Работала в 9 компаниях   27 лет 11 месяцев

Услуги для населения - другое, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Стиліст сервірування столу. Сет - стиліст

Приватна практика

Услуги для населения - другое

3 года

11.2021 - по настоящее время

Зробила сеттинг для колаборації Balmain & Barbie у Balmain Київ;

Зібрала набір посуду для будинку відомого українського діяча;

Провела майстер-клас із сервірування та основ етикету в Італії;

Вивчаю історію українського фарфору;

Вивчаю європейський вінтажний посуд.

Арт - простір, Кав'ярня

Арт-простір Morris space

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года

01.2021 - 01.2023

Координація роботи з монтажу технологічного обладнання на початку будівництва. Вибір колекції посуду для закладу. Стилістика сервірування страв. Генерування ідей меню закладу. Формулювання назв страв у меню.

Співзасновниця , директор

Кейтерінгова компанія Yes!Catering

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

7 лет 8 месяцев

01.2014 - 09.2021

Залучила інвестиції; знайшла приміщення; створила продукт; створила команду; організувала робочі процеси.Як фуд-дизайнер створила унікальні колекції закусок і цукерок у стилі art-food для брендів:DG, SL, Balmain, Polo Ralph Lauren, Domio Interiors Kiev, Loro Piana, Assouline. ISAIA…

Співзасновниця

Ресторан Рatison в БЦ SP Hall

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 года

01.2013 - 01.2017

Розрахувала бізнес-план. Залучила інвестиції. Створила концепцію ресторану – Ресторан щоденного харчування для працівників БЦ + Банкетинг. Укомплектувала ресторан під ключ. Створила команду. Запустила підприємство.

Співзасновниця

Delish cafe в бц SP Hall

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 года

01.2013 - 01.2017

Початок підприємницької діяльності. Створила концепцію кафе. Укомплектувалаа обладнанням. Створила команду, розпочала роботу

Керівник проєкту

Arena Entertainment

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года

01.2011 - 01.2013

Організувала перехід керуванням Комплексом до компанії Carte Blanche. Впровадила стандарти Carte Blanche, не зупиняючи роботу проекту. Реорганізувала ресторани Арени. Управляла загальною діяльністю та ресурсами організації

Директор

Ресторан TOUCH Cafe Сarte Blanche

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года

01.2009 - 01.2011

Приймала участь у створенні идеі ресторану. Відкрила ресторан на місці нічного клубу.Зберегла ключових співробітників, здорову робочу атмосферу у колективі, створила сильну команду для нового ресторану. Створила креативне меню.

Директор

Decadence House Carte blanche

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 лет

01.2004 - 01.2009

Відкриття унікального в Україні закладу – ресторану-нічного клубу люкс сегменту, що вплинув на культуру міста.

Згенерувала ідею набору співробітників на позицію "офіціант" без попереднього досвіду, навчання та створення сервісу нового рівня, та реалізувала ії;

Створила міцну професійну команду, здорову робочу атмосферу та корпоративну культуру;

Організувала та контролювала роботу підрозділів;

Керувала роборою проекту;

Керувала закриттям проекту.

Технолог

ресторан Concorde

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

7 лет

01.1997 - 01.2004

Перший досвід у ресторанної справі. Професійне зростання від технолога, бухгалтераа калькулятора до директора ресторану.

Ключевая информация

  • Комунікаційні навички
  • Створення команд
  • Організація
  • Керування
  • Продажі
  • Фуд-дизайн
  • Декорування, святкове оформлення, сервірування

Училась в 1 заведении

Київський національний торговельно - економічний університет

Технологія харчування

1, 1994

Владеет языками

Английский

средний

Украинский

выше среднего

Курсы, тренинги, сертификаты

Особистий розвіток

2016

OLOS академія. М.Днепр 2016 – 2024 Бізнес-психологія; особиста ефективність; Здорове мистецтво.. 


Курс Школи Малого та Середнього Підприємництва  В.Хмельницького.Київ 2019


Курс “Професія. Стиліст посудних гардеробів» Світлани СабріКиів 2021, Париж 2023 


НАГТУ 2021-2024 Навчаюся на 2 рівні, набуваю навичок психотерапії в гештальт-методі 

Дополнительная информация

Особисті якості

Маю лідерські якості;

У роботі поєдную професійні навички та людяність;

Вмію надати підтримку та мотивувати;

Маю багатий досвід особистих успіхів та втрат;

Для мене важливі результат і процес;

Маю гарний естетичний смак;

Останні 2,5 роки жила в Італії, вивчала ринок вінтажного посуду;

Маю досвід роботи у ресторанах Італії;

Маю гарне почуття гумору;

Вікторія

Керівник проекту

Киев

Голосеевский район

53 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 часа назад