Работал в 8 компаниях   17 лет 6 месяцев

Услуги для бизнеса - другое, Автомобильная промышленность и Автобизнес, Промышленность и Производство, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

Приватний підприємець

ФОП Базаров

Услуги для бизнеса - другое

6 лет 4 месяца

03.2018 - по настоящее время

Працюю як підприємець (3 группа) , надаю консультаційні послуги виробникам, підприємцям, юридичним особам з оптимізації, маркетингу, менеджменту.Аудит та консультації приватного бізнесу через аналіз ERP та CRM системи.

Регіональний директор

АвтоПросто (УкрАвто)

Автомобильная промышленность и Автобизнес

2 года

01.2016 - 01.2018

Відкриття та організація торгових точок у тц, переговори з опр, підбір персоналу, понад 300 співбесід. Семінари (мотивація та навчання), маркетингові заходи, рекламний бюджет. Київська, Житомирська, Чернігівська, Вінницька, Хмельницька області та 18 салонів. Аналіз роботи салонів, знань та ККД співробітників, пошук партнерів, просування та інноваційні рішення у продажах. Бренди Kia, Cherry, Opel, Chevrolet, Zaz.

Комерційний директор

Мойдодир, Меблева фабрика

Промышленность и Производство

6 месяцев

06.2015 - 12.2015

Оптимізація виробничих процесів, укладання договорів із новими постачальниками сировини. Розвиток напрямів продажу. Аудит бізнесу. Кризис менеджмент, проведення маркетингових заходів, залучення іноземних партнерів до розвитку довгострокових відносин, збільшення відстрочок платежів, рефінансування, проведення тренінгів та оптимізації технічної та економічної складової.

Директор з продажу

Євромета ТОВ

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 11 месяцев

12.2011 - 11.2013

Керівництво цінової політикою брендів. - Ceresit - Tikkurila - Kolorit; Складання бюджету проекту. Розвиток напрямів, розробка стратегії, проведення семінарів, ведення переговорів із постачальниками, конверсія, курування філій, шоу-румів, врегулювання ситуативних розбіжностей. Робота з сектором DIY/реалізація залишків, просування нових продуктів. Зведення звітів для менеджерів. Робота із дистрибуцією. Пошук нових клієнтів, супровід VIP. Відрядження на великі будівельні об'єкти, вирішення технологічних питань.

Керівник проекту

УКРЛІСПРОМОПТТОРГ, ПАТ

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 1 месяц

10.2010 - 11.2011

Pest аналіз. Маркетингове вивчення ринку ЛФМ, формування цінової політики нового напряму, укладання договорів з дилерами, проведення презентацій/виставок, мотивація менеджерів. Знання технологій та матеріалів супутніх напрямків (клею, обладнання). Прорахунок маржі, формування асортиментної матриці.

Бренд менеджер

Італколор ТОВ

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 3 месяца

07.2009 - 10.2010

Підвищення кваліфікації у Італії (семінари). Збільшення асортименту, прорахунок маржі. Аналіз конкурентного середовища, розвиток дилерів, проведення переговорів, формування складської програми.

Технолог меблевих виробництв

Європроект ТОВ

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год

04.2008 - 04.2009

Супровід VIP клієнтів, пошук та укладання договорів з новими клієнтами. Проведення майстер-класів на виробництві, налаштування обладнання, проведення тренінгів для персоналу.Розробки разом із маркетинговим відділом, просування продукції разом із регіональними представниками (дилерами). Відрядження Україною. Понад 100 клієнтів з детальним розумінням процесів виробництва, ліній та цехів.Допомога у модернізації виробництв, залучення українських виробників розчинників для здешевлення собівартості оздоблення.

Керівник цеху

Форвард Дизайн

Промышленность и Производство

2 года 10 месяцев

06.2005 - 04.2008

Контроль виробничих процесів. Вибір співробітників для виробництва. Особисті досягнення у виробництві ексклюзивних меблів та організації ремонту для бізнес-центрів та телестудій. Допомога у розробці маркетингових інструментів (каталогів, зразків, кольорових рішень). Нарахування зарплат та премій. Ведення графіку.Організація закупівель ЛФМ та витратних матеріалів. Порівняльний аналіз собівартості при переході на аналогічних постачальників. Заміна обладнання, модернізація.Проведення переговорів із клієнтами, затвердження за зразками. Найбільший клієнт – мережа магазинів Brocard (France).

Ключевая информация

097сім7234нуль9Консалтинг та розвиток компаній через комплексний підхід до відділу продажу та маркетингу.Оптимізації витрат, точок зростання, наставництва. Амбітний лідер, що мотивує коуч. Знання виробничої, транспортної та складської логістики. Розбираюсь та маю практику у зовнішньоекономічній діяльності компанії та погодження поставок з митними та дозвільними органами.Досвід укладання договорів.Лідогенерація, ABC аналіз. Маркетингове дослідження продукту, прорахунок маржового доходу, асортиментна матриця, пошук/мотивація/премування співробітників, тендери, будівництво та архітектура, автоматизація виробництва, скорочення витрат під час виробництва. Досвід ведення власного (партнерство) бізнесу (виробництво). Організація бізнес-тренінгів. Знання технологій виробництва, менеджмент компаній, хім. характеристики матеріалів, клею, фурнітури, класифікацій обладнання. Планування, закупівля та запуск автоматичних ліній виробництва. Посвідчення водія "В", безаварійний стаж 9 років.

Учился в 1 заведении

Коледж Остроградського

Нафтогазова промисловість

Кременчук, 2004

Владеет языками

Английский

выше среднего

Русский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Neuro sales, методика продажів

Київ, 2020

Авторська методика Сергія Геруса. Психологія продажів

Заводи audi lexus

Київ, 2017

Аналітика виробництв

НЛП практик

Київ, 2016

Методики ведення переговорів, емоційні складові переговорів, виявлення блоків психіки перципієнта

Бизнес школа А.Яновского

Киев, 2014

Степень MBA "Менеджмент предприятий"

Технології виробництва

Кавеццо, Італія, 2009

Проведення семінару для підвищення кваліфікації топ-менеджменту, вивчення хімічних властивостей матеріалів, використання високоточного обладнання у виробництві.

Дополнительная информация

Водійське посвідчення

Кат "В"

Безаварійний досвід 10+ років

Проведение выставок

Великий досвід

Комп'ютерні навички

MS Office , 1С (7, 8), Web, amo CRM, ERP

clobbi, Google

Ціль

Співпраця з цікавими компаніями. Кризовий менеджмент

Олексій Юрійович

Комерційний директор

Киев

Святошинский район

45 000 грн.

42 года

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 3 дня назад