Работала в 3 компаниях   6 лет 1 месяц

Охрана и Безопасность

Заступник керуючого магазину

Название компании скрыто

Охрана и Безопасность

4 месяца

08.2021 - 12.2021

Робота у програмі 1С.На даний момент програма 'Куб".У обов'язки входить формування замовлення,робота з постачальниками,проведення інкасації.Робота на залі,контроль наповнення полиць,перевірка планограм,цінників,протерміну,продукції типу "фреш",касова дисципліна

Диспетчер відеонагляду

Название компании скрыто

Охрана и Безопасность

4 года 6 месяцев

02.2015 - 08.2019

Працювала диспетчером відеонагляду.В обов'язки входило відповідати на вхідні дзвінки та здійснювати вихідні..Опрацьовувала відео із камер відеоспостереження.При повідомленнях із лінії 102 переглядала по камерах відеонагляду дану подію та за запитом видавала відео.

Працювала у поліції дільничним інспектором

Название компании скрыто

Охрана и Безопасность

1 год

06.2011 - 06.2012

Відбирання пояснень у громадян,проведення роз"яснювальної роботи підозрюваним у вчиненні злочину,складання адміністративних протоколів та постанов

Ключевая информация

Працювала 1 рік дільничним інспектором міліції, пів року проходила стажування у кадровій службі,4 роки працювала диспетчером відеонагляду у ЛКП "Муніципальна дружина".

Училась в 1 заведении

ЛДУВС

підготовки слідчих

Україна,Львів, 2011

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Украинский

базовый

Дополнительная информация

Увлечения и интересы

Спорт,плавання,музика

Личные качества

Комунікабельна,відповідальна,рішуча

Цель

Отримання посади у різних напрямках,а також отримання нових знань у різноманітних сферах.Готова навчатись новому та реалізувати себе як у юрисприденції так і у економічній,фінансових та інших сферах.Цікавить стабільна та висока заробітня плата із можливістю кар"єрного зросту.

шукаю підробіток

Знаходжусь на даний момент у декретний відпустці та шукаю наразі підробіток на 2,3 год зранку, до обіду. Також можу працювати у СБ та НД теж 2 год, зранку. Прибирання,вигуляти собаку, завезти/забрати дитину зі школи/садка і все в такому дусі. Мої контакти. Даша 0938949508 (писати/дзвонити на телеграм або вацап)

Анонимный соискатель

Продавець

Львов

1 000 грн.

34 года

Активно ищет работу

неполная занятость

Характер работы: сезонная / временная работа

Обновлено 2 недели назад