального розвитку (супервайзер)

ТОВ "Rainford", виробник і ексклюзивний дистриб’ютор продуктів харчування (ТМ Bon Boisson, Black, Millennium, Любимов)

FMCG

11 років 4 місяці

11.2004 - 03.2016

Планування, підбір персоналу, навчання, постановка цілей, мотивація, контроль виконання, оцінка. Розширення каналів збуту, робота із нестандартними каналами, проходження тендерів. Відкриття філій. Логістика. Розробка різноманітних видів звітностей, схем заробітної плати. Аналітична робота. Проведення тренінгів.

Ключова інформація

Основні навички і досягнення у Комерційній діяльності компаній:

Планування. Аналіз попиту та конкурентів на ринку для нашої цілевої аудиторії, формування асортиментної матриці та планування виробництва, ціноутворення, промоушен, продажі, зворотній зв’язок від клієнтів і поміч в вирішенні проблем, аналіз результатів, побудова стратегії розвитку.

Постачання. Організація роботи по пошуку нових постачальників, проведення переговорів та укладання договорів з ними. Замовлення продукції на склад, ротація не ліквідних SKU, контроль залишків на складі та відсутність фактів випадіння продукції в прострочення. Контроль кредиторської заборгованості. Планування бюджету на закупівлю. Проведення роботи по покращенню співпраці з існуючими постачальниками. Ведення звітності та відсутність претензій з боку постачальників.

Продажі. Розробка бізнес-моделі щодо збільшення обсягу продажу. Підключення великих оптових клієнтів та мереж з нуля. Розробка робочої схеми заробітної плати, додаткових мотивацій для торгового відділу. Розробка мотивацій та акцій для клієнтів компанії. Переукомплектування та створення згуртованих відповідальних виконавчих команд. Навчання супервайзерів та торгового персоналу. Підключення Дистриб'юторів та забезпечення виконання ключових показників ефективності (в першу чергу – маржинальність, оборотність, своєчасне повернення ДЗ, корегування асортименту, тощо). Зниження рівня простроченої дебіторської заборгованості.Запуск із нуля філій та команд. Управління Рітейлом – продажі, маркетинг.

Логістика і склад. Пошук приміщень, укладання договорів оренди та організація роботи складів. Формування економічно ефективних маршрутів руху менеджерів та служби доставки. Планування палива торговому відділу. Контроль використання палива та відсутність перевищення лімітів.Робота з перевізниками – формування заявок під оптимальну загрузку, пошук машин, контроль повернення з маршруту та прийом накладних і каси.Аналітика. Аналіз фінансових показників, ефективний розподіл коштів для досягнення стратегічних цілей (маржа, оборот, середній чек/накладна, рентабельність, окупність маркетингу, конверсія, ROI).

Мої професійні плани на найближчі роки: саморозвиток, кар'єрне зростання.

Навчався в 1 закладі

Запорізький Національний Технічний Університет

Факультет економіки та управління, Міжнародні економічні відносини

Запоріжжя, 2003

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

A-Level Ukraine, Java Developer

Харків, 2023

Програмування на мові Java.

Створення Web сайтів.

Продажі, Менеджмент, Переговори, Командоутворення

2018

пройшов та проводив тренінги (Методики навчання спеціалістів відділу продажу, Цикл менеджменту, Проведення бізнес переговорів, Переговори та продажі в роботі з рітейлом та дистриб’юторами, Організація та проведення співбесіди, Організація та проведення тренінгу, Алгоритм успішного візиту до клієнта, Нові техніки продажів та їх застосування – E-commerce).

Додаткова інформація

Особисті якості

Цілеспрямований, активний, лідерство, відповідальність, аналітичне мислення, уважний до деталей, системність, комунікабельність, організаторські здібності.

Водійське посвідчення

Наявність посвідчення водія категорії «А» і «В», та особистого автомобіля.

Захоплення та інтереси

Фізкультура, туризм, кіно, новини.

Комп'ютерні навички

Впевнений користувач (MC Office, 1C, Internet).

Сертифікат "Цифрограм 2.0" - рівень Високий С1.

Юрій Валерійович

Операційний, Комерційний, Регіональний, Директор з продажу/роздрібної мережі

Запоріжжя

42 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, в офісі/на місці

Оновлено 3 тижні тому