Працювала в 3 компаніях   6 років 1 місяць

Охорона та Безпека

Заступник керуючого магазину

Назву компанії приховано

Охорона та Безпека

4 місяці

08.2021 - 12.2021

Робота у програмі 1С.На даний момент програма 'Куб".У обов'язки входить формування замовлення,робота з постачальниками,проведення інкасації.Робота на залі,контроль наповнення полиць,перевірка планограм,цінників,протерміну,продукції типу "фреш",касова дисципліна

Диспетчер відеонагляду

Назву компанії приховано

Охорона та Безпека

4 роки 6 місяців

02.2015 - 08.2019

Працювала диспетчером відеонагляду.В обов'язки входило відповідати на вхідні дзвінки та здійснювати вихідні..Опрацьовувала відео із камер відеоспостереження.При повідомленнях із лінії 102 переглядала по камерах відеонагляду дану подію та за запитом видавала відео.

Працювала у поліції дільничним інспектором

Назву компанії приховано

Охорона та Безпека

1 рік

06.2011 - 06.2012

Відбирання пояснень у громадян,проведення роз"яснювальної роботи підозрюваним у вчиненні злочину,складання адміністративних протоколів та постанов

Ключова інформація

Працювала 1 рік дільничним інспектором міліції, пів року проходила стажування у кадровій службі,4 роки працювала диспетчером відеонагляду у ЛКП "Муніципальна дружина".

Навчалась в 1 закладі

ЛДУВС

підготовки слідчих

Україна,Львів, 2011

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Українська

базовий

Додаткова інформація

Увлечения и интересы

Спорт,плавання,музика

Личные качества

Комунікабельна,відповідальна,рішуча

Цель

Отримання посади у різних напрямках,а також отримання нових знань у різноманітних сферах.Готова навчатись новому та реалізувати себе як у юрисприденції так і у економічній,фінансових та інших сферах.Цікавить стабільна та висока заробітня плата із можливістю кар"єрного зросту.

шукаю підробіток

Знаходжусь на даний момент у декретний відпустці та шукаю наразі віддалену роботу онлайн з гнучким графіком. До прикладу, можу працювати в обід 2 год та ввечері 2-3 год.Даша 0938949508 (писати/дзвонити на телеграм або вацап)

Анонімний пошукач

Оператор call центру

Львів

10 000 грн.

34 роки

неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 3 години тому