Працювала в 5 компаніях 14 років 9 місяців
Промисловість та Виробництво, Інше
Начальник виробництва
харчове виробництво
Промисловість та Виробництво
14 років 8 місяців
07.2008 - 03.2023
1. Створення необхідного запасу сировини і матеріалів, шляхом забезпечення своєчасних закупівель .
2.Организація і управління виробничими процесами (видувні машини, розлів, упаковка етікировочная машина на всіх етапах виробництва ) .3. Планерування і контроль виробництва, розробка бюджету, планерування завантаження цеху, графіків виробничої продукції. 4.Проведение необхідних заходів щодо підвищення.
5. Ведення документації, звітність. (1с,8с.)
6 Впровадження систем автоматизації і механізації процесу виробництва .
7.Работа з персоналом (у підпорядкуванні до 100 чоловік), кадрова політика, вчення, розподіл персоналу, постановка і контроль виконання завдань.
8. Забезпечення необхідної модернізації устаткування і раціоналізації робочих місць.
9.Руководство персоналом в питаннях дотримання норм ОТ і ТБ.
10. Робота з організаціями по договорах на постачання, монтаж і обслуговування устаткування.
11.Знания основ організації обліку операцій по прийманню сировини, відвантаження готової продукції.
12. Розробка річних і поточних планів виробництва .
13. Організація виробничо-господарської діяльності цеху.
14. Експлуатація ‚ технічне обслуговування основного і допоміжного устаткування.
15.Організація виконання планових‚ капітальних і інших ремонтів устаткування.
Начальник виробництва.
промисловість
Інше
5 місяців
01.2020 - 06.2020
з жовтня 2020г. по лютий 2021г.- Начальник виробництва.
Виробництво господарських товарів народного вжитку (губки, мочалки мішки для сміття і так далі) 1. Управління виробничими процесами -планірованіє і аналіз завантаження виробничих ділянок, складання графіків виробництва -веденіє документації, звітність -работа з персоналом до 10 чоловік постановка і контроль виконання завдань. 2.Руководство персоналом в питаннях дотримання норм ОТ і ТБ.3.Експлуатація устаткування цеху. 4.Производственно господарська діяльність цеху.5.Санитария і дезинфекція всього виробництва.
Технолог харчове виробництво
харчове виробництво
Промисловість та Виробництво
3 роки 11 місяців
01.2015 - 12.2018
1.Организація процесу виробництва і контроль дотримання технологій приготування продукту.
2.Разробка технологічних карт і рецептів для нового продукту; 3.Складання заявок на необхідну сировину і контроль своєчасного його здобуття.
4.Контроль і оцінка якості сировини і готової продукції.
5.Вивчення нових харчових технологій і їх впровадження.
6.Разробка заходів щодо зниження собівартості продукції.
7.Контроль дотримання працівниками санітарних норм і правил.
8.Вчення персоналу.
9.Контроль списання сировини. 10.Брала участь в інвентаризації.
начальник виробничо-аналітичної лабораторії
харчове виробництво
Промисловість та Виробництво
3 роки 7 місяців
03.2015 - 10.2018
1. Досвід роботи на аналогічній посаді від 2х років.
2. Досвід управління колективом до 10 чоловік.
3. Організація лабораторного контролю сировини, матеріалів і готової продукції (вхідний контроль ).
4. Контроль дотримання стандартів( ДСТУ, ГОСТ, ISO).
5.Разробка і актуалізація документів .
6. Розробка і впровадження нових методів, підходів в роботі лабораторії
7. Взаємодіяла з державними і контролюючими органами
8. Підготовка документів на ліцензію по корисних копалини.
9. Підготовка всіх документів за ліцензією робота з прекурсорами. (довідка об несудимості і всі сертифікати нарколога і психолога). 10.Разробка необхідній звітності лабораторії, а також розробка і впровадження у виробництво систем стандартів якості (ISO 22000, НАССР)
11. Управління персоналом лабораторії (розставляння кадрів, допуск до роботи, розподіл функцій, підвищення кваліфікації).
12. Виконання наказів, розпоряджень і ін. нормативних документів підприємства.
13.Управління невідповідностями, що виникає в процесі роботи; 14.Разробка нормативних і методичних матеріали по технічній підготовці виробництва.
15.Впровадження технологічних процесів в режим виробництва; устаткування лабораторії, принципи його роботи і правила експлуатації; перспективи технічного розвитку підприємства.
інженер-гидрогеолог
харчове виробництво
Промисловість та Виробництво
5 років 11 місяців
08.2008 - 07.2014
1. Організовувала своєчасне і якісне виконання гідрогеологічних робіт при розміщенні і зведення будов і споруд.
2. Здійснювала методичне і технічне керівництво при проведенні гидрогеологичеських робіт.
3. Брала участь в розробці планів ліквідації аварій, пов'язаних з проривом води.
4. Організовувала і виконувала гідрогеологічні роботи на виробництві.
5.Поєднувала роботу хіміка і мікробіолога.
6. Проводила хімічного аналізу проб і їх обробку результатів.
7. Проводила і брала участь в усередині лабораторних випробуваннях. (Інститут Курортології і інститут Марзєєва Київ).
8.Вивчала закони і нормативні правові акти в області геологічного вивчення, використання і охорони надр і довкілля.
9.Упроваджувала у виробництво організаційно-розпорядливі документи і методичні матеріали, що стосуються проведення гідрогеологічнихі інженерно-геологічних робіт.
Ключова інформація
Мета роботи
Здобуття гідної роботи Начальник цеху, Начальник виробництва, технолога, майстра цеху Робота в стабільній компанії з перспективою кар'єрного зростання. Розвиток творчих і аналітичних навиків; здобуття нового досвіду
Професійні досягнення
Аналіз ситуації, опрацювання доріг і способів рішення поставленої задачі, оцінка ресурсів, матеріалів, термінів виконання. Розподіл завдань, розбиття на етапи виконання Відмінний досвід керівництва штатом до 100 чоловік.Упевнений користувач ПК, знання необхідних для роботи програм (1С і 8С, Інтернет MS Windows‚ MS Office‚word‚ Excel‚ ‚ Досвід роботи з великою кількістю інформації; Досвід управління людьми, здатність згуртувати колектив. Досвід стратегічного планерування
Навчалась в 1 закладі
Экологический университет
гидрология суши
Одесса, 2008
Курси, тренінги, сертифікати
інститут повішення кваліфікації
Свидетельство про повышение квалификации Пк02070938/000108-17 "Нормативно-правове регулювання у сфері менеджменту якості та безпечності харчових продуктів "від 2 червня 2017рокуСертифікат про підвищення кваліфікаціі від 8 листопада 2016 року «Практичні акпекти впровадження та ефективного функціонування систем менеджменту безпечності харчових продукціі » начальник лабораторіїСертифікат про підвищення кваліфікаціі від 14грудня 2018 року «Основні положення нових версій міжнародних стандартів ISO9001:2015 та ISO22000:2018 та осучаснення функціонування випробувальної лабораторії згідно з вимогами ISO17025:2017 та ДСТУ ISO10012:2005 »Посвідчення « О допуске до робіт в електроустановках напругаю до 1кВ
Юлія Володимирівна
Юлія Володимирівна
Начальник виробництва, мастер цеху технолог
Одеса
Готовий переїхати: Інші країни
повна зайнятість, неповна зайнятість
Характер роботи: віддалена робота, позмінна робота
Оновлено 1 місяць тому