Работал в 10 компаниях   14 лет 6 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Шеф-кухар

Богольвар, Курорт для усамітнення

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 4 месяца

04.2021 - 08.2023

Шеф-кухар

Лаб Паб "Ужгород"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 месяцев

11.2020 - 04.2021

Кухар универсал

Садиба "Дача" Цигановці

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 9 месяцев

07.2019 - 04.2021

Су-шеф

Паб Roch n Roll "Словаччина"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 8 месяцев

07.2018 - 03.2020

шеф-кухар

Ресторан "Прем'єра" Хуст

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 месяцев

10.2018 - 03.2019

Шеф-кухар

Готель "Ужгород", Ужгород

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год

07.2017 - 07.2018

Шеф-кухар

готельний комплекс "New Continent", Тячів

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

7 месяцев

09.2016 - 04.2017

Шеф-кухар

ресторан- паб "Біг-Бен"Мукачево

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 месяца

05.2016 - 09.2016

Су-шеф

готельний комплекс"Олімп"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 1 месяц

05.2013 - 06.2014

контроль за якістю продуктів та сроки іх реалізацій,приготування страв із всього меню,приготування фірмових страв та страв на індивідуальне замовлення,управління кухнею у період відсутності шеф-кухаря

Кухар універсал

ресторен"Венеція

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 лет 1 месяц

05.2006 - 06.2012

починав з помічника-кухаря в обовязки входило підготування напів фабрикатів,прибирання каухні!потім кухар холодного цеху в обовязки входило приготування перших страв,салатів та холодних закусок,потім кухар гарячого цеху приготування гарячих страв,закусок,фірмових страв,в обовязки входило зберігання і провірка строків придатності напів фабрикатів і готових страв,складання листів закупки товарів!

Ключевая информация

  • досвід роботи 18 років,комунікабельний,чесний,цілеспрямований,відповідальний!вміння запуск заклад з нуля, підбір персоналу,сладання технологічних та калькуляційних карт!знання молекулярної,європейської,закарпатської,угорської,італійської кухонь!Більш детальну інформаціею при зустрічі або по телефону,вайбер,фейзбуку!

Учился в 1 заведении

Ужгородський Комерційний Технікум

Технолог приготування їжі

Ужгород, 2005

Дополнительная информация

Мета

робота шеф-кухарем!

Станіслав Володимирович

Шеф-кухар

Ужгород

36 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 4 дня назад