Работал в 1 компании -123 года -7 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Кухар заготівельник
Ресторан Сироварня
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 2 месяца
09.2022 - 01.1900
- Дотримання санітарних норм та стандартів
- Підготовка напівфабрикатів для кухні
- Різання та обробка сировини
- Дотримання технічних картах приготування
- Організація робочого місця та підтримка чистоти
- Ефективне використання інгредієнтів для зниження відходів
- Забезпечення належного зберігання заготовок
- Контроль за свіжістю та якістю продуктів
Ключевая информация
- Вміння аналізувати
- Вміння швидко навчатися
- Самоорганізація
- Робота з контентом
Вмію планувати та структурувати свою роботу
Вибирати пріоритетність, за потреби
Уважний до дрібних деталей
Написання текстів і т д
Учился в 1 заведении
Львівське ВПУ харчових технологій
Кухар майстер (Кухар - офіціант)
Львів, 2021
Владеет языками
Украинский
родной
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Богдан Михайлович
Богдан Михайлович
Копірайтер віддалено
Львов
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 1 неделю назад