Работал в 13 компаниях 20 лет 3 месяца
Торговля розничная / Retail, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Промышленность и Производство
Керівник виробництва
ТД Фудсервіс, ТОВ
Торговля розничная / Retail
8 месяцев
04.2024 - 12.2024
Контроль всіх процесів мясного направлення по переробці м‘яса( свинина,яловичина,куриця,індичка, субпродукти, напівфабрикати,фермерська група.Розвиток мережі магазинів.
1. Супровід продажів
2.Контроль якості вхідний сировини та вихідної продукції
3.Контроль наявності сировини на складі та своєчасне поповнення складів
4.Управління асортиментом
5.Підбір та навчання персоналу
6.Контроль викладення товару на вітрину, дотримання планограм
7. Планування маркетингових заходів
8.Робота з торговим відділом із залучення нових клієнтів
9. Розробка та впровадження нових продуктів
10.Розрахунок собівартості товару (калькуляція)
11. Розробка технологічних карт
Завідувач виробництвом
ТОВ «ТД ФУДСЕРВІС»
Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт
3 года 5 месяцев
12.2019 - 05.2023
Контроль всіх процесів мясного направлення по переробці м‘яса( свинина,яловичина,куриця,індичка, субпродукти, напівфабрикати,фермерська група.Розвиток мережі магазинів.
Власне копчення!
1.Закупівля сировини, ведення переговорів, укладання договорів
2.Пошук постачальників та контроль щотижневого тендеру на предмет кращої ціни постачальників
3.Взаєморозрахунки з постачальниками
4. Супровід продажів
5.Контроль якості вихідної продукції
6.Контроль наявності сировини на складі та своєчасне поповнення складів
7.Управління асортиментом
8.Управління ціноутворенням
9.Підбір та навчання персоналу
10.Контроль викладення товару на вітрину, дотримання планограм
11. Планування маркетингових заходів
12.Робота з торговим відділом із залучення нових клієнтів
13. Розробка та впровадження нових продуктів
14.Розрахунок собівартості товару (калькуляція)
15. Розробка технологічних карт
Керівник напрямку та виробництвом
ТОВ «Гведеон"
Торговля розничная / Retail
1 год 10 месяцев
06.2017 - 04.2019
Контролює всі процеси м'ясного напряму. Переробка свинина, яловичина, курка, індичка, субпродукти, напівфабрикати, фермерська група. Створення м'ясних відділів у мережі.
1. Закупівля сировини, ведення переговорів, укладання договорів
2.Вибір кращих постачальників та цінових пропозицій
3.Взаєморозрахунки з постачальниками
4.Контроль наявності сировини на складі та своєчасне поповнення складів
5. Супровід продажів
6.Управління асортиментом
7.Управління ціноутворенням
8.Навчання персоналу
9.Контроль викладки товару на вітрину, дотримання планограм
10. Планування маркетингових заходів
11.Робота з торговим відділом із залучення нових клієнтів
12. Розробка та впровадження нових продуктів
13. Аналіз конкурентів
14.Расчет собівартості товару(калькуляція)
15. Створення тех. карт.
Комерційний директор,Керівник з закупівлі,Керівник виробництва(м‘ясо,кулінарія,пекарня,кондитерка)
Rifma Group (Сеть гипермаркетов “Олжа”) (Казахстан г.Актобе).
Торговля розничная / Retail
1 год 7 месяцев
11.2013 - 06.2015
- Розробка асортиментної політики та управління
- Класифікація асортиментом та його розвиток
- Вибір постачальників та стратегія роботи з ними
- Стратегія ціноутворення
- Управління асортиментом
- Управління персоналом та розподіл повноважень
- Проведення оцінки персоналу (грейдинг)
- Контроль управління логістикою
- Оптимізація витрат компанії
- Управління власним виробництвом (пекарня, кондитерка, кулінарія, м'ясо), ВТМ, виготовлення заморожених напівфабрикатів.
Комерційний директор
ООО”Агротере” (Птицефабрика).
Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт
8 месяцев
02.2013 - 10.2013
- Підбір та навчання персоналу
- ведення переговорів, укладання договорів
- Ціноутворення
- Управління логістикою
- Управління асортиментом
- Контроль продажів (опт, роздрібні мережі).
Керівник напрямку(м’ясні магазини,Хорека)
ТОВ ”Алвадер”
Торговля розничная / Retail
1 год 11 месяцев
11.2010 - 10.2012
- Підбір обладнання
- Підбір та навчання персоналу
- ведення переговорів, укладання договорів
- Ціноутворення
- Управління логістикою
- Управління асортиментом
- Контроль продажів
Комерційний директор
ТОВ ”М’ясний Ряд”(МЯСО)
Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт
1 год 5 месяцев
12.2008 - 05.2010
- переговори з контрагентами, укладання договорів
- Підбір та Навчання персоналу
- Ціноутворення
- Калькуляція (контроль розрубу)
- Управління асортиментом
- контроль підготовки м'ясопродуктів до реалізації
- реалізація продукції оптом та на торгові мережі (супермаркети).
- Відкриття м'ясних магазинів
Категорійний менеджер (FOOD)
ТОВ ГК «Євротек»
Торговля розничная / Retail
1 год 4 месяца
07.2007 - 11.2008
- переговорги з постачальниками, укладання договорів
- Підбір та Навчання персоналу
- Ціноутворення
- Калькуляція
- Управління асортиментом
- Проведення систематичного моніторингу в категорії за ціновими та асортиментними показниками
- Проведення ABC аналізу
- Контроль якості закупівель та продажів
- Інспектування та контроль роботи відділів
- Маркетинг
Комерційний директор
ТОВ ”Валмарус”(М‘ясопродукти)
Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт
1 год 2 месяца
05.2006 - 07.2007
- пошук нових клієнтів
- Супровід продажів
- ціноутворення
- реалізація товару оптом та торгові мережі.
Комерційний директор
ЧП “Лукулл” (М‘ясокомбінат)
Промышленность и Производство
1 год 7 месяцев
10.2004 - 05.2006
- Контроль забою свинина, ВРХ.
- Контроль за якістю продукції (розробка м'яса, упаковка, виготовлення напівфабрикатів, ковбасних виробів).
- ведення переговорів, укладання договорів
- Підбір обладнання
- Навчання персоналу
- Управління продажами (торгові мережі, роздріб)
Керівник напрямку М‘ясо
ООО “Интерфуд”
Торговля розничная / Retail
1 год 5 месяцев
11.2002 - 04.2004
- Формування відділів у магазинах мережі
- Управління асортиментом
- Ціноутворення
- Підбір та навчання середньої управлінської ланки
- переговори з постачальниками, укладання договорів
- Інспектування та контроль роботи відділів
Директор
ТОВ “Старлайт Інтернейшнл (М‘ясопродукти)
Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт
6 месяцев
05.2002 - 11.2002
- Укладання договорів
- Підбір та навчання персоналу
- Контроль якості
- Управління асортиментом
- управління ціноутворенням
- реалізація товару на торговельні мережі
Завідуючий відділом(М‘ясо,ковбасні вироби,риба)
ООО “Билла Украина”
Торговля розничная / Retail
1 год 11 месяцев
12.1999 - 11.2001
- Ціноутворення
- Управління асортиментом
- Підбір та навчання персоналу
- Контроль якості
Ключевая информация
Особисті та ділові якості:
- комунікабельність
- цілеспрямованість
- відповідальність
- Вмію самостійно приймати рішення.
Пройшов навчання у Словаччині від мережі супермаркетів Білла щодо управління м'ясним, ковбасним напрямком.
Великий досвід з відкриття магазинів, супермаркетів з «0» та розвиток!
Надаю послуги з просування м'ясного напряму (свинина, яловичина, баранина, курка, індичка, фермерська група, виготовлення напівфабрикатів), напрямок Копчення! Допомога у відкритті даного напрямку з «0»!
Аналіз постачальників за якістю сировини, аналіз технологічних карт, аналіз калькуляцій, якість продукції і багато іншого!
Налагодження процесів на виробництві, навчання персоналу, розподіл функціоналу!
Досвід переробки м'яса в росподільчому цеху та відправка по торгових точках та магазинах!
Проходження на підприємствах HACCP.
Учился в 1 заведении
Київський Державний торгово-економічний університет
Економіст менеджменту
Київ, 1997
Владеет языками
Английский
базовый
Курсы, тренинги, сертификаты
Внутрішній аудіт системи управління безпеки продуктів харчування HACCP (Afnor groupe)
" Управління закупівлями"
"ROMB Consulting".
Дополнительная информация
Компьютерные навыки
Word,к Excel, Outlook, Internet Explorer, специализированные программы.(Hansa,Navision,Alfa,Sprut,1С)
Личные качества
Цель
Руслан
Руслан
Комерційний директор, Керівник напрямку
Киев
полная занятость
Обновлено 2 недели назад