Работала в 5 компаниях   16 лет 1 месяц

Образование, Промышленность и Производство, HR, Страхование, Медиа / СМИ

методист

НТУУ "КПІ"

Образование

9 лет 2 месяца

07.2015 - по настоящее время

Ведення особових справ студентів, підготовка та замовлення дипломів про вищу освітута додатків до них, підготовка наказів про зарахування, переведення на наступний курс та наказів про вищу освіту, формування в базі мінсоцполітики особових справ студентів пільгових категорій, заповнення бази міносвіти для замовлення студентских квитків, видача довідок з місця навчання.

менеджер по роботі з персоналом (методолог)

ПІІ"ЛУКОЙЛ-Украина

Промышленность и Производство

1 месяц

08.2013 - 09.2013

Розробка полежень про відділи(управляння),корегування та погодження штатного розкладу компанії,посадових інструкцій, котрі регламентують трудові відносини між компанією та працівником цієї компанії, внесення змін в назви посад згідно класифікатора професій, впровадження програм: з атестації, ведення кадрового діловодства.

менеджер по персоналу и кадровому учету

ТОВ "Джі Пі Транс-Сервіс"

HR

11 месяцев

01.2012 - 12.2012

Ведення кадрового обліку декількох компаній (штат 380чоловік, 14 фірм): (прийом, переведення, звільнення, відпустки, відрядження; ведення трудових книжок, ведення особових справ працівників компанії, розробка посадових інструкцій,положень про відділи, внесення змін до ШР, звіти в: ПФ, Статистику, ФЗІ; подбір персоналу , розрабока адаптаційної та мотиваційної програм, ведення табелю обліку робочого часу; контроль проходження випробувального терміну,розробка посадових інструкцій працівників, положень про відділи. Ведення документації комісії з социального страхування, ведення проекту по зарплатним каоткам. Проведення тренингів з кадрового ділопроводства компаній-партнерів. Складання профілю посад, складання психологичного портрету особистості, моніторинг ринку праці та заробітних плат. Проведення співбесід з кандадатами на вакантні посади компанії. Розробка програм: адаптації, мотивації, навчання персоналу компанії.Побудова внутрішніх комунікацій та підтримка корпоративної культури компанії.

Руководитель отдела персонала

ПрАТ СК "ПУСК", СК"Еталон"

Страхование

1 год 11 месяцев

04.2008 - 03.2010

Ведення кадрового обліку(штат-360 человек): прийняття, переведення, звільнення, відпустка, відрядження; ведение трудових книжок, ведення особових справ працівників компанії, розробка посадових інструкцій, оформлення відпусток (листів непрацездатності; звіти в: ПФ, Статистику, ФЗІ; проведення первинного відбору кандидатів на посаду (аналіз резюме, телефонне інтерв'ю, проведення співбесід, розробка та впровадження адаптаційної та мотиваційної програм, ведення штатного розпису, табелю обліку робочого часу); контроль проходження випробувального терміну. Ведення документації комісії з соціального страхування,побудова внутрішніх комунікацій та підтримка корпоративної культури.

специалист по документообороту и кадровому администрированию

Бліц-Інформ

Медиа / СМИ

3 года 11 месяцев

08.2004 - 07.2008

Ведення документообігу департаменту з безпеки, веденя бази обліку кадрів працівників Холдингу, в программі SAP/R3, анкетування, ведення особових справ, підготовка та здача особових справ в архів, підготовка проектів наказів та розпорядчих документів департаменту з безопеки Холдингу.

Училась в 1 заведении

НТУУ "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського"

Ф-т Менеджмента и маркетинга, аспирантура- психология

Київ, 2002

Владеет языками

Русский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Менеджер по кадрам

г. Київ, Україна, 2008

Університет "КРОК"

Людмила

Керівник відділу роботи з персоналом

Киев

20 000 грн.

53 года

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: удаленная работа, в офисе/на месте

Обновлено 3 дня назад