Працював в 6 компаніях   18 років 1 місяць

Державний сектор, Фінансові послуги, Банки, Торгівля роздрібна / Retail

Директор двох обласних дирекцій

АТ "Укрпошта"

Державний сектор

6 років 2 місяці

07.2018 - до теперішнього часу

Організація повноцінної роботи дирекції (2300 підлеглих), залучення та підвищення якості обслуговування клієнтів (фізичних та юридичних осіб), взаємодія з владними/контролюючими органами, систематичне проведення заходів з підвищення сервісу/задоволенності клієнтів/впізнаваності бренду/рефрешінг відділень. За період роботи підвищен загальний рейтинг Дирекцій з 22 місця до ТОП-5.

Директор Південної регіональної дирекції

ТОВ «Мікрокредитний центр БМ»

Фінансові послуги

2 роки

07.2016 - 07.2018

Розвиток регіону, підбір персоналу, консультації в пошуку та відкриттю офісів з видачі мікрокредитів, персональна взаємодія з ресурсоутворюючими клієнтами, контроль своєчасності розрахунків з ними. Робота з судовими інстанціями.

Директор Південної регіональної дирекції

ПАТ «Банк Михайлівський»

Банки

2 роки

05.2014 - 05.2016

Відкриття банку з «0» в регіоні. Залучення фізичних та юридичних осіб (кредити, кредитні картки, депозити, розрахунково-касове обслуговування), розвиток регіону, пошук/відкриття та забезпечення діяльності 8 відділень Банку та 70 представництв (Ельдорадо, Цитрус, Епіцентр, Нова Лінія, УкрПошта), підбір та розвиток персоналу, забезпечення виконання бізнес-плану, активна участь в розвитку Банку. Персональне залучення та обслуговування VIP-клієнтів. Постійна взаємодія з контролюючими органами. Забезпечення своєчасності повернення кредиторської заборгованості.

Керівник підприємства (Одеса, Київ)

ТОВ «ЦИТРУС» (мережа магазинів ексклюзивних гаджетів та аксесуарів)

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 4 місяці

01.2013 - 05.2014

Управління підприємством, забезпечення виконання бізнес-плану мережею магазинів, сервісним центром та інтернет-магазином. Розвиток та контроль мережі/персонала. Особисте залучення та обслуговування VIP-кліентів. Взаємодія з контролюючими органами. Відкриття та розвиток інтернет-магазину.

Директор Південного регіону

ПАТ «Універсал Банк»

Банки

5 років

01.2008 - 01.2013

Відкриття Банку з "0" в регіоні. Залучення фізичних та юридичних осіб (кредити, кредитні картки, депозити, розрахунково-касове обслуговування), пошук/відкриття та забезпечення діяльності мережі відділень Банку (23 од.), підбір та розвиток персоналу, активна участь в розвитку Банку. Персональне залучення та обслуговування VIP-клієнтів. Постіна взаємодія з контролюючими органами. Забезпечення повернення простроченої заборгованості.

Директор Південного регіону

ПАТ "Forward Bank"

Банки

1 рік 4 місяці

09.2006 - 01.2008

Відкриття банку з «0» в регіоні. Залучення понад 500 організацій-партнерів до співробітництва (видача кредитів на реалізуємий товар), залучення клієнтів (кредити, страхування), розвиток регіону, пошук приміщень та відкриття 75 нових представництв Банку, підбір та розвиток персоналу, забезпечення виконання бізнес-плану мережею торгових точок. Персональна робота з VIP-клієнтами. Забезпечення своєчасності повернення простроченої заборгованості.

Ключова інформація

Понад 16 років досвіду во фронт-оффісі Банківського бізнесу та 7 років Керівником торгової та поштовологістичної організацій. Підтверджені якості Лідера. Вдосконалий досвід в швидкому захоплені цільового ринку. Професійні навички в розвитку представництв Банку, Торгової та Поштовологістичної організацій. Глибокий досвід у залучені клієнтів, підбору та управлінні персоналом, плануванні інвестиційних активностей та маркетингових затрат, бюджетуванні, подготовці звітності власникам бізнесу, аналізу результатів діяльності, аналізу конкурентного середовища, роботі з кредиторською заборгованістю, взаємодії з контролюючими органами, прийнятті самостійних рішень, постійному контролі якості обслуговування клієнтів.

Навчався в 1 закладі

Київський славістичний Університет

Фінанси, спеціаліст

Київ, 2002

Володіє мовами

Англійська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вільно

Додаткова інформація

Захоплення та інтереси

Відслідковую та вивчаю професійну діяльність відомих фінансистів, успішних топ-менеджерів.

Єгор

Керівник підприємства

Одеса

Готовий переїхати: Київ

44 роки

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість

Оновлено 4 дні тому