Працювала в 9 компаніях 27 років 11 місяців
Послуги для населення - інше, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Стиліст сервірування столу. Сет - стиліст
Приватна практика
Послуги для населення - інше
3 роки
11.2021 - до теперішнього часу
Зробила сеттинг для колаборації Balmain & Barbie у Balmain Київ;
Зібрала набір посуду для будинку відомого українського діяча;
Провела майстер-клас із сервірування та основ етикету в Італії;
Вивчаю історію українського фарфору;
Вивчаю європейський вінтажний посуд.
Арт - простір, Кав'ярня
Арт-простір Morris space
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки
01.2021 - 01.2023
Координація роботи з монтажу технологічного обладнання на початку будівництва. Вибір колекції посуду для закладу. Стилістика сервірування страв. Генерування ідей меню закладу. Формулювання назв страв у меню.
Співзасновниця , директор
Кейтерінгова компанія Yes!Catering
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
7 років 8 місяців
01.2014 - 09.2021
Залучила інвестиції; знайшла приміщення; створила продукт; створила команду; організувала робочі процеси.Як фуд-дизайнер створила унікальні колекції закусок і цукерок у стилі art-food для брендів:DG, SL, Balmain, Polo Ralph Lauren, Domio Interiors Kiev, Loro Piana, Assouline. ISAIA…
Співзасновниця
Ресторан Рatison в БЦ SP Hall
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 роки
01.2013 - 01.2017
Розрахувала бізнес-план. Залучила інвестиції. Створила концепцію ресторану – Ресторан щоденного харчування для працівників БЦ + Банкетинг. Укомплектувала ресторан під ключ. Створила команду. Запустила підприємство.
Співзасновниця
Delish cafe в бц SP Hall
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 роки
01.2013 - 01.2017
Початок підприємницької діяльності. Створила концепцію кафе. Укомплектувалаа обладнанням. Створила команду, розпочала роботу
Керівник проєкту
Arena Entertainment
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки
01.2011 - 01.2013
Організувала перехід керуванням Комплексом до компанії Carte Blanche. Впровадила стандарти Carte Blanche, не зупиняючи роботу проекту. Реорганізувала ресторани Арени. Управляла загальною діяльністю та ресурсами організації
Директор
Ресторан TOUCH Cafe Сarte Blanche
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки
01.2009 - 01.2011
Приймала участь у створенні идеі ресторану. Відкрила ресторан на місці нічного клубу.Зберегла ключових співробітників, здорову робочу атмосферу у колективі, створила сильну команду для нового ресторану. Створила креативне меню.
Директор
Decadence House Carte blanche
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 років
01.2004 - 01.2009
Відкриття унікального в Україні закладу – ресторану-нічного клубу люкс сегменту, що вплинув на культуру міста.
Згенерувала ідею набору співробітників на позицію "офіціант" без попереднього досвіду, навчання та створення сервісу нового рівня, та реалізувала ії;
Створила міцну професійну команду, здорову робочу атмосферу та корпоративну культуру;
Організувала та контролювала роботу підрозділів;
Керувала роборою проекту;
Керувала закриттям проекту.
Технолог
ресторан Concorde
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
7 років
01.1997 - 01.2004
Перший досвід у ресторанної справі. Професійне зростання від технолога, бухгалтераа калькулятора до директора ресторану.
Ключова інформація
- Комунікаційні навички
- Створення команд
- Організація
- Керування
- Продажі
- Фуд-дизайн
- Декорування, святкове оформлення, сервірування
Навчалась в 1 закладі
Київський національний торговельно - економічний університет
Технологія харчування
1, 1994
Володіє мовами
Англійська
середній
Українська
вище середнього
Курси, тренінги, сертифікати
Особистий розвіток
OLOS академія. М.Днепр 2016 – 2024 Бізнес-психологія; особиста ефективність; Здорове мистецтво..
Курс Школи Малого та Середнього Підприємництва В.Хмельницького.Київ 2019
Курс “Професія. Стиліст посудних гардеробів» Світлани СабріКиів 2021, Париж 2023
НАГТУ 2021-2024 Навчаюся на 2 рівні, набуваю навичок психотерапії в гештальт-методі
Додаткова інформація
Особисті якості
Маю лідерські якості;
У роботі поєдную професійні навички та людяність;
Вмію надати підтримку та мотивувати;
Маю багатий досвід особистих успіхів та втрат;
Для мене важливі результат і процес;
Маю гарний естетичний смак;
Останні 2,5 роки жила в Італії, вивчала ринок вінтажного посуду;
Маю досвід роботи у ресторанах Італії;
Маю гарне почуття гумору;
Вікторія
Вікторія
Керівник проекту
Київ
Голосіївський район
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 2 години тому