Ключевая информация

ДОСВІД РОБОТИ

Літературний редактор

Займаюсь редагуванням текстів українською та російською мовами з університету. Працюю в адмінці WordPress, документах Google. Співпрацювала із приватними замовниками, періодичними виданнями, видавництвами, інтернет-агенціями. Маю досвід редагування художньої та бізнес-літератури, перекладеної з англійської, працювала з першоджерелом як самостійно, так і в парі з перекладачем.

2020 — 2023 — літературний редактор, відділ локалізації, міжнародна студія з розробки мобільних казуальних ігор VOKI Games. Редагування текстів діалогів героїв ігор Manor Matters, Mystery Matters (основний сюжет, фонова поведінка, івенти), описів завдань, текстів для соцмереж. Слідкування за логікою розвитку сюжету, перевірка фактів зі сфер науки, мистецтва тощо, які обговорюють герої.

2021 — 2023 — редактор текстів для соцмереж типографії «Домінанта Прінт». Також перекладала для них російськомовну версію сайту на українську.

2020 — коректор, агенція ARTDOCK. Редагування текстів статей для сайтів різної тематики, перевірка фактажу. Коригування текстів новин, опублікованих на сайтах (адмінка Wordpress).2013 — 2015 — літературний редактор, вебстудія ApisMedia. Редагування статей копірайтерів, перевірка на унікальність, читабельність, входження ключів.

2011 — 2013 — провідний коректор, «ПриватБанк», головний офіс. Редагування текстів внутрішньої документації.

2010 — 2011 — коректор корпоративної газети «Торговий дім «Євразресурс» Україна».

2009 — 2010 — коректор видавництво «Друкарський двір». Редагування текстів друкованої продукції.

2007 — 2008 — літературний редактор, Корпорація «Агро-Союз». Редагування текстів книг, буклетів та доповідей, перекладених з іноземних мов, поліграфічної продукції для виставок та конференцій, статей для публікації у ЗМІ.

2005 — 2006 — додатковий редактор журналу «Афіша». Редагування текстів статей та рекламних матеріалів видання у день перед друком.

2001 — 2006 — офіс-менеджер, редактор громадської організації «Дніпровський центр соціальних досліджень». Редагування текстів друкованих матеріалів до конференцій та «круглих столів», щоквартальних видань центру, книг соціально-політичної тематики.

Начальник відділу контенту

2015 – 2018 - вебстудія ApisMedia, що займалася створенням інформаційних сайтів. У підпорядкуванні були автори, редактори та контент-менеджери (від 5 до 25 осіб). Загалом займалася 35 проектами, присвяченими різним тематикам: автомобілі, будівництво, краса, релігія, фінанси, законодавство.

Короткий перелік обов'язків:

- створення ТЗ у спеціалізованих сервісах;

- формування контент-плану кожного з проектів;

- формування завдань та перевірка роботи співробітників;

- створення та оновлення інструкцій для співробітників відділу;

- фінансова звітність (щотижнева, щомісячна, щорічна).

Копірайтер

Писала для кількох інтернет-агенцій та приватних замовників. Основні теми: кіно, мандрівки, здоровий спосіб життя, косметика.

2017 — 2020 — автор текстів власного проекту https://detectiveclub.com.ua/

2010 — 2011 — автор текстів програм освітнього телеканалу English Club TV. Створення концепції, написання текстів до програм про музеї, подорожі та історію речей.

Бажані умови роботи

Шукаю постійну віддалену роботу, але готова розглянути варіанти співпраці за окремими проєктами.

Вмію організувати свій робочий день, дотримуюсь термінів. Не працюю у вихідні, свята або пізно ввечері.

Училась в 1 заведении

Дніпропетровський національний університет

филологічний факультет

Дніпро, 2001

Владеет языками

Русский

свободно

Украинский

свободно

Светлана

Редактор, коректор

Днепр

Готов переехать: Киев

25 000 грн.

45 лет

Активно ищет работу

полная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 2 часа назад