Працювала в 5 компаніях   14 років 9 місяців

Промисловість та Виробництво, Інше

Начальник виробництва

харчове виробництво

Промисловість та Виробництво

14 років 8 місяців

07.2008 - 03.2023

1. Створення необхідного запасу сировини і матеріалів, шляхом забезпечення своєчасних закупівель .

2.Организація і управління виробничими процесами (видувні машини, розлів, упаковка етікировочная машина на всіх етапах виробництва ) .3. Планерування і контроль виробництва, розробка бюджету, планерування завантаження цеху, графіків виробничої продукції. 4.Проведение необхідних заходів щодо підвищення.

5. Ведення документації, звітність. (1с,8с.)

6 Впровадження систем автоматизації і механізації процесу виробництва .

7.Работа з персоналом (у підпорядкуванні до 100 чоловік), кадрова політика, вчення, розподіл персоналу, постановка і контроль виконання завдань.

8. Забезпечення необхідної модернізації устаткування і раціоналізації робочих місць.

9.Руководство персоналом в питаннях дотримання норм ОТ і ТБ.

10. Робота з організаціями по договорах на постачання, монтаж і обслуговування устаткування.

11.Знания основ організації обліку операцій по прийманню сировини, відвантаження готової продукції.

12. Розробка річних і поточних планів виробництва .

13. Організація виробничо-господарської діяльності цеху.

14. Експлуатація ‚ технічне обслуговування основного і допоміжного устаткування.

15.Організація виконання планових‚ капітальних і інших ремонтів устаткування.

Начальник виробництва.

промисловість

Інше

5 місяців

01.2020 - 06.2020

з жовтня 2020г. по лютий 2021г.- Начальник виробництва.

Виробництво господарських товарів народного вжитку (губки, мочалки мішки для сміття і так далі) 1. Управління виробничими процесами -планірованіє і аналіз завантаження виробничих ділянок, складання графіків виробництва -веденіє документації, звітність -работа з персоналом до 10 чоловік постановка і контроль виконання завдань. 2.Руководство персоналом в питаннях дотримання норм ОТ і ТБ.3.Експлуатація устаткування цеху. 4.Производственно господарська діяльність цеху.5.Санитария і дезинфекція всього виробництва.

Технолог харчове виробництво

харчове виробництво

Промисловість та Виробництво

3 роки 11 місяців

01.2015 - 12.2018

1.Организація процесу виробництва і контроль дотримання технологій приготування продукту.

2.Разробка технологічних карт і рецептів для нового продукту; 3.Складання заявок на необхідну сировину і контроль своєчасного його здобуття.

4.Контроль і оцінка якості сировини і готової продукції.

5.Вивчення нових харчових технологій і їх впровадження.

6.Разробка заходів щодо зниження собівартості продукції.

7.Контроль дотримання працівниками санітарних норм і правил.

8.Вчення персоналу.

9.Контроль списання сировини. 10.Брала участь в інвентаризації.

начальник виробничо-аналітичної лабораторії

харчове виробництво

Промисловість та Виробництво

3 роки 7 місяців

03.2015 - 10.2018

1. Досвід роботи на аналогічній посаді від 2х років.

2. Досвід управління колективом до 10 чоловік.

3. Організація лабораторного контролю сировини, матеріалів і готової продукції (вхідний контроль ).

4. Контроль дотримання стандартів( ДСТУ, ГОСТ, ISO).

5.Разробка і актуалізація документів .

6. Розробка і впровадження нових методів, підходів в роботі лабораторії

7. Взаємодіяла з державними і контролюючими органами

8. Підготовка документів на ліцензію по корисних копалини.

9. Підготовка всіх документів за ліцензією робота з прекурсорами. (довідка об несудимості і всі сертифікати нарколога і психолога). 10.Разробка необхідній звітності лабораторії, а також розробка і впровадження у виробництво систем стандартів якості (ISO 22000, НАССР)

11. Управління персоналом лабораторії (розставляння кадрів, допуск до роботи, розподіл функцій, підвищення кваліфікації).

12. Виконання наказів, розпоряджень і ін. нормативних документів підприємства.

13.Управління невідповідностями, що виникає в процесі роботи; 14.Разробка нормативних і методичних матеріали по технічній підготовці виробництва.

15.Впровадження технологічних процесів в режим виробництва; устаткування лабораторії, принципи його роботи і правила експлуатації; перспективи технічного розвитку підприємства.

інженер-гидрогеолог

харчове виробництво

Промисловість та Виробництво

5 років 11 місяців

08.2008 - 07.2014

1. Організовувала своєчасне і якісне виконання гідрогеологічних робіт при розміщенні і зведення будов і споруд.

2. Здійснювала методичне і технічне керівництво при проведенні гидрогеологичеських робіт.

3. Брала участь в розробці планів ліквідації аварій, пов'язаних з проривом води.

4. Організовувала і виконувала гідрогеологічні роботи на виробництві.

5.Поєднувала роботу хіміка і мікробіолога.

6. Проводила хімічного аналізу проб і їх обробку результатів.

7. Проводила і брала участь в усередині лабораторних випробуваннях. (Інститут Курортології і інститут Марзєєва Київ).

8.Вивчала закони і нормативні правові акти в області геологічного вивчення, використання і охорони надр і довкілля.

9.Упроваджувала у виробництво організаційно-розпорядливі документи і методичні матеріали, що стосуються проведення гідрогеологічнихі інженерно-геологічних робіт.

Ключова інформація

Мета роботи

Здобуття гідної роботи Начальник цеху, Начальник виробництва, технолога, майстра цеху Робота в стабільній компанії з перспективою кар'єрного зростання. Розвиток творчих і аналітичних навиків; здобуття нового досвіду

Професійні досягнення

Аналіз ситуації, опрацювання доріг і способів рішення поставленої задачі, оцінка ресурсів, матеріалів, термінів виконання. Розподіл завдань, розбиття на етапи виконання Відмінний досвід керівництва штатом до 100 чоловік.Упевнений користувач ПК, знання необхідних для роботи програм (1С і 8С, Інтернет MS Windows‚ MS Office‚word‚ Excel‚ ‚ Досвід роботи з великою кількістю інформації; Досвід управління людьми, здатність згуртувати колектив. Досвід стратегічного планерування

Навчалась в 1 закладі

Экологический университет

гидрология суши

Одесса, 2008

Курси, тренінги, сертифікати

інститут повішення кваліфікації

одеса, 2015

Свидетельство про повышение квалификации Пк02070938/000108-17 "Нормативно-правове регулювання у сфері менеджменту якості та безпечності харчових продуктів "від 2 червня 2017рокуСертифікат про підвищення кваліфікаціі  від 8 листопада 2016 року «Практичні акпекти впровадження та ефективного функціонування систем менеджменту безпечності харчових продукціі » начальник лабораторіїСертифікат про підвищення кваліфікаціі  від 14грудня 2018 року «Основні положення нових версій міжнародних стандартів ISO9001:2015 та ISO22000:2018 та осучаснення функціонування  випробувальної лабораторії згідно з вимогами ISO17025:2017 та ДСТУ ISO10012:2005   »Посвідчення « О допуске до робіт в електроустановках  напругаю до 1кВ

Юлія Володимирівна

Начальник виробництва, мастер цеху технолог

Одеса

Готовий переїхати: Інші країни

35 000 грн.

40 років

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, позмінна робота

Оновлено 1 місяць тому