Работал в 5 компаниях   25 лет 5 месяцев

Консалтинг / Аудит, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, IT, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Торговля розничная / Retail

Директор компанії, CEO, Менеджер проектів

Консалтингова компанія (Ресторанний консалтинг)

Консалтинг / Аудит

15 лет 6 месяцев

11.2008 - по настоящее время

Галузь діяльності: Організаційний та бізнес консалтинг, ресторанний консалтинг, розробка та менеджмент ресторанних Проектів (www.restaurant-consulting.com.ua).
Проектування, розробка, запуск, діагностування, розвиток, супровід та керування більш ніж 100 різноформатних Проектів у сфері HoReCa у Києві, в Україні та за кордоном. Комплексний супровід запуску і операційне супроводження (керування) ресторанними Проектами. Оперативне та стратегічне планування, антикризовий-менеджмент та керування у складі Керуючої Компанії – Головного консультанта, Менеджера проекту.
Операційне керування, на посаді Генерального керуючого мережі (СЕО):

- 2011-2013рр. мережа закладів «Дом вкуса» (ресторани «Віллер», «Смакотелла», «Маракуйа», заміський комплекс «Матрешка», нічний клуб «Мартін») м.Київ.

- 2014-2016рр. мережа закладів Андрія Свищука (ресторан «Бульвар», smart-готель «Фрегат», розважальні комплекси «Сад» та інші) м.Київ.

- 2016-2018рр. мережа закладів Андрія Діордієнко (ресторани «Сальері», «Бунін», мережа кафе-кондитерських «Штрудель», «Круассанная №12») м.Одеса.

Генеральний директор, CEO, Заст.Генерального керуючого мережі

ТОВ «Конкорд-Груп», Мережа ресторанів “Carte Blanche”

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 1 месяц

10.2005 - 11.2008

Напрямок діяльності: Керування проектами у сфері HoReCa, Мережа ресторанів преміум-класу, Група компаній «Конкорд» (Корпорація «Київ -Донбас»), торговельна марка “Carte Blanche” (www.carteblanche.ua).
Загальні обов’язки:
операційне керування мережею, бізнес-планування, системна оптимізація організаційної структури, розробка та керування бізнес-процесами мережі, операційний та проектний менеджмент, корпоративні фінанси, аналітичний консалтинг.
Результати:
– значне покращення усіх загальних фінансово-економічних показників Мережі (зростання прибутковості мережі
– більше 25%), та їх стійка позитивна динаміка, безпосередня успішна участь у розвитку усіх проектів Групи Компаній (запуск трьох проектів мережі), участь у розробці та впровадженні корпоративних стандартів Мережі, організаційний розвиток.

Головний бізнес-аналітик, Керівник напрямку, Комерційний директор

ТОВ «Програмні системи розвитку»

IT

9 месяцев

01.2005 - 10.2005

Галузь діяльності: комплексні консалтингові послуги з менеджменту та маркетингу, управлінський консалтинг та інжиніринг бізнес-процесів, інформаційні технології. Розробка та просування інноваційного програмного забезпечення під торгівельною маркою «PDS»
Загальні обов’язки:
керування групою бізнес-аналітиков у різних ІТ-проектах, управлінський та економічний консалтинг, підготовка та проведення маркетингових досліджень, розробка промо-заходів, бізнес-планування.
Результати:
підготовка та участь у аналітичній розробці, і подальшому виходу на ринок декількох інформаційно-аналітичних проектів (інформаційно-програмних комплексів) під торгівельною маркою «PDS»: «PDS-Маркетинг», «PDS-Пошукова система», «PDS-Бізнес-план», «PDS-Персонал», «PDS-Рекрутер», «PDS-CRM», «PDS-Call Centre».

Керуючий директор, CEO

ТОВ «ТД «Фортекс» (Корпорація «Фортекс»)

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 11 месяцев

01.2003 - 12.2004

Напрямок діяльності: гуртова та мережева роздрібна торгівля продуктами харчування і кондитерськими виробами, фасувальне виробництво.
Загальні обов’язки:
загальне операційне керування підприємством, стратегічне та оперативне бізнес-планування, керування усіма підрозділами компанії (АХО, Комерційний відділ, Фінансовий департамент, Служба логістики, та інші). Розробка перспективних бізнес-напрямків, участь у розробці маркетингової стратегії компанії, кадрова політика та організаційний розвиток.
Результати:
розробка та впровадження комплексної стратегії розвитку Компанії по формуванню ефективної функціональної інфраструктури підприємства «повного циклу»– від власної логістики і фасувального виробництва до мережі роздрібної торгівлі. - кількісне та якісне зростання товарного портфелю дистрибьюції (більше ніж 30 торгівельних марок: «Щедрий Дар», «Шик-Шок», «Кириешки\Компашки», Харківська макаронна фабрика та інші), зростання торгівельної виручки (більше 40%) та прибутковості компанії (на 15%).

Керуючий директор роздрібної мережі, СОО/СЕО

Корпорація «Фортекс», Торговельна мережа «Добросвіт» ™

Торговля розничная / Retail

4 года

01.1999 - 01.2003

Напрямок діяльності: Роздрібна торгівля (продукти харчування, промислові товари).
Загальні обов’язки:
оперативне керування мережею, стратегічне планування розвитку мережі з 8 магазинів та торгівельного центру, участь у формуванні маркетингової політиці мережі, розробка та впровадження принципів корпоративної культури, розробка стратегії просування та розвитку на ринку, формування кадрової політики, системи мотивації та корпоративні стандарти групи, розробка бізнес-процесів мережі, оптимізація та покращення усіх загальних показників ефективності мережі, управлінський облік та інше.
Результати:
розробка та запуск мережі (8 магазинів + ТРЦ), розробка торгівельної марки і участь у формуванні корпоративної культури «Добросвит»™, розширення існуючих та запуск нових торгівельних об’єктів мережі – від 3 до 8 магазинів, значне покращення усіх загальних показників фінансової ефективності групи: торгівельна виручка (більше 40%), зростання середнього чеку (біля 20%) та кількості покупців, збільшення рівня середньої торгівельної націнки, значна оптимізація витрат, зростання прибутковості мережі (більше 15%).

Учился в 2 заведениях

Бізнес-курс (mini-MBA, термін навчання - 2 роки)

Економіка підприємств

Київ, 1998

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»

Електрона техніка, Системи автоматизованого проектування

Украина, Киев, 1994

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Русский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Менеджмент та маркетинг підприємств

Київ, 2020

Велика кількість різноманітних навчальних програм та освітніх тренінгів з менеджменту та маркетингу підприємств, бізнес плануванню та керуванню розвитком (1998-2020рр.)

Дополнительная информация

Професійні якості

  • Вміння працювати на позитивний результат та мотивувати до цього свою команду.
  • Висока продуктивність та самостійність, вимогливість, амбіційність, лідерські якості.
  • Більше ніж 15 років успішного досвіду професійного системного менеджменту підприємств.
  • Фінансове керування (бюджетування та планування, поглиблений аналітичний управлінський облік, керування та оптимізація витрат та надходжень, фінансовий кризис-менеджмент).
  • Маркетингове керування (аналіз ринку, бренд-менеджмент, розробка стратегії просування, комплексний промоушн, сегментування та позиціонування товарів і послуг).
  • Адміністративне керування (проектний менеджмент, організаційний розвиток, підбір та адаптація персоналу, керування розвинутим та структурованим підприємством, системи розвитку персоналу).

Мета

Можливості подальшої реалізації та використання свого професійного досвіду у нових проектах. Цікава динамічна робота з високим рівнем відповідальності та самостійності на посаді – Головного керуючого менеджера (Генеральний директор, Керуючий мережею, Менеджер напрямку, Операційний директор, Менеджер з розвитку, інші) в динамічній, великій мережевий структурі. Пріоритетні напрямки – HoReCa, сфера послуг, гуртова та роздрібна торгівля, медичні та фарм-послуги (без необхідності медичної освіти), інформаційні технології та консалтинг.

Фінансові очікування та бажані умови співпраці

Від 60 000 грн. з подальшою “прив’язкою” до загальних показників ефективності проекту (KPI) - прибутку.

Анатолій

Керуючий мережі ресторанів кафе, Директор мережі, Операційний директор, CEO/СОО

Киев

60 000 грн.

56 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 1 день назад