Работал в 3 компаниях   8 лет 11 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Керуючий готелем

Частный бутик отель

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 года 7 месяцев

05.2020 - по настоящее время

Розробка, планування та організація роботи готелю.
Організація, контроль та координація работи персоналу, введення стандартів та процедур работи.
Участь в підборі та навчанню персоналу, створення команди, керування процесами заїзд/виїзд гостей, контроль сплати готельних послуг.
Вирішення конфліктних ситуацій. Формування бюджетів готелю.
Відстеження динаміки попиту, моніторинг і аналіз ринку готельних послуг, робота з конкурентами.
Контроль якості обслуговування гостей, зворотній зв?язок з ними.
Организація та контроль повного циклу проживання гостей.
Створення й розширення бази клієнтів.
Формування плану работи та фінансовая звітність.
Планування і організація закупівель обладнання, інвентарю, розхідних матеріалів, комунікація з постачальниками. 
Впровадження і управління програмами обліку та контролю (Servio, Check-Box, Poster, Excel, Booking и др.)
Керування щоденною операційною діяльністю готельного комплексу. 
Разробка та впровадження маркетингової стратегії для збільшення валового доходу та забезпечення росту бізнесу.
Забезпечення та дотримання всіх стандартів безпеки и санітарних норм. 
• Планування та організація роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку

Управляющий банкетного зала

Банкет-холл «Элита»

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 лет 10 месяцев

02.2016 - 12.2021

Розробка та планування концепції заходу, враховуючи потреби та бажання клієнтів. 
Організація та координація всіх етапів проведення івента, включаючи вибір локації, контроль бюджету, підбір персоналу та постачальників.
Ведення переговорів та укладання договорів на співпрацю з партнерами та постачальниками.
Забезпечення найвищої якості обслуговування гостей під час проведення заходу.
Забезпечення всіх правил та норм безпеки під час проведення заходу.
Організація та управління банкетними заходами у комплексі, включаючи весілля, ювілеї, корпоративи та ін.
Координація роботи кухні, бару, персоналу та інших відділів комплексу.
Консультація гостей для організації бенкетних заходів, вибір меню, шоу-програми та підрядників.
Постановка завдань персоналу та контроль їх виконання.
Підтримка взаємовідносин із постійними та потенційними гостями.

Адміністратор ресторану

Mozart Hotel Group

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

06.2019 - 12.2019

Підготовка ресторану до роботи. Організація персоналу, контроль виконаних робіт.
Дотримання касової дисципліни.
Контроль проведення заходів за ТЗ менеджера.

Ключевая информация

• Стресостійкість
• Відповідальність
• Активна життєва позиція
• Педантичність та структурність
• Вміння приймати рішення та брати на себе відповідальність
• Навички роботи в команді
• Ефективне управління часом
• Креативний підхід
• Рішучість
• Високий рівень самоорганізації

Учился в 1 заведении

Одеська національна академія харчових технологій

Технології харчових продуктів, м?ясо, молоко, риба, жири.

Одеса, 2018

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

Комплексний інтернет-маркетинг (Genius Space)

2024

PPC, Google ADS

2023

Таргетована реклама Facebook ADS

2022

Дополнительная информация

Наличие водительского удостоверения

Категорія В.  наявність власного авто

В’ячеслав Геннадійович

Помічник керівника

Одесса

29 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 9 часов назад